Türkçe söylediğimiz için gururluyuz!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Mor ve Ötesi, "Fransa bile İngilizce şarkıyla katılırken Türkçe şarkı yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi

26052008112614_47_545202eu2.jpg

53. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi "Deli" adlı şarkıyla temsil eden Mor ve Ötesi , yarışmayı 138 puanla 7. sırada tamamladı.

Eurovision ’da 7’nci olan Mor ve Ötesi Grubu, yarışmadan bir gün sonra yaptıkları açıklamada "İyi duygularla Sırbistan’dan ayrılıyoruz" dediler. Grup elemanları şunları söyledi: "Çok yorulduk, dönünce dinlenmek istiyoruz. Şarkının müzikalitesiyle değerlendirildiğini hissettik. Fransa bile İngilizce şarkıyla katılırken Türkçe şarkı yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tarzımızdan ödün vermeden, kendi dilimizle, yarışmayı başarılı bir yerde noktaladığımızı düşünüyoruz. Destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Eurovision bize iyi bir tecrübe oldu. Kuvvetli hislerle ve motive bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bizden sonra katılacaklara başarılar dileriz."​

Çok güzel söylediler ama yarışmanın durumu ortada, herkes işine gelen ülkeye oy veriyor..

Saçma bi yarı$ma bu .. SıraLamayı kom$uLuk iLi$kiLeri beLirLiyor..

Helal Olsun Mor Ve ötesine

Mor Ve Ötesi Elinden geLeni yaptı yaLnız reportajda bi şeyi yanLış söyLemişLer Eurovision da Müzik KaLitesi DeğiL Komşuluk KaLitesi DeğerlendiriLdi kime kim Lazımsa ona oy werdi yhani Tarkan da katıLsa Ajdarda katılsa Değişen bişi oLmaz ...

ben açıkçası pekk umutlu deildim ama tahminim tuttu ilk 9 a gireriz diodum... türkçe bir şarkıyla şimdiye kadar yaptığımız en iyi derece bu seneki derecemizir bence gerçekten büyük başarı... Tebrikler Çocuklar...

Mor Ve Ötesi Elinden geLeni yaptı yaLnız reportajda bi şeyi yanLış söyLemişLer Eurovision da Müzik KaLitesi DeğiL Komşuluk KaLitesi DeğerlendiriLdi kime kim Lazımsa ona oy werdi yhani Tarkan da katıLsa Ajdarda katılsa Değişen bişi oLmaz ...

ama sertap erener kazandi. Hmde musluman olan tek ulke biziz. demekki istisnalar oluyo. ;)

ben açıkçası pekk umutlu deildim ama tahminim tuttu ilk 9 a gireriz diodum... türkçe bir şarkıyla şimdiye kadar yaptığımız en iyi derece bu seneki derecemizir bence gerçekten büyük başarı... Tebrikler Çocuklar...

sebnem paker`le Turkce bi sarki ile 3. luk elde ettik
sarkinin adi dinle idi. 1997 de aldik sanirsm

Geri