Tüm Tavuk İçin Sosunun püf noktaları

kuzay

Pesimist
Katılım
2 Nis 2007
Mesajlar
28,387
Reaction score
0
Puanları
0
Konum
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
1)İlk Önce 1 baş taki sarımsak taneleri soyulur ezmek için bir kaba konur

2)Sarımsağı ezmeden önce kaptaki sarımsağa göz kararı ile hafif tuz atınız ve ezecek ile iyice macun kıvamına kadar eziniz

3)Bir yemek kaşığı biber salçası ve yarım yemek kaşığı domates salçası ve 3 tatlı kaşığı yoğurt ekleyiniz sarımsağı ezdiğiniz kapa ve bunları karıştırınız karıştırdıktan sonra

4)Karabiber hafif göz kararı ile isteğe bağlı olarak

5)Sıvı Ay çiçek yağı nı da 2 çay bardağı dökünüz sossun içine

6)öğütülmüş kekik 3 tutam

7)Tüm tavuğumuzun üstüne yaptığımız sosu sürünüz her tarafına ve fırına sürünüz tadını beğenmezseniz şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.

Afiyet olsun
 
Geri
Üst