tüm hackhellcilere(X-Mod)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katakulli

New member
Reaction score
0
iyi günler hackhell ailesi.
bazı sağlık sorunları , kişisel bazı sorunlar ve sınavların yaklaşmış olması son zamanlarda Hackhell e girmemi engelledi.
Sorunları halledip kanala girdiğimde modluğumun alındığını ve daha da acısı bölümümün kapatıldığını gördüm. Ve bana en ufak bir pm bile gelmeden olmuştu bütün bunlar.
Entellektühell bölümü içeriğin niceliği bakımından zayıftı galiba; lakin nitelik bakımından öyle değildi.
zaten ben bu göreve talip olurken şu mesajı yazmıştım :
"""""""merhaba tüm hackhell kullanıcıları, Merhaba mod,smod arkadaşlar. merhaba solariz,merhaba kady,merhaba dark angel merhaba tüm yönetici arkadaşlar ve theozy.
Neyse selamlama faslıda bittiyse konuya gireyim.
Ben insan ilişkileri ve problemlerinde kendine güvenen bir hukukçuyum.
İnsanların hukuksal sorunlarında yardımcı olmak isterim.
Ayrıca Hukukla ilgisi olmayan ama kişisel bi sorunu olan arkadaşlara güzin ablalık(ki olsa olsa güzin abilik denir yapacağıma ;) ) yapmak isterim.
Bunun hem ileride meslek hayatıma katkısı olacağını hemde asıl etken olarak insanlara yardımcı olmaktan zevk aldığımı bilmenizi isterim.
Mesaj sayım azdır. Lakin takdir edersinizki ilgilendiğim konularla ilgili bir topic yok. Boş yere mesaj hanemdeki sayıları yükselterek bir yerlere gelmekte bence hakkaniyet ve dürüstlüğe ters düşer.
İnsanlara yardımcı olmam için bana yardımcı olmanız diler, gereğinin yapılmasını rica ederim.
Duyulması gereken herkese saygılarımla."""""""""

sonuçta bölümün kurulmasını isteme amacım hukukla ilgili sorunlara ve kişisel problemlere yardımcı olmaktı.
Dolayısıyla sorununu söyleyen olmazsa bir çözümde bulamazdım.
amaç hukuki ve kişisel sorunlara yardım etmekti.
sorunu ve sorusu olanlara da elimden geldiğince yardım ettim.
kimseyide cevapsız bırakmadım zaten.
bu yüzden bölümün kapatılması ve modluğumun alınmasını anlayamadım.
Sonuçta baştada dediğim gibi nicelikce zayıf olması nitelikçe güçlü olmasından önemli görüldü.
sonuçta bölüm kurulmadan öncede belliydi niceliğinin zayıf kalacağı. Çünkü hukuki sorunu olan çok kişi olmayacağı belliydi.
(bu arada bazı yaşı küçük olan arkadaşlarımız için ufak bi açıklama: nicelik= sayısal çokluk , nitelik=içerik kalite demektir)
her neyse sorunlarım olması nedeniyle kanalımıza çok az girme vaktim oldu bir süredir. Ama yinede hiç bir soruyu cevapsız bırakmadım. foruma atılan yada pm atılan hiçbir mesaj cevapsız kalmadı.
Bölüme ihtiyaç duyulmadıysa kapatılmadan önce , en azından emeğe saygıdan dolayı fikrim alınabilirdi.
bir de bölüm ilgi görmediği için kapatılmış olabilir. Ama ben görevimi savsaklamadım ve soru ve sorunları cevapsız bırakmadım. Bu durumda modluğum neden alındı anlayamadım.
Gerçi 1-2 çok yıldızlı arkadaşla bazı takışmalarımız olmuştu ama onların böyle bir istekte bulunmuş olmayacağını , bu kadar alçalmayacak kadar dürüst insanlar olduğunu tahmin ve temenni ediyorum.
Son olarak Kady e tekrar teşekkür ediyorum. entellektühellin açılması için çok yardımı olmuştu. kady eğer sende görevimi yapamadığımı düşünüyorsan güvenini sarstığım için özür dilerim. Ama sende bu bölümün neden açıldığını benim kadar iyi bildiğin için galiba görevimi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorsundur.
Her neyse kaç gündür böyle birşey yazıp yazmama konusunda kararsızdım ama sonunda dayanamadım içimde tutmaya.
Kafanızı şişirdim baylar bayanlar kusura bakmayın.
Göreve talip olduğum günde dediğim gibi;
Duyulması gereken herkese saygılarımla.
Katakulli

karışık bi durum..gecen gün görünce bende şaşırmıştım ama bıraktın diye biliyordum ben..Biliyosun katakulli senin forumda yapmaya çalıştıgın şeyin sonuna kadar arkasındaydım...en çok sevinenlerden biri bendim ve şimdi kapanmasına en cok üzülenlerden biriside benim...

hayırlısı olsun ne diyebilirimki başka

dostum en azından sana haber verilmesi gerekirdi bölüm kapatılırken herkes hakettiğini bulur merak etme sen en iyisi olur hakkında umarım :)

