töre

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
-Baba kız kardeşimi parkta bir erkekle yakaladım.-Afferin yan yana mı oturuyorlardı.-Hayır bu sürtük parkta oturup çekirdek çitliyordu , adam da çimenleri suluyordu. -Adamı tanımıyorum baba. Adam parkın bahçıvanı yaaa…-Sus kız… Üstelik adamın elinde hortum vardı baba …Ben şimdi naapiyim bu gızı…-Töremiz gereği kardeşini öldürmek zorundasın Cev…-Daaan…-Lan bekle bari cümlem bitsin eşoğlusu. Babanın cümlesi bitmeden töre gereği kızkardeşini vurmak bizim töremizde var mıdır? -Yoktur baba…-Madem ki töremize karşı geldin töre gereği seni de kardeşin Yakup vuracak…-Yapma bey… Kıyma çocuklarımıza . Cevahiri vuracağına beni vur…-Lan manyak karı . Bizim töremizde töre gereği evladı vurulurken onu vurmayın beni vurun demek var mıdır? -Yoktur.-Yakup önce töre gereği ağabeyini vur , sonra töre gereği ananı vur. Hatta boşa kurşun gitmesin ikisi arka arkaya dursunlar aynı anda ikisi ölür.-Yapma Hıdır ağam… Beni bacısız koma… -Aaa İsmail dayım gelmiş. -Kıymayın kız kardeşime Hıdır. -Olmaz İsmail bacın yani benim de karım törelere karşı geldi. -Hangi töreye. -27 madde C fıkrası Z bendi… -Vay kaltak. Eniştemin töresine nasıl karşı gelirsin lan sen… Daaan…-Naaptın İsmail… -Nooldu enişte kardeşimi vurdum…-Töremizde oğlu töre gereği anasını vuracakken araya girip onu töre gereği vurmak var mıdır? -Yok mudur? -Yargıtayı yoktur bunun kayınço. Töreye karşı geldiğini için Yakup önce abisini sonra seni öldürecek. Anasına da bir el belki ölmemiştir diye ateş edecek. -Yapma baba bizim töremizde bi kurşunu yiyip yere devrilene ikinci kurşunu sıkmak yoktur.-Demeyin yahu…-Sen de dokuz kusurlu hareketten birini yaptın enişte . Töremiz gereği ölmeyi hak ettin. -Sen de geç baba duvarın yanına seni de çıkartayım aradan... -Sen eniştemin kılına bile dokunamazsın Yakup . -Niye dayı…-Bizim töreye göre eğer odada herkesin onayladığı bir cinayet işlenecekse onu odadaki yaşı en büyük olan işler.. Yani ben. -Tamam sen önce babamı vur töre gereği , ben de sonra seni vururum.-Ama sen de töreye karşı geldin…Seni kim vurucuk o zaman? -Aynı anda ateş edelim…-İyi fikir…-Bir ki üç…-Dannnn.-Ahhh iyi ki hepimiz birbirimizi öldürdük. Konuşma biraz daha uzasaydı köyde adam kalmıycaktı yahu…-Burası köy değil İstanbul’dur Dayı…-İstanbul herkesin köyüdür yiğenim…

Gani Müjde

]

Geri