türkçe photoshop kitabı

Benden sizi 2 3 tane tiyo dikkate alaırsanız benim gibi saglam temele sahip olursunuz.Sunu unutmayın PhotoShopta ne kadar bilgiye sahip olacagınız kısıtlıdır ama yaratıcılıgınız sınırsızdır.Demek istedigim bilgi bi yere kadar anlıyomusunuz.O bilgilerle yaratıcılıgınız ile sınırsız şeyler yaparsınız.Sadece hayal edin bilgiler yardımcı olacaktır.
1.Layer Mantıgını Kavramak için videolu derslerden yardım alınız.Yukardaki örnek gibi.
2.aşamada Videolu dersleri kavrayın çünkü bilgiler içinde saklıdır.
3.Aşamada Resimli Dersler yer alır Saygılar.

Benden sizi 2 3 tane tiyo dikkate alaırsanız benim gibi saglam temele sahip olursunuz.Sunu unutmayın PhotoShopta ne kadar bilgiye sahip olacagınız kısıtlıdır ama yaratıcılıgınız sınırsızdır.Demek istedigim bilgi bi yere kadar anlıyomusunuz.O bilgilerle yaratıcılıgınız ile sınırsız şeyler yaparsınız.Sadece hayal edin bilgiler yardımcı olacaktır.
1.Layer Mantıgını Kavramak için videolu derslerden yardım alınız.Yukardaki örnek gibi.
2.aşamada Videolu dersleri kavrayın çünkü bilgiler içinde saklıdır.
3.Aşamada Resimli Dersler yer alır Saygılar.

evet haklısın elimde cok güzel videolu anlatımlar vardı ama upload etmesi gercekten cok güc türkiyedeki bu netle.. yarısına kadar geliyo sonra bi bakmıssın net kopmus ama videolu dersleride upload etmeye calısacağım faydalanırsınız..

Bu tam aradığım birşey umarım işime yarar yarayacağını ümidediyorum Teşekkürler

Geri