Tüm Yasaklı Sitelere Girin! %100 [Resimli ve Flash Anlatım]

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Merhaba HHA. Hergeçen gün bi başka site yasaklanıyo. Dns ile giriliyo ama Sonra o dnslerde yasaklanıyo. Bu daha etkili bir çözüm.​

Kullanılacak adres: http://go.navige.com

İnternet Explorer İçin:

fc1693a12870fc35b324ca57dddc6d57.jpg

Mozilla Firefox İçin:

7978a1e1cc29e9cd49ff7d89047c141e.jpg

2'si İçinde Flash Anlatım:

Flash Anlatım İçin TIKLA

Not: Forumda çok basit ve önemi belirtilmemiş biçimde vardı ben daha açıklayıcı olsun diye tekrar konu açtım. :001_rolleyes:

%100 çalişiyor..ilgin ve emeğin için teşekkürler

Sevgili Immortalqame, Teşekkür ediyorum.

Öyle sanıyorumki bir çok arkadaş, yasaklanan site dns leri ile boğuşup duruyordur.

Tarayıcı ayarları dışında indirmiş olduğumuz bu autoconfig dosyasını kullanacak mıyız?

Henüz Flash animasyon anlatımına göz atmadım. Bir bakayım. Tekrar teşekkürler.

çok güzel teşekkür ederim..

Teşekkürler.
Ama bende çalışmadı.(windows7 x64)

hocam on numarasın ya youtube beni delirtmişti gerçekten teşekkürler

teşekkürlet kardeşim işe yaradı gerçekten

çooooooooooookk teşlekkür arkadaşım.yoğun bir uğraştan kurtardın beni.sağol varol

usta en iyi bir program gibi bir sey % 100 calisiyor daha ne olsun tum siteler serbest

Yanlız arkadaşlar dikkat edin vekil sunuculara pek güven olmaz,bilen ne demek istediğimi anlar

benim bilgisayarda hala mahkeme kararı diyor bütürlü açmıyor

Immortalqame gerçekten güzel paylaşım AMA bu yöntem internet kafede neden hiçbir işe yaramıyo deli olcam kaç tane yöntem varsa denedim ama şu HandyCafe engelini bir türlü aşamıyorum dns program tunnel siteleri bütün yöntemleri denedim bunu da denedim ama olmuyor olmuyor olmuyor nolur bana da yardım et ALLAH rızası için...

Sansür başlayınca bunu da engellerler içinizi serin tutun.

Geri