Tüm hastaneler Tek numarada (bilgi edinin)

balalayka

New member
Reaction score
0
arkadaşlar mailime gelen benc eönemli bir bilgi mutlaka bilmeyenler vardır bu mail gelene kadar benimde bilgim yoktu

Tum hastaneler Turkiye'nin her yerinden ulasilabilen tek bir
numarada birlestiler..
444 0 911

Cep telefonunuzdan ararsaniz bulundugunuz ilin alan kodu ile
aramaniz gerekiyor.
mesela 0 212 444 0 911

Bu telefonu aradiginizda en yakin ambulans olay
yerine

gonderiliyor.

gerçekten öyle ise çok iyi

deneme yapsakmı acaba?

arandiginda cevap vermeyen bir numaradir. acaba fake midir? yoksa sadece burasi turkiye midir?

resmi hicbir kurulusla ilgisi olmayan, 2 km lik mesafe icin 115 mil ambulans hizmeti karşılığı isteyen ozel şirket zinciri. gorevlilerinin ilkyardım bilgilerinin olmadığı da doktorlarca soylenmektedir.

ozel ambulans sirketleri ve hastanelerin bazilarinin birleserek olusturduklari sistem.

evet türkiyenin her yerine ambulans gönderilmektedir ama sadece üyelerine hizmet vermektedir ve paralıdır. bu oyunlara kanmayın ve 112'yi arayın.

forward mail olarak reklami yapilirken özel hasane servisi oldugunu belirtmekten özenle kaçinilmis bir olusumun telefon numarasi.

------------------------------------------------------------------------------------------------
googledan 4440911 diye aratınca bir sitede karşıma bu yorumlar çıktı. Yararlı olabilir diyen yorumlarda vardı ama ben kötüleri koydum. Çünkü sağlık şakaya gelmez.
Ayrıca evden aradım,cepten 0212 koyup aradım,0312 koyup aradım ve hep meşgul. Allah korusun bişey olsaydı artık gerek kalmazdı gelmesine.
Millet ücretli diyor haberiniz ola.

Ayrı bi olguda neden 444 0 112 değil de 444 0 911 olması.
Neyse konuyu kaydırmayalım. Bence 112 den şaşmayın ama yinede siz bilirsiniz. Ben sadece fikrimi söyledim. Sağlık gibi önemli bi konuda kimsenin vebalini almak istemem.

katakulli bizi aydınlattığın için tşkler.

rica ederim djtiesto. balalayka sende yanlış anlama seni eleştirme anlamında değil yazdıklarım.

katılıyorum.. kesinlikle 112 yi aramamız gerekir !!!

valla ben denemedimde bilmiyorumda katakulliye katılıyorum haklı olabilir dediği gibi 112 den şaşmamak lazım ben sadece bilgi edinilsiin diye bu konuyu bilgilerinize açtım

katakulli kesinlikle arkadaşım hatta sana katılıyorum amaç bilgilendirmek aydınlatmak seninde değindiğin yer aslında önemli bir knonu mesela benim bundan ahberim yoktu ama enb azından bir ön fikir oldu bende tekrar diyorum 112 den şaşmayalaım ama yinede aklımızın bir ucunda bu numarada dursun derim

Geri