Türbancılar Ne Kadar Müslüman?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thorpedo

New member
Reaction score
0
Bizim dinci medyaya bakıyorum, mangalda kül bırakmıyorlar...

Ne diyorlar:

- Türban da türban...

Sıkmabaş..

Tesettür..

Türban Başbakanlığa el attı, Çankaya'ya da çıktı; dinciler dört köşe oldular...

Ne diyorlar:

- Türkiye Müslümanlaştı...

Allah..

Hazreti Muhammet ..

Kuran-ı Kerim..

İyi de.. Türbancı-İslamcı medyanın Müslümanlığına diyecek yok.. mu?..

*

Kuran-ı Kerim'i açın..

Bakara sûresi..

Âli İmran sûresi..

Nisâ sûresi..

Rûm sûresi..

Bu sûrelerde yer alan 275, 276, 278, 130, 161, 39'uncu âyetlerde faiz kesinlikle yasaklanır...

Bakara sûresi, âyet 275:

"Faiz yiyenler mahşerde ancak şeytanın çarptığı kimsenin kalktığı gibi kalkarlar..."

"Allah alışverişi helâl, faizi haram kıldı..."

"Kim faizciliğe dönerse cehennemliktir...

Onlar orada (cehennemde) temelli kalacaklardır..."

"Ey müminler!.. Allah'tan sakının, inanıyorsanız faizden arta kalmış hesaptan vazgeçin..."

"Böyle yapmazsanız, bunun, Allah'a ve Peygamberine karşı açılmış bir savaş olduğunu bilin..."

Âli İmran sûresi, ayet 130-132:

"Ey müminler...

Yemeyin faizi!..

Kat kat faiz alarak Allah'a karşı gelmekten korkup sakının!..

Kâfirler için hazırlanmış olan ateşten de sakının!.. Ve Allah'a, Peygamber'e boyun eğin!..''

*

Dinciler Türkiye'de sandıktan çıkarak iktidara geçtiler...

Türkiye'yi bir faiz folluğuna dönüştürdüler..

En yüksek faiz Türkiye'de...

Kim olursan ol, ne olursan ol, hangi milletten olursan ol, ister Musevi, ister Hıristiyan, ister Müslüman, ister İslamcı ol; paranı Türkiye'de faize yatırdın mı en yüksek orandan tefecilik üzerine çalışan piyasada değerlendirir, canın istediği zaman istediğin ülkeye transfer edebilirsin...

Dinci iktidar böylesine İslamcılık yapıyor; Allah'ın buyruğuna, Kuran-ı Kerim'e, Hazret-i Muhammet'e boş veriyor, sonra da ne diyor:

- Türban da türban...

Ne büyük sahtekârlık!..

*

Dinci iktidar sermayesi artık medyayı ele geçirdi geçiriyor...

Ama, hiçbir dinci gazetede, hiçbir köşede, hiçbir dinci televizyonda şu yazdıklarımı yalanlayamazlar, ağızlarını açamazlar; hacı hoca geçinen yalancı Müslümanlar ağızlarının fermuarını kapatmak zorundadırlar...

İslamcılık adına yalancılık, tarihin hiçbir evresinde bugünkü Türkiye'de olduğu kadar iktidar yalanına dönüşmedi...

c020400.jpg

28.10.2007-CUMHURİYET

Soruyu yanlış sormuşsun bu soru şöyle olmalıydı(Dini siyasete karıştıranlar ne kadar müslüman?)

ilhan selçuk yaşlandıkça dengesizleşiyor. hey gözünü sevdiğiminin sosyalisti sure isimlerinide bilirmiş. kendisinden daha fazla müslüman olduğu bir hakikat.

ilhan selçuk yaşlandıkça dengesizleşiyor. hey gözünü sevdiğiminin sosyalisti sure isimlerinide bilirmiş. kendisinden daha fazla müslüman olduğu bir hakikat.

karalama değil dogru dürüst bi cevap yazmanızı beklerim...

Soruyu yanlış sormuşsun bu soru şöyle olmalıydı(Dini siyasete karıştıranlar ne kadar müslüman?)

işte onlar türbancı ;) türbanlı başka türbancı başka ...

+ türban la , dinimizin simgesi başörtü bambaşka !..

ben öyle sureleri harfi harfine bilen biri değilim NE YAZIKKI ( gerçekten bilmem gerekirdi )

ama şöylede bişey war .. başkasının müslümanlığını sorgulayan en büyük kafirdir ... tıpkı senin yaptığın gibi !...

görmek isteyenler için olanlar ortada!kendi söyledikleri yalanlara kendileri inanıyolar bu KAFİRLER!olanları görmek için ööle sure adı bilmeye falan da gerek yok!eline sağlık thorpedo...

kardesim işte sizin bilginiz bukadar dar kalıplarla konusuyonuz dini normal bir insan kuran ı acıp okuyarak ögrenemez önce sünnet sonra da islam fıkıh alimlerinin yani 4 buyuk mezhep alimlerinin kitaplarından öğrenilir tamam mı dedıgın dogru kardes faiz haram ama faiz kişiye haram devlet bir şahıs degildir tamam mı onu normal bir insanmıs gibi düşünüp konusamassın Dinciler dinci olmayanlar dıye toplumu ayırarak nereye varacan kardes gecen yazında da boyleydın bıraz barıstan yana ol konusarak insanlar anlasır boyle karalıyarak sırf senın gorusunden degil diye hakaret ederek olmaz bu işler kardesim lütfen biraz bilgimiz olmadan konusmayalım saygılarımla...............

taşındı........

