Tüm Üyelerimizin Ramazan Bayramını Kutlarız...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Hackhell forum olarak ailemizin tüm fertlerinin 132.258 üyemizin ramazan bayramını en içten dileklerimiz ile kutlarız.. Nice Bayramlarda yine hep birlikte olmak umuduyla iyi bayramlar...

hayırlı bayramlar..

ya kıllık olsun dıye dıılde bu bayramın adı ramazan bayramıdır bılıne herkesın ramazan bayramı kultu olsun mubarek olsun

Bir şey söylemek istiyorum; "şeker bayramı" yerine Ramazan Bayramı diye kullanırsak daha iyi olur görüşündeyim. Çünkü bu bir dini bayramdır. Şeker sadece bir semboldür önemli olan dini boyutudur. Bütün Hackhell ailesinin Ramazan Bayramını kutlar saygılar sunarım.

oruç tutanlar için ramazan tutmayanlar içinde şeker derler ne günlere kaldık.

La Havle Vela....
Polemik Yaptığınız Konuya Bakın
Tüm İslam Aleminin
Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

tüm arkdaşların bayramıını kutlarım , hayırlı bayramlar

ooo sıayah melekcıgım konu acmıs da bayramda kutlarmısda ay lav yu sıyah melekcıgımcın nasılssın yuzunu goren cennetlık valla ıykı yılda ıkı tane bayram var goremıcez senı heuheue ya ben daha uyumamısım uyusammı uyumasammı yaw annenın elını optum kazık kadar olduk halen para verıyo heuehuhe sevıom ben bu bayramları :)

Bayraminiz mübarek oLsun hh aiLesi :)

Sizin ve Ailenizin Mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlar, hayırlara vesile olmasını temmeni ederim.

bencede şeker bayramı bıraz sembolu gıbı oldu ramazan bayramı yazılsa daha iyi olurdu ama yınede bır başlık açılmış herkesın ramazan bayramı mubareklı olsun gonlundeki dıleklrı gercek olsun derim inş...........

bu ara şekerden fazla almayın:D:D
3820.jpg

Herkesin ramazan bayramını kutlarım daha nice bayramlara ark.

aLayınızın Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...

( Bu arada tartışmayı Alevlendireyim...:D )

Bencede Ramazan denmeli hem neymiş O!!Şekermi kaldı??

millet birbirine Çikolata ikram ediyor!!!

O Yüzden Şeker Değil Çikolata Bayramı denilmelidir!!!:D

Geri