Tüm Herkesin Bakmasını Rica Ediyorum!!!

∂єєρвLυє

[ωωω.нα¢кнєℓℓ.¢σм]
Reaction score
0
Sevgili Hackhell Ailesi;

Size hem basıma gelen hemde baskalarının basına da gelen bı sorunu solemek ıstıyorum...Herkes Bu site İçin Calısıyo Paylasım Yapılıyo Muhabbet Ediliyor Güzel bie mekan halıne gelıyor sıtedekı kısıler de bıseyler edınsın dıye paylasım yapılır ve bu paylasımlara verılen dergerden saygıdan sıkayetcıyım mesela buyrun sıze bır ornek uyemız:http://www.hackhell.com/showthread.php?t=56975 ''Saolasın Emege Saygı '' demıs ama kendısı bır tsk etme zahmetınde bulunmamıs ıste benım sorunum bu paylasımlara adamına gore saygı gosterıyolar uyelerımız modluk felan talep edıldıgınde yöneticilerimiz tsk sayısına felan bakıyolar ve olmadıgı zamanda paylasım yapmadıgını sanıyolar ama tsk edılmıyoooor buna nasıl bır care bulunur bılmıyorum ama ben paylasıyım dedım...

Saygılarımla.....Deimos

programa baktım şuanda benim işime yaramaz herhalde o indirmicem o yüzden teşekkür atmam ona ama herşey ortada geneldi coğu güzel msja güzel paylaşıma atarım.
teşekkür atmayanları nasıl teşvik ederiz bilmiom ama üzücü bi durum.
böyle olunca paylaşım yapan adam bi daha paylaşım yapmak icin uğraşmıo bile.
edit:bide o kunu verilmiş ama galiba deimos ondan kaynaklanabilir
sonuc olarak yinede atılmıo ama.

aslında oğru çok oluyor böyle.bencede teşekkür etmek gerekir hem paylaşım yapma isteğide artıyor teşekkür edilince

Bu konuda haklısın ama şunuda unutmamak gerekir.
Bazı arkadaşlar( özellikle yeni üyelerimiz)daha
post_thanks.gif
butonunun
ne olduğunu yada ne zaman kullanması gerektiğini bılmıyorlar.Hatta bu butonu görmeyen bile vardır:)
Bunları hoşgörmeliyiz artık

bence çok haklı herkese teşşekür ederim yaıo ama teşşekür etmiyo teşekür ederim yazıcana bi teşşekür et daha iyi

J@CK@L' Alıntı:
Bu konuda haklısın ama şunuda unutmamak gerekir.
Bazı arkadaşlar( özellikle yeni üyelerimiz)daha
post_thanks.gif
butonunun
ne olduğunu yada ne zaman kullanması gerektiğini bılmıyorlar.Hatta bu butonu görmeyen bile vardır:)
Bunları hoşgörmeliyiz artık
evet sizde haklısınız ama ben yenı uyelerımızden de ote bu sıtede aylardır uye olan arkadaslarımız da var ben onlıne oyunlarda cok rastlıyorum bu olaya tsk edenlerıde solerdım de sımdı ayıp olur sadece 2 kısı dıgerlerı yazı olarak tsk edıyorlar ama reactor yazıyla edılen tsk lere bakmıyor...... o da var yanı

chuckies' Alıntı:
ne yapmamızı istiyorsun sonuç olarak oturup ağlayalım mı? yapacak bişey yok dostum metin olmalısın :)..bazısı 1 konu da(adult da) 395 teşekkürü alıyor..daha sonra toz oluyor...bazısıda müthiş bir konudan alamıyor 10 teşekkürü bile yapacak bişeyimiz şu durumda yok gibi görünüyor...paylaşımlarımızı teşekkür almak için değil de(kullanıcılara faydalı olmak için) yapmamız gerekir bilmem anlatabildim mi..aksi takdirde teşekkür beklemek için yaparsak bazı durumlarda çok üzülebiliriz...:lol: bir de rütbesi fazla olan arkadaşlara daha fazla teşekkür ediliyor kıdem meselesi anlayacağın :D ..konuyu açan arkadaşın avatarının üzerindeki yıldız sayısına bakar bu iş ;)..er mi teğmen mi albay mı general mi ona göredir bu iş:lol: .... ;)
bak arkadasım ben kendı sahsıyetım ıcın konusmuyorum sadece Tum uyeler ıcın konusuyorum ya bı tesekkur ınsanı oldurmes sıtede yuceltır anlatabılıyormuyum sana herkes bole dusunuyodur sende dusunuyosundur tesekkur verılmemıs dersın dımı ıcınden ya konuda bısey vardır ( verılmıs yada calısmıyodur vs...)ya da senı sıtede onemsemıyolardır her tesekkur uyelerı konu vermeye yoneltır hemde daha verımlı olur paylasımlarında ANLATANILIYORMUYUM?

nOT:sEN aĞLAYABİLİRSİN BEN SADECE UZULUYORUM

isterseniz uzatmayalım ha ne dersiniz?

ben buyuklerden de yorum beklıyorum sizin için konu kapanabılır arkadaslar

işte mod olmamanın zararları kapatsanzıa konuyu ne gerek var tartışmaya:d

By-AchilleS' Alıntı:
Kimsenin tartışmasına gerek bu konu daha öncelerden defalarca konuşuldu....

Boş yere canınızı sıkmayın....

teşekkür eden eder etmeyninde canı sağolsun.....

Ufak bi not: zamanla herkes öğrenicek teşekkür etmeyi....
:lol: :lol:
inş konu uzamış tşk eden eder etmeyende etmesin napalım zamanla öğrenirler die beklioruz:lol:​

Deimos' Alıntı:
ben buyuklerden de yorum beklıyorum sizin için konu kapanabılır arkadaslar

büyüklerinde bu konuda yapabileceği bişey yok valla ben butondan geçtim artık çoğu insan tşk ederim postunu yazmakta bile üşenio sinir oluorum herşey buton deildir emin ol gir gitar dersleri kısmına orada saolsun emeğe saygısı olan en başka Dark abim reactor abim tşklerini ettiler reactor abim yorumda yazdı ayrı ama ben oraya gerçekten yorum bekliorum bana desinlerki şu dersleri bulursan çok seviniriz şimdiki çalışman için eline sağlık desinler yeter

valla butondan falan geçtim ya yardımcı olmak istiorum ama sanırım kimse yardım istemio . zaten bi süre gitar dersi vermicem sora topluca patlama yapıcam:D

bu konudan bende şikayetçiyim ama sana bişey dicem sen bu konuyu öörnek olarak vermişsin demekki bu konuya baktıgını gösterir ama ben bu konuda senin teşekkürünü görmedim yani seninde emeğe saygın yok insanları şikayet derken kendinede bi bak olurmu

:D sacma bır baslık
yakındıgın konu cok guzel fakat bununla ılgılı bır yaptırım olamazkı
hanı bu konu hakkında enıne boyuna tartıssak ve bır karara varsak bıle elımıze bır sey gecmez....
hıc bır yerde bulamıcan bır program verırsın kımse ıplemez
30 sn lık bır lıselı vıdeosuna forumu basına yıkarlar
yada tam tersı :D

kady' Alıntı:
:D sacma bır baslık
yakındıgın konu cok guzel fakat bununla ılgılı bır yaptırım olamazkı
hanı bu konu hakkında enıne boyuna tartıssak ve bır karara varsak bıle elımıze bır sey gecmez....
hıc bır yerde bulamıcan bır program verırsın kımse ıplemez
30 sn lık bır lıselı vıdeosuna forumu basına yıkarlar
yada tam tersı :D

Kesinlikle vede kesinlikle haklısın :)

Ben arkadaşımıza katılıyorum. Ama diğer arkadaşlara da katılıyorum. Zorlama olamaz olmamalı da. Bu konuda tek bildiğim şey var, konuyu MOD açtığı zaman Teşekkürler YAĞıyor, ama teşekkürü az olan bir arkadaş açtığı zaman çoook nadir teşekkürler YAĞıyor. Adam kollama gibi bir şey var diye hissediyorum açıkçası.
Ve nedense biri bir konu açtığında (normal üye ise) daha önce verilmişse MOD'lardan hemen " Daha önce verildi Konu Locked" "Bazıları daha önce verildi" gibi cevaplar görüyorum. Biride çıkartıp ya arkadaş verildi bak şurada ve link'i çalışıyor demiyorda konuyu açanı demorolize ediyorlar.
Bunu okuyan hemen 1-2 örnek verecektir. Ama bu 1-2 ile görülecek bir şey değil arkadaşlar.
Anladığım kadarıyla sitede iyi yerlerde olanlarla aran iyi olacak ama bana kalırsa MOD olmak o kadar önemli değil. (Benim düşüncem bu(MOD arkadaşın olmadan MOD olamazsın))
Benim düşüncelerimde bunlar...

Herkese iyi forumlar

güzel arkadaşlar açılan konu zannımca gereksiz değil gibi zaten konuyu açanlarda bu sitede çok iş yapıp teşekkür isteyen insanlar...""onlara hak veriyorum"""
ama teşekkür isteyen arkadaşlardan da biraz hoşgörü bekliyoruz yani daha yeni olan kullanıcılar için...birde bu konuda ne yapılabilir...>>reklam bannerlarının olduğu yerlere ufak bir ""yazılan mesajlara lütfen teşekkür ediniz"" logosu koyulabilir değilmi buda derdimize şifa olabilir...tşkler..

SAYGILAR.....

arkadaslar tesekkuru hakeden alır tesekkure basmayanların canı sagolsun ben paylasım yapmam ama yazdıgım kelımeler, soledıgım cumleler kımı ınsanların hosuna gıder ve tesekkur butonuna basar..
Yanı anlatmak ıstedıgım buradakı ınsanlar paylasıma yada topıclere tesekkur vermek zorunda degıl
DipNot: Ama en cok tesekkuru alanlar adult bolumundedir :D:D ıstersen orada bıraz paylasım yap..... :D:D:D:D

Bazı arkada$Lar butonun i$Levini biLmiyordur hatta beLki yerini biLe biLmiyordur , mumkundur , yadırgamamak lazım , hojgorulu oLmak Lazım

Ama bazı arkada$Lar da kıLa tüye te$ekkur ederek , gercekten te$ekkuru hakeden insanLara haksızLık ediyor.. bence tasarufLu kulLanıLmaLı. ozelLikLe bazı arkada$Lar cogu kez $ahid oLuyoruz post limiti oLan 10 karakterlik cevap yazan (evet , katılıyorum , yok canım falan gibi) ki$ilere bile te$ekkur ediyor bo$ yere..ozelLikLede soz konusu post sahibi MOD,Admin vs ise.

Bedava buLduk boL dagatiyoruz hesabı..

Geri