Tüm Şehitlerimiz Anısına.. indirin-yayın

yaw kardeşim diğer 364 gün ne yapıyor bu türk milleti.. 1 gün aklınıza geliyor heralde kadınlar günü olur kadınlar 2 gün konuşur.. bilmm ne günü olur 2 gün o konuşulur bişi yapacaksanız hergün yapın 1 günde kimse bişi yapamaz anladınız mı bunu şehitler için değil bütün türkiyedeki hadiseler için söylüyorum kimse lafı fizana götürmesin

eywallah kardeş, emeğine sağlık. yani şükür emek verenler var, biz de hazırdan yorum yapıyoruz dimi... ben internete yaymaya başladım bile kardeşim...

dogu' Alıntı:
yaw kardeşim diğer 364 gün ne yapıyor bu türk milleti.. 1 gün aklınıza geliyor heralde kadınlar günü olur kadınlar 2 gün konuşur.. bilmm ne günü olur 2 gün o konuşulur bişi yapacaksanız hergün yapın 1 günde kimse bişi yapamaz anladınız mı bunu şehitler için değil bütün türkiyedeki hadiseler için söylüyorum kimse lafı fizana götürmesin

460 gün askerlik yapmış ve geleli henüz 6 ay olmamış biri olarak, şunu söyleyim.. yazdıklarını hiç üstüme alınmadım... ben bir şeyler yaptığıma inanıyorum..

şş fırus deıl dımı bu :D
nese bakalım bı eyw aga 460 dıon şafayımmı kalmışşş

whitehacker' Alıntı:
460 gün askerlik yapmış ve geleli henüz 6 ay olmamış biri olarak, şunu söyleyim.. yazdıklarını hiç üstüme alınmadım... ben bir şeyler yaptığıma inanıyorum..

aslanım üstüne almana gerek yok senin gibi bu ülkede çok var.. en fazla yarın bilemedin öbür gün herkes gene normal hayatına dönecek gerçi pek olağan üstü bi durumda da değiller ama işte böle çıkışlar yaparak bişileri ispatlamaya çalışıyorlar(sunuz) ama dediğim gibi bir günde olack iş değil.. herkes hergün kendine yeni bir uğraş buluyor bir önceki mevzu çöpe atılıyor taa ki 1 yıl geçip gene o tarih gelene kadar bunu herkes biliyor .. :clap:

ELİNE YÜREĞİNE sağlık kardeş ben de yaymaya başladım

Geri