system32/drivers klasöründen dosya silindi

halluk888

New member
Reaction score
0
Yardım Lütfen.............

Bilgisayarımda bulunan nod32 antivürüs programı alarm penceresi ile virüs uyarısı yapmış ve bilgisayarı o an kullanan kişi delete ile virüsü silmiş ama sildikten sonra kapatıp açınca windows/system32/drivers/admjoy.sys bulunamadı diye uyarı yapıyor. Masaüstünde bulunan program iconları tanımlanamayan dosya resmi olarak gözüküyorlar, Bilgisayarımda bulunan resim video müzik excel world dosyalarını açabiliyorum ama proglamları direk açamıyorum . Regedit' e cmd 'ye giremiyorum ama gpedit.msc ye girebiliyorum. Makinayı kapatıp güvenli kipte açıp sistemi 20 gün önceye geri yükledim program iconları gözüktü ama proglamlara giremedim. İnternetten silinen dosyaları geri yükleme proglamı indirdim dosya bilinmeyen dosya şeklinde gözüküyor ve bilgisayarda proglamı çalıştırmadı. Format atmaya gerek kalmadan nasıl düzeltebiliriz.

sistem geri yukleme yap belki duzeklir Guvenli moddan gir bak simdi canım kardeşim pc yı kapat daha sonra yani bios gectikten sonra solda beyaz bi ısık yanım sonuyo monıtorda o sıra F8 e bas ordan guvenli moda gir daha sonra sistem geri yukleme yap sorunun hallolur

Geri