tüm hackhell ailesine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bl@ckheart

New member
Reaction score
0
slm hackhell ailesii en çok girmek istediğim site hackhell ama nedense girmekte ençok sorun yaşadığım sitede hackhell ne olur yardım edin veya bi sorun varsa haledin çünkü günde çoğu vaktimii girmek için harcıyorum şimdiden çok tşk ederim ilgilerinizden dolayııı.....

Anasayfadaki duyurularda diyorki;

20.Ocak.2008 saat:14:00 den bu yana hackhell web serverlarından birinde oluşan donanım sorunları yüzünden siteye girişlerde sorun çıkartmaktadır.

Bu sorun birden fazla webserver ile yayın yapan hackhell kullanıcılarından bazılarının sorunsuz hackhell a ulaşabilmesine bazı kullanıcılarımızında bu sorunla karşılaşmalarına neden olmaktadır.

Sorun En kısa sürede çözülecek ve kullanıcılarımız bu konuda bilgilendirilicektir. Yaşanan bu aksaklık için tüm üyelerimizden özür dileriz.

sorun halledilecektir sanırım en kısa zamanda.. ben de sorun yaşıyorum siteye girmekte bazen.. umarım çabuk çözülür.

Fıяτıηa;2551158' Alıntı:
Anasayfadaki duyurularda diyorki;

20.Ocak.2008 saat:14:00 den bu yana hackhell web serverlarından birinde oluşan donanım sorunları yüzünden siteye girişlerde sorun çıkartmaktadır.

Bu sorun birden fazla webserver ile yayın yapan hackhell kullanıcılarından bazılarının sorunsuz hackhell a ulaşabilmesine bazı kullanıcılarımızında bu sorunla karşılaşmalarına neden olmaktadır.

Sorun En kısa sürede çözülecek ve kullanıcılarımız bu konuda bilgilendirilicektir. Yaşanan bu aksaklık için tüm üyelerimizden özür dileriz.

şimdi haledildi mii çünkü şimdi çok rahat giriyorum:)

anasayfada belirtilen sorundan ötürü bir süredir hackhell'e erişimde sorun yaşanmaktadır..
bu sorun en kısa sürede halledilip tekrar eski hızına dönecektir site..
iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri