Türbanla Topuklu Giyilebilir Mi?

BONBOM98

New member
Reaction score
0
İş geldi nereye dayandı?..

Yargıtay Başsavcısı, AKP iktidarına demiş ki:

- Sen Ergenekon davasını açar mısın?..

- Açarım...

Başsavcı köpürmüş:

- Ya öyle mi, ben de seni kapatmak için dava açarım...

Vallahi ben uydurmadım, gazeteler yazıyorlar, Başbakan RTE ve yardımcıları:

" - Biz Ergenekon çetesini çökerttik, AKP davası ondan açıldı" diyorlarmış...

*

Ama, AKP'nin derdi kapatma davasıyla bitmiyor ki... Şimdi dinci kesimde ayrı bir dava tartışılıyor:

- Türbanlı, yani tesettüre uygun giyimli bir kadının gardrobu nasıl olmalı?..

Tartışma TV'lere taşındı...

Türbanlı kadın nasıl giyinip kuşanacak?..

Nasıl makyaj yapacak?..

Gözlerini boyayacak mı?..

Ruj sürecek mi?..

Mantoyla entarisini saklasa ve bedenini örtse de altında mini eteğe cevaz var mı?..

Türbanlının külotu nasıl olacak?..:aşk

Başbakan'ın çok yakın danışmanı, AKP'nin çok bilmişi Cüneyd Zapsu ne demişti:

"- Bir kadına türbanını aç demek, donunu çıkart demektir ...":clap

*

İyi de bu don nasıl bir dondur?..:clap

Şimdi piyasada öyle donlar var ki don demeye bin şahit ister...

Bikini..

Tanga..

Yokini..

G-string..

Ha var, ha yok donlar...

Sorunumuz büyük mü büyük...

Hocaefendiler ne diyorlar?..

Feto ( Fethullah Gülen ) Efendimiz bu konularda ne buyurur?..

Feto Amerika'da yaşadığına, piyasa ekonomisine şartlandığına, para pul işlerini çok iyi bildiğine göre, dinci kadın kesiminin, tesettürün altında tüketime dönük yaşam ve giyim biçimini destekleyecektir...

Ya kokular?..

Türbanlı kadın, erkeği baştan çıkartıcı, iç bayıltıcı, tahrik edici olduğu reklamlarla ileri sürülen parfümleri kullanabilir mi?..:aşk

*

Hükümet üyesi AKP'lilerin türbanlı hanımlarını da ilgilendiren bu tartışmada, otorite sayılan Mehmet Şevket Eygi' nin TV'deki bir konuşmasını dinledim, ama, doyurucu bulmadım...

Müslüman kadının işi kolay değil...

Çünkü türbanla iş bitmiyor...

Cüneyd Zapsu don konusunu gündeme getirince dava kızıştı...

Peki, türbanla topuklu giyilebilir mi?..

Topuk sesleri baştan çıkartıcı değil mi?..:aşk

Tahrik edici sayılmaz mı?..:aşk

Günaha davetiye çıkarmıyor mu?..:aşk

20.03.2008
http://www.milliruh.net/kose-yazilari-ve-makaleler/turbanla-topuklu-giyilebilir-mi-t3243.0.html
İLHAN SELÇUK

burası ıyıce dini tartısma platformu oldu.

tartısmanın gıdısatına gore konu İslam ve İnsan bölümüne tasınabılır.

Konulara Gereken özeni Göstermiolar Bu Yüzden Yanlış Yere Açılıo Halbuki Biraz Düşünseniz Konuyu Nereye Aççanız Eminim Daha Iyi Olur

bence konu tamamen siyasi..

çünkü öyle bir ülkede yaşıyoruz ki..

insanların giyinişi bile gazete köşelerinde konu oluyor..

bu ne biçim çelişkidir?

ve bunu kullanan siyasetçiler bile varken..

bırakın artık şu kadınların yakasını.

önce türban dı..

şimdi don oldu..

peki sırada ne var??*

kimleri tartışıyoruz peki?

Türbanını çıkar demek ’donunu çıkar’ demek

Türbanını çıkar demek ’donunu çıkar’ demek

AKP’nin en üst organı olarak görülen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’ndan (MKYK) istifa eden Cüneyd Zapsu, partiden değil sadece MKYK’dan istifa ettiğini, diğer görevlerinin sürdüğünü söyledi.

Almanya’nın Hannover şehrinden İstanbul’a gelen uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zapsu, "Bu ayrılma daha önce ajandamda olan bir konuydu. Ama her şeyden elimi eteğimi çekmeyeceğim. Yazıldığı gibi de iki ay önce görevime son verilmedi. Kendime daha çok vakit ayıracağım" dedi. Zapsu gazetecilere şu değerlendirmeleri yaptı:

ELİTLER KABULLENEMEDİ Tayyip Erdoğan’a bugün İslamcı damgası vurmak doğru değil. Bugüne kadar Türkiye’yi yöneten elit kesimden olmadığı için onu benimsemediler. Burada önemli olan din değil, Tayyip Erdoğan’ın sınıfı. Türkiye’yi yöneten elit kesim onu kabullenemedi. Bu yüzden ona İslamcı damgası vurdular. Çünkü İslamcı damgası vurmak en kolay şey. Erdoğan, Kasımpaşalı, dil bilmiyor. Bülent Ecevit ve Kemal Derviş gibi havalı değil.