YAw umarım açıklayıcı bir sebepğ vardır sonuçta bu forum bir aile ve ailede habersiz iş yapılmamalı bence

dostum vardır bir açıklaması inşallah yeniden açılır

Katakulli bolumunde senın herhangı bır eksıklıgın veya yetersızlıgın olmadı hıcbır zaman.. bolumde sorulan sorulara mumkun oldugunca cvp verdıgını ve fırsat buldukca bolumu haraketlendırmek adına konunla ılgılı paylasımlar yaptıgını bılıyorum.. Fakat yönetıcılerle ortak vermıs oldugumuz bır karar bu bolumun ayrıca ek bır baslık tasıyabılıcek duzeyde olmadıgından yana.. Bolumu veya emeklerını hıcbır zaman gormezden gelıp sılmedık bolum Her Telden Baslıgı altında alt forum olarak devam edıyor kaldıgı yerden.. Modlugunun alınması olayına gelıncede bolum senınde soledıgın gıbı bolumde kıtlenecek konu , silinecek veya editlenecek msj , tartışma vs.. gıbı extreme durumlar olmadıgı ıcın (ve ıstısnai bole durumlarda smod veya dıger yonetıcı arkadaslar mudahale edebılıceklerı ıcın) yonetıcılıgının su aşamada çokta gereklı olmadıgını düşündük... Bır kez daha vurgulayayım Modlugunun alınması senın kişisel yetersızlıgınden değil bolumun kendı basına konu nıtelegınde olmadıgını dusundugumuzden alınmıstır.. iyi forumlar...

son söz en yetkili ağızdan verilmiş
bundan sonrası için hayırlısı olsun diyebiliriz en fazla

kardesım ben forma yenı kayıtlıyım ama senın anlatıkların kadarıyla bence sen ınsanlara yardımcı olmayı seven bırısın umarım sorun duzelır

bilingilendirmene teşekkür ederim Dark Angel. Ama sencede bu bilgi biraz geç verilmedimi. Ne bileyim bunlar yapılmadan önce bilgi verilseydi yada en azından bir pm atılsaydı daha iyi olmazmıydı.
İkinci noktada modluğun alınması sence küçük düşürücü bir durum değilmidir.
Her neyse.
Keşke bölüm kapatılmadan bir haber verilseydi bana.
Modluğumun alınmasıda incitici geldi takdir edeceğin gibi.
olan olmuş artık. umarım diğer arkadaşlardan modluğu alacak olursanız yönetimce önceden bir haber verirsiniz dostum. Ama tabiki en iyisi mod olarak seçtiğiniz kişinin önemli bir suçu olmadıkça bu ünvanını elinden almamanızdır. Çünkü insanın gururunu incitiyor.
askeriyeden bir örnek veriyim: Askeriyenin bir bölümünü düşünün.
Bu bölümün başkanı bir tümgeneral olsun.
Bu tümgeneralin hiçbir hatası yada suçu olmadığını varsayalım.
Milli Güvenlik Kurulu bu bölüme gerek olmadığını ve kapatılmasını kararlaştırırsa tümgenerale kapatılmadan önce bir haber verir bence.
Daha da önemlisi bölüm kapatılacak diye tümgenerali yüzbaşılığa indirmez.
Haksız mıyım?

ben de aynen katikulye katılıorum hiçbir uyarı yapılmadan modlukta alınması doğru değildi diyorum ben?

katakulli' Alıntı:
bilingilendirmene teşekkür ederim Dark Angel. Ama sencede bu bilgi biraz geç verilmedimi. Ne bileyim bunlar yapılmadan önce bilgi verilseydi yada en azından bir pm atılsaydı daha iyi olmazmıydı.
Her neyse.
olan olmuş artık. umarım diğer arkadaşlardan modluğu alacak olursanız yönetimce önceden bir haber verirsiniz dostum. Ama tabiki en iyisi mod olarak seçtiğiniz kişinin önemli bir suçu olmadıkça bu ünvanını elinden almamanızdır. Çünkü insanın gururunu incitiyor.
Milli Güvenlik Kurulu bu bölüme gerek olmadığını ve kapatılmasını kararlaştırırsa tümgenerale kapatılmadan önce bir haber verir bence.
Haksız mıyım?

eet haber verilmesi gerekirdi ama sen baya bisüre ortalıkda yokdun ve bölüm alt forum oluca doğal olarak diğer bölüm moderatorlerine görev güşüyodu

yani seni kırıp da haber vermeden modluğunun alınması zevkle yapılmış bişey değil
burda olsan sölenecekti elbet

........

katakulli' Alıntı:
Her neyse.
Haksız mıyım?

5 gun once toplanıp verılen bır kararı uygulamak ıcın 2 gun bekledık senı ama sen 6 gun onlıne olmayınca senı beklemek yerıne gerekenı yapmayı uygun gorduk... Kaldıkı konusmaların bolumunden cok modlugunun gıtmesınden rahatsızlık duydugunu hıssedırıyor nedır bu modlugu bukadar önemli yapan ve senı bu kadar inciten? Eger esas olan bolumun ve paylasım ıse bolum at baslık seklınde duruyor kaldıgın yerden bolumunle devam edebılırsın..

+

Verdıgın orneği çeşitlendirelim
Senin Bir makina fabrikasında Personel müdürü olduğunu varsayalım, ve şirketimizde bu bölümün gerekli olmadıgını dusunelim seni kalkıp sırf incilmemen adına atölyede Makina imalat müdürü yapsak şirkete ne faydan olur?

personel bölümü örneğin halkla ilişkiler bölümüne taşınacaksa, halkla ilişkiler bölümüne memur değil müdür olarak atanmalıdır etik olarak personel bölümü. örneği duruma uygulayacak olursak her teldende modluğum devam edebilirdi demeye getiriyorum.
Mod olmak için yalvarmadım, modluğumu geri almak içinde yalvaracak değilim.
"""Kaldıkı konusmaların bolumunden cok modlugunun gıtmesınden rahatsızlık duydugunu hıssedırıyor nedır bu modlugu bukadar önemli yapan ve senı bu kadar inciten?""" demişsin.
modlukdan para falan kazanmıyordum bildiğin üzere. Ama bu uğraşıma verilmiş bir değerin sembolize olmuş dışavurumuydu.
Ve bölüm gitti değer bitti durumu üzdü beni.
Ayrıca en azından bir pm atıp şu şu yüzden yapıldı denebilirdi.
geçen sene olanlarda incitmemişmiydi hepimizi. yıldızlarımız alındığı içinmi , yoksa emeklerimiz yok sayıldığı içinmi üzüldük Dark.
Galiba anlatabilmişimdir durumu.

Katakulli kardeş modluğunun alınmasına sakın olaki üzülme bence modluk kadar berbat bir iş yok sen niye mod oldun dersen takıldığım bölümde mod yoktu ve orda verilen paylaşımları artırmak ve konuları düzenlemek kısacası o bölümün kalitesini artırmak adına mod oldum ve mod olurkende bu görevi geçici olarak alacağımı ve benden daha iyi şekilde idare edecek arkadaşa görevimi seve seve devredeceğimi bildirmiştim ama nerde ne hikmetse kimse benim bölümümün yanına bile yaklaşmıyor milletle uğraşmak zor iş mod olduğun zaman tüm siteye karşı sorumluluğun artıyor yazdıkları tekrar tekrar gözden geçirip kimseyi kırmamak için dahada itina göstermen gerek ne bileyim başlı başına bela ama normal üyelerin böyle bir derdi yok adamlar gelip sömürüyor veya paylaşımda bulunup gerisini takmıyor ama bizlerin böyle bir şansı yok olamazda senin için yönetimde özel konu açıldı ama sen yoktun ve belli bir zaman sonra yönetim karar aldı yine sen yoktun ve o bölüm yine senin için açılmış bir bölümdü en azından arkadaşlar bu aralar yoğunum online olamıyacam benim bölümle ilgilenin veya bana şu kadar zaman verin diye bilirdin bunu söylemek için hiçmi zaman bulamadın bence hatalı olan sensin yönetimin hiçbir suçu yok kardeş önce kendini sorgulamanı tavsiye ederim unutmadan senin gibi bir arkadaşımıza daima ihtiyacımız var umarım kimseye kırılmadan paylaşımlarına devam edersin Hackhell seni SEVİYOR.

Madem uzun bi süre hiç yoktun ortalarda sana atılan pm yi nasıl görecektin ? Eğer sana atılacak pm yi görebilecek kadar online olabiliyosan niye "Ben bir süre yokum" diyemedin ???

walla bolum cok hit olan bir bolum deildi en azından kendi adıma konusuyorum su ana kadar bir kere bile girmeedim yalnız modlugun alındıgı için incilmişin buna grek yok dostum dark ta solemiş zaten mesela forumda birkaç kişinin daha modlugu alındı su anda Se7en filan olsun sırf online ve bolumle ilgilenmiyorlar diye bence uzulmene gerek yok dostum zaman zaman hepimizin işi oluyor sonucta hepimizin ailesi war colugu cocugu belirli sorumlulukları war ve onlardan arta kalan wakitte hhye girebiliruz en azından "arkadaslar belirli bir sure yokum filan diyebilirdin yonetim bolumune"

yani işin kısacası katakulli bilgili birisin dostum modlugum alındı diye uzulme cunku hhde hiçbir emek karsılıkız bırakılmaz sen devam et modluguda kafana takma paylasımlarına dewam et

bu konuya gereken açıklamayı dark ın yaptıgını umuyorum bu tek başına alınmış bi karar deyildi takip edip online olsaydın şayet sanada bu kararımızı bildiricektik gereken cevabı geçte olsa aldın egerki gerçekten devam etmek istiyorsan hertelden de devam edebilmen için elimden geleni yaparım tekrar bölümünü kapatma kararı alan yönetimi toplar bu konuyuda oturup konuşurum ama bunu burda daha çok uzatmana gerek yok karar senin bana pm ile ulaşabilirsin

Konu kitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri