Tüm HackHell ailesine selam olsun!

metin_99

New member
Reaction score
0
Herkese merhabalar..Ben Metin sanal alemde metin_99 diye tanır herkes beni.Site çok güzel kesinlikle ve 2005 te kurulmuş yanılmıyorsam.Tebrik ediyorum kısa zamanda büyümüşsünüz...Siteye adminimiz Dark_Angel sayesinde ulaştım.Bana bu siteden çok bahsetti ben de üye oldum.Gerçi üye olalı biraz fazla oldu ama çok da sayılmaz."Dünden bugüne HackHell" konusunu görünce helal olsun bu siteyi kuranlara dedim.Site çok hoş.Bu site öyle bir site ki üst tarafta her geçen dakika büyüyoruz yazısını görünce sayfayı yeniledim inanamazsınız 702,415 Üyemiz ,................ diye yazıyordu yenilediğimde 702,416 Üyemiz ,.............. diye yazdı.Şaştım kaldım saniyede üye topluyorsunuz helal olsun diyorum.Siteniz çok güzelmiş ;)

HoşgeLdin kardeşim..

despinawelcomehh.gif

saolasın dai

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Bu arada HackHell in gerçekten de ne kadar büyük olduğunu hepimiz görebiliyoruz.Bu konuyu dün açtım ve üyelerden bahsederken üye sayısı 702,416 idi.Ancak şu anda [ 31.05.2008 Cumartesi saat 19:50 ve üye sayısı 703,968 hatta ben bu mesajı yazarken bile en az 3 kişi üye olmuştur bugün içinde düne oranla üye sayısı 2 bin artacak! Bu öyle müthiş bir şey ki!

Bu arada sitenin teması çok güzel fakat bence yeni bir seçenek de olmalı.Örneğin ben Vista Temasını çok severim.Yöneticilere sesleniyorum:

Bence Vista teması kurulsun ve 1 hafta boyunca o kullanılsın.Ardından bir anket yapılsın beğenilirse tema kalıcı olsun.Tabii ki bu sadece Vista için değil.Herhangi bir tema da olabilir.Bu tema çok hoş ama bence sitenin yeni yüzleri de olmalı.Tabii yöneticilere kalmış.Aslında bunu biraz da sitemizin adminlerinden arkadaşım Dark_Angel ile konuşmam sonucu söylüyorum.Yöneticiler kendileri açıklayacaklardı ise özür dilerim ama sürprizini bozuyorum.[Bunu söylerken kesinlikle olacağını belirtmiyorum sonra kızmayın] Sitenin teması değiştirilebilirmiş.

Not: Arkadaşlar Dark_Angel arkadaşım dedim ama şöyle bir durum var.Benim arkadaşımın burdaki admin adı piccipoket miş.Ama bir kere nickine dark_angel yazmıştı.Ben de onu o sandım.Halbuki dark_angel arkadaşımın sürekli bahsettiği Bora abisiymiş [:D] Yanlışlık oldu kusura bakmayın.Onun nickini öyle görünce dark_angel ı o zannettim :D

hoşgeldin iyi paylaşımlar:D

Hoşgeldin kardeş dostluk kervanımıza....

Geri