Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hackhell forum olarak ailemizin tüm fertlerinin 132.258 üyemizin ramazan bayramını en içten dileklerimiz ile kutlarız.. Nice Bayramlarda yine hep birlikte olmak umuduyla iyi bayramlar...
Bir şey söylemek istiyorum; "şeker bayramı" yerine Ramazan Bayramı diye kullanırsak daha iyi olur görüşündeyim. Çünkü bu bir dini bayramdır. Şeker sadece bir semboldür önemli olan dini boyutudur. Bütün Hackhell ailesinin Ramazan Bayramını kutlar saygılar sunarım.
ooo sıayah melekcıgım konu acmıs da bayramda kutlarmısda ay lav yu sıyah melekcıgımcın nasılssın yuzunu goren cennetlık valla ıykı yılda ıkı tane bayram var goremıcez senı heuheue ya ben daha uyumamısım uyusammı uyumasammı yaw annenın elını optum kazık kadar olduk halen para verıyo heuehuhe sevıom ben bu bayramları
bencede şeker bayramı bıraz sembolu gıbı oldu ramazan bayramı yazılsa daha iyi olurdu ama yınede bır başlık açılmış herkesın ramazan bayramı mubareklı olsun gonlundeki dıleklrı gercek olsun derim inş...........