kardesim işte sizin bilginiz bukadar dar kalıplarla konusuyonuz dini normal bir insan kuran ı acıp okuyarak ögrenemez önce sünnet sonra da islam fıkıh alimlerinin yani 4 buyuk mezhep alimlerinin kitaplarından öğrenilir tamam mı dedıgın dogru kardes faiz haram ama faiz kişiye haram devlet bir şahıs degildir tamam mı onu normal bir insanmıs gibi düşünüp konusamassın Dinciler dinci olmayanlar dıye toplumu ayırarak nereye varacan kardes gecen yazında da boyleydın bıraz barıstan yana ol konusarak insanlar anlasır boyle karalıyarak sırf senın gorusunden degil diye hakaret ederek olmaz bu işler kardesim lütfen biraz bilgimiz olmadan konusmayalım saygılarımla...............

sen okuduğunu yanlış anlamışsın sanırım :D adam yazısında acık acık yazmıs .. kişisel rantı .. devlet rantını yazmamıs ki .. kim olursan ol gel ister musevi ister papaaa yeni gineli ister bonbon ister ipne ol :D

ee devlet bunların hiç biri olamıcağına göre .. kişisel .. kişilik değişir devlet değişmez .. farkı anlamıssındır umarım şimdi !..

Kim olursan ol, ne olursan ol, hangi milletten olursan ol, ister Musevi, ister Hıristiyan, ister Müslüman, ister İslamcı ol; paranı Türkiye'de faize yatırdın mı en yüksek orandan tefecilik üzerine çalışan piyasada değerlendirir, canın istediği zaman istediğin ülkeye transfer edebilirsin...

işte onlar türbancı ;) türbanlı başka türbancı başka ...

+ türban la , dinimizin simgesi başörtü bambaşka !..

ben öyle sureleri harfi harfine bilen biri değilim NE YAZIKKI ( gerçekten bilmem gerekirdi )

ama şöylede bişey war .. başkasının müslümanlığını sorgulayan en büyük kafirdir ... tıpkı senin yaptığın gibi !...

Evet beni yaptığım gibi ilhan selçuğun yaptığı gibi yani !!! Karalama yapmadım Seçim zamanında chp ile mhp yi evlendirmeye çalışan ilhan selçuktu

bu ülkedeki insanları dinci ,aydınlıkçı karanlıkçı diye adlandırıp ülkeyi dinci ve ilerici olarak ikiye ayıranlar söyleyin ülkeyi türk-kürt diye ikiye ayırmaya çalışan kürtçülük faşizmi üzerinden siyaset yapanlardan ne farkınız var.siz farkında değilsiniz ama .hiç bir farkınız yok.sevgili aydınlıçı ve ilerici kardeşlerim

sen okuduğunu yanlış anlamışsın sanırım :D adam yazısında acık acık yazmıs .. kişisel rantı .. devlet rantını yazmamıs ki .. kim olursan ol gel ister musevi ister papaaa yeni gineli ister bonbon ister ipne ol :D

ee devlet bunların hiç biri olamıcağına göre .. kişisel .. kişilik değişir devlet değişmez .. farkı anlamıssındır umarım şimdi !..

güzel kardesim aslında ben burada yorum yamıyacaktım çünkü goruslerımız farklı size saygı duyuyorum ama okudugum tam anlamıyla su akp islamcı neden islamcı bir parti faizle iş yapıyo olay bu işte anlamanız gereken akp devletın basında su an faizi devletın basına o getirmedi onlar olmasada bu olacak onlar bıtırmeye calısıyo.... yani devletler faiz yiyebilir güzel kardesim kişilerin aldıgı bir faiz varsa getirin burda kanıtlı belgelı ıspatlayın ozaman bende tesekkur ederım size.... saygılarımla

volki06; kendince bir şeyler uydurmuşsun yada sana öğretileni yazmışsın. Ne demek devlet kişi gibi değildir, Faiz yiyebilir. Ekonmiyle ne kadar alakalısın, ya da; ekonomi okudun mu hiç ? daha da basitçe ; ekonomi nedir? gibi şeylerin cevabını biliyor musun ( google a bakmadan tabi :D)

Devlet faiz yiyebilir miş, insan yiyemezmiş. Zuhahahahha. Ne zaman vaz geçeceksiniz kendi dininizi uydurmaktan :) ( Kızıdığını görür gibiyim ahahahaha )

İşiniz gücünüz ortalık karışsın mantığı. size birisi dini konular hakkında bir şey sorsa Allah ile arama girme dersiniz, benim kalbim temiz dersiniz. ama iş bir müslümanı eleştirmeye kalınca onun ne münafıklığı kalır nede dinsizliği.

türbanı hazmedemezken siz Mustafa Kemalin hanımı şarçaflıydı yani çankayayı ilk defa ele geçirmiyor türbanlılar. içinizdeki bu kin ile bu nefret ile onca acının ardından yaptığınız bu eylem savaşta benim ve benim gibilerinin canını düşmandan çok sizlerden koruması gerektiği anlaşılıyor. o kadar kin ve nefret varki içinizde müslümana ve islama karşı her fırsatta kusuyorsunuz kininizi. büyük ihtimalle akşama kadar yalvarıyorsunuzdur kime iman etmişseniz ona, biri bi hata etsede müslümanlara biraz daha kin kusalım diye. bu satırları yazan ile bu satırları destekleyenleri aynı kefeye koyuyorum ve o nefret ettiğiniz türbanı bir kefeye koyuyorum türban daha ağır basıyor...

son olarak dinime dehleden bari müselman olsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri