system e gereken cvp geLdi! roCk bi kliple cvp werildi küfür içeriklidir.

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
Ve sonunda,ve sonunda,en sonunda Türk milletinin Ata'sına,önderinde küfür eden,Türk milletine sayısız lanetler yağdıran o iğrenç gruba hakettiği cevap werildi..D.E.R.T adlı rock grubu,cvp olarak muhteşem bi şarkı yaptı ve mini bi kliple birlikte youtube.com da yayınladı.Şarkı,tamamen sistımovadovn grubuna cevap amaçlıdır...!Buna bakmanızı ve kesinlikle bakmanızı öneriyorum..PArçada gitar çalan kişi tanıdığımdır,o şekilde haberim oldu benimde...

klip linki:

http://www.youtube.com/watch?v=dH8irrmxEUY
not:biras +18 dir..

kesinlikle alıntı deildir,
bu konu eş zamanlı olarak
3 forumda birden gösterimdedir
..​

eywallah güsel yapmışlar

ya arkadaşlar o klibi system of a down tarafından yapılmadı.Bir grup üniversiteli öğrenci yaptı inanmıyorsanız adamların resmi sitesinde bulabilirsiniz kocaman bir açıklama yaptılar...

Ayrıca şarkının sözlerinde hiçbir şekilde Atatürk geçmio sadece 3. bir şahıstan bahsedilio oda şeytan... Gençlerin aklını başından alan şeytana yazılmış....

Yanlış anlamayın beni Ata'ma asla söz ettirmem ama olayın gerçek boyutunu anlamanız için yazdım bunları...

hLL olsun Güsel mis...

dHipfR££z£' Alıntı:
Ve sonunda,ve sonunda,en sonunda Türk milletinin Ata'sına,önderinde küfür eden,Türk milletine sayısız lanetler yağdıran o iğrenç gruba hakettiği cevap werildi..D.E.R.T adlı rock grubu,cvp olarak muhteşem bi şarkı yaptı ve mini bi kliple birlikte youtube.com da yayınladı.Şarkı,tamamen sistımovadovn grubuna cevap amaçlıdır...!Buna bakmanızı ve kesinlikle bakmanızı öneriyorum..PArçada gitar çalan kişi tanıdığımdır,o şekilde haberim oldu benimde...

klip linki:

http://www.youtube.com/watch?v=dH8irrmxEUY
not:biras +18 dir..

kesinlikle alıntı deildir,
bu konu eş zamanlı olarak
3 forumda birden gösterimdedir
..​

iLk Cewap Pit10 Tarafından weriLmişti Zaten.. Daha Sonra Kerim Micrap we Dewamı qeLdi..

Parcayı DinLemedim DinLemiycem Şimdi Onun için Başka Yorum Yapmıycam..

Sagopa_K' Alıntı:
ya arkadaşlar o klibi system of a down tarafından yapılmadı.Bir grup üniversiteli öğrenci yaptı inanmıyorsanız adamların resmi sitesinde bulabilirsiniz kocaman bir açıklama yaptılar...

Ayrıca şarkının sözlerinde hiçbir şekilde Atatürk geçmio sadece 3. bir şahıstan bahsedilio oda şeytan... Gençlerin aklını başından alan şeytana yazılmış....

Yanlış anlamayın beni Ata'ma asla söz ettirmem ama olayın gerçek boyutunu anlamanız için yazdım bunları...

kLip System Of A Down Fan'Ları Tarafından YapıLdı...

Ayrıca AdamLar Konser BiLetLerine KöpekLer we TürkLer qiremez YazdırmısLardı..

we Sahneye Türkiye Karsıtı T-ShirtLerLe CıkmısLardı..

WebSiteLerine Türkiye aLeyhine ResimLer KoymusLardı..

WebMaster Kafasına Göre Resim Koyamaz..

KULAkTAN DOLMA BİLGİLERLE CEWAP CEWAP WERMEYİN A.Q :mad:

ehuehu amma şarkı olmuş beaa ehuehueu

o itlere müstahak herşey

Çok başarıLı güzeL bir cevap oLmuş..

Madem ki Türk'sün systeme göster ürksün of a down sus uLan ! :):)

Geri