TÜrklerİn Meslek Yorumlari:d

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
TÜRKLERIN MESLEK YORUMLARI- Yahu sen insaat muhendisiydin di mi?- Evet??- Baksana bu bina yikilir mi?- Ne bileyim ben, bisuru testi var bu işin oyle karpuza vurur gibi anlasilmaz bu isler!- Ne bicim muhendissin lan sen?-....... *- Bolum ne?- Makine muhendisligi- Kac tane kiz var lan sizde ??-........ *- Ne cikacan mezun olunca?- Gemi insaat muhendisi.- Ha, kaptan felan yani.- Yok ebe olacaz. *- Meslegin ne evladim?- Kimya muhendisiyim amca.- Sabun, sampuan felan...- Yok amca oyle degil; daha bi zor. *- Abi senin bolum bilgisayardi di mi?- Evet?- Ya 6 haneli icq numarasi nasi aliyoruz? Ogretmislerdir size....- Tabi tabi. okulda ders var ICQ101 diye ama ögretmediler, bilmiyorum. *-Ne muhendisisin?-Endustri muhendisi-Ne endustrisi? * Arkeoloji bolumunde okuyan bir kisi tarafindan, bilgisayar muhendisliginde okuyan bir kisiye yoneltilmis soru:- Abi sen bilgisayar muhendisliginde okuyordun dimi?- Evet.- Size hackerlik yapmayi ögretiyorlar mi, boyle bir ders var mi?- Lan, siz de tarihi eser kacakciligi diye bir ders var mi?

*- Abi nerde okuyodun sen?- Makine muhendisligi- 4 yillik mi? *- Ne muhendisisin?- Bilgisayar- Bu bilgisayarlar nasil calisiyorlar kuzum?- Iclerinde elektronik devreler var, ikili mantiga gore...- ??!- Bosver, sen tak fisi calisir onlar.. *- Ne muhendisisin?- Bilgisayar- Yav bizim oglana soyle iyi bisey, oyunlu falan, toplasak kaca cikar? *- Bilgisayar muhendisligini kazandigina gore cok zeki olmalisin.- Yok ya o kadar degil- Salak misin yani? * - Emre aslanim sen makine muhendisiydin de mi?- Evet mahmut amca.- Vallahi tebrik ederim seni.. ya bu arada bizim sofben bozuldu, musait olduğun bi zaman diyodum. *- Yavrum insaat muhendisi mi olacaksin sen?- Evet teyzecim.- Ayy canim benim peki is mis bulabilecek misin cikinca, master yapacakmisin? master yapmadan da bir anlam yok artik. Muhendis kayniyor ortalik.- ...Saol ya. Bunlari hatirlattin ya huzura kavustum simdi.Bozmasaydin ya su guzel ortami, daha iyi olmaz miydi?

*- Ne is yaparsin sen?- Haberlesme muhendisi- Yaw bu nokialarda radarin yeri tespit ediliyo mu. Nasil oluyo o ?- Benim bu telefona nerden muzik yuklenir ?- Sen simdi telefon felan yapabiliyon mu bana da yap- Bu uydu kanallar sifresiz felan nasil izleniyo onun bi aleti varmis,var mi sende * - Senin okudugun bolum ne yiğenim?- Genetik muhendislii diyorlar teyzecim.- Vah vah tip fakultesi tutturamadin m yavrum, boyle genetik muhendisi olucan.?- Kandan cerahatten pek hoslanmam. *- Hmm yazilim muhendisligi nasil oluyor o?- Bilgisayar yazilimi uzerine.- Yazi mi yazyorsun yani bilgisayarda?- Evet yazi yaziyorum bilgisayarda. (la havle) *- Ahmet makina muhendisligi zor muydu?- Tabi oolum. termo, mukavemet, akiskanlar.. bunlari gecene kadar arkamdaki killar ağardi.- Helal olsun valla. Ya benim evdeki musluga bi bakiverse lan,damlatiyo kac gundur.. o da akiskan sonucta. he ne dersin?-Allah belani versin derim baska bisey demem. *- Sen simdi ne okuyodun?- Bilgisayar muhendisligi- Evladim bosuna okuyosunuz siz, simdi cocuklarin hepsi bilgisayar kurdu, bizim oglan butun gun internet cafede.-Tabii amca, anliyorum.. *Iscilerin işe yeni girmis makine muhendisi hakkindaki yorumlari:-Bak mesela su yeni giren muhendis var ya..- Hee.- CNC nin "S" sinden bile anlamiyo..- CNC de "S" var mi ki lan?- Neyse iste anlamiyooo..

*- Ne okuyorsun sen?- Peyzaj mimarligi- Ne yapar o?- Dogal cevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karsilamak icin incelemeler ve planlar yapar. Kentlerdeki parklarin, bahcelerin,tarim alanlarinin ve yollarin....- Ha yani bahcivan olucan!- !!!!!!!!!!! :D:d

Geri