TÜRKİYE İRAN OLMAZ Türban takanların sadece yüzde 50’si inancı yüzünden takıyor deseniz bile, bu yüzde 50’ye ’türbanını çıkar’ demek, sokaktaki bir kadına ’donunu çıkar’ demekten farksızdır. Türban sorunu özünde insan hakları konusudur. Benim eşimin ve kızlarımın başları açık. Türkiye’nin şeriatçı bir ülke olmasından korksam, ben korkardım. Türkiye asla İran olmaz çünkü bizde öyle bir sınıf yok. Bugüne kadar Türkiye’de türban nedeniyle şişmiş bir balon oluştu. Erdoğan, üniversitelerde türbana izin vererek bu balonun patlamasını önledi.

KIZIM TEDİRGİNDİ Bu partiyi kurarken o zamanki iktidar benim şirketlerime inceleme başlattı. Partinin finansörü dediler. O zaman büyük kızım çok tedirgin oldu. Ben de ona "Bak kızım Manisa’da işkence yapan polisler hapse girmediler. Ama Tayyip Abi’nin düşünceleri farklı olduğu için başına gelmeyen kalmadı" dedim.

DİN İSTİSMARI YAPILDI Türkiye’de her zaman din istismarı yapan partiler oldu. Hatta bizimkiler bile yapmıştır. Ama dini öcü olarak göstermeye çalışarak siyasi prim yapmaya uğraşan partiler de var.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8386113.asp?gid=48&sz=36798

İlhan Selçukdan da anca böyle bir yazı beklenir zaten..
Başörtüsünden girmiş dondan çıkmış.
Eee malum herkes kendi ilgi alanıyla uğraşır değil mi bazıları da kendi giyecekleri donu düşünüyoR :)

bu konunun bu bölümle ne ilgisi var

İlhan Selçukdan da anca böyle bir yazı beklenir zaten..
Başörtüsünden girmiş dondan çıkmış.
Eee malum herkes kendi ilgi alanıyla uğraşır değil mi bazıları da kendi giyecekleri donu düşünüyoR :)

don benzetmesi zapsuya aittir bu benzetmeyi zapsu başlatmıştır...
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=249374

'Türbanı çıkar demek donunu çıkar demekle aynı'

'Türbanı çıkar demek donunu çıkar demekle aynı'
Cüneyd Zapsu'nun Başbakan Erdoğan'ın olurunu alarak istifa ettiği öğrenildi.
06/03/2008 (1598 kişi okudu)

RADİKAL - ANKARA - Başbakan Tayyip Erdoğan'ın özel danışmanı, AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyd Zapsu, 'özel işlerine yoğunlaşma isteği' nedeniyle kurul üyeliğinden istifa etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da 'müsaadesiyle' MKYK'dan istifa ettiği söylenen Zapsu'nun parti üyeliğinin süreceği öğrenildi. Almanya'nın Hannover şehrinden İstanbul'a gelen uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cüneyd Zapsu şu mesajları verdi:
Elit kesim Erdoğan'ı kabul etmedi: Türkiye'de sınıf mücadelesi yaşanıyor. Tayyip Erdoğan'a bugün İslamcı damgası vurmak doğru değil. Bügüne kadar Türkiye'yi yöneten elit kesimden olmadığı için onu benimsemediler. Burada önemli olan din değil, Tayyip Erdoğan'ın sınıfı. Türkiye'yi yöneten elit kesim onu kabullenemedi. Bu yüzden ona İslamcı damgası vurdular. Erdoğan, Kasımpaşalı, dil bilmiyor. Bülent Ecevit ve Kemal Derviş gibi havalı değil.
Balonun patlamasını önledi:  Türban takanların sadece yüzde 50'si inancı yüzünden takıyor deseniz bile, bu yüzde 50'ye 'türbanını çıkar demek, sokaktaki bir kadına donunu çıkar' demekten farksız. Türban sorunu özünde insan hakları konusu. Türkiye asla İran olmaz çünkü bizde öyle bir sınıf yok. Bugüne kadar Türkiye'de türban nedeniyle şişmiş bir balon oluştu. Erdoğan, üniversitelerde türbana izin vererek bu balonun patlamasını önledi.
Din istismarını bizimkiler de yaptı: Türkiye'de her zaman din istismarı yapan partiler oldu. Hatta bizimkiler bile yapmıştır. Ama dini öcü olarak göstermeye çalışarak siyasi prim yapmaya uğraşan partiler de var.

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=249374

don benzetmesi zapsuya aittir bu benzetmeyi zapsu başlatmıştır...

Zapsu beni çok mu alakadar ediyor sanıyorsun ?

Başörtü sorununu çözmek için akp birşey yaptı mı anca bıdı bıdı konuşurlar başörtü namusumuz derler ama somut şeyler Mhp'den gelir namuslarını Mhp kurtarır...

Başbakan'ın çok yakın danışmanı, AKP'nin çok bilmişi Cüneyd Zapsu ne demişti:

"- Bir kadına türbanını aç demek, donunu çıkart demektir ..."

:clap:clap:clap:clap

cünheyt zapsunun mantığına hayran kaldım :D:D Nasıl bir zihniyet nasıl bir mantık vallayi böyle bir mantıkla sokakta konuşanı kıbleye çevirip ye kürküm ye derler:D:D

islamı yaşayan bir kadın nasıl giyineceğini gayet iyi bilir bunu milletin ağzınada sakız yapmaz...uğraşacak işleri olmayanlarda müslüman kadının başörtüsünden şimdi ayakkabı ve dnuna mı dil uzatıyorlar ....

Geri