Sylvestre Stallone ''Ermeni soykırımı filmim sıcak bir patates''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bercih

New member
Reaction score
0
Rambo: ''Ermeni soykırımı filmim sıcak bir patates''

Rambo filmleri ile tüm dünyada üne kavuşan Sylvestre Stallone, “Ermeni soykırımı" konulu bir film yönetmeyi düşünüyor. Yaratılacak tepkilerin farkında olan Stallone, film projesi için “Bu siyasi bir sıcak patates. Türkler, konuyu 85 yıldır öldürüyor" ifadesini kullandı. The İndependent gazetesi ise “Yanında Mel Gibson’nun Tutku: Hazret İsa’nın Çilesi’nin yarattığı gürültü çok yumuşak gibi gözükebilir" yorumunu yaptı.
Halen son filmi “Rocky Balboa"yı tanıtmak üzere Londra’da bulunan Sylvester Stallone’nun yeni projesi şimdiden tartışma yarattı. Stallone’nun, Avusturyalı yazar Franz Werfel’in 1934 tarihli “Ermeni Soykırımı" konulu kitabından esinlenen bir film yapmayı düşündüğü belirtiliyor. Filmin “bir uygarlığın tümüyle yok edilmesiöni konu alacağı da belirtiliyor.
Sylvester Stallone’nun bu projesinin yaratacağı tepkilerin farkında olduğu belirtiliyor. Nitekim, Stallone bu konuda “Bu siyasi bir sıcak patates. Türkler, konuyu 85 yıldır öldürüyor" diye konuştu. Stallone’nin bu sözlerine yer veren İngiliz The İndependent gazetesi de tepkilerin şimdiden yükseldiğine dikkat çekerken, Asılsız Soykırımı İddiaları ile Mücadele Derneği Başkanı Savaş Eğilmez’in filmi önlemek için bir “öfkeli bir mektup kampanyasıönı başlattığını belirtti.
Eğilmez’in “Kitap yalanlarla dolu çünkü yazarı verileri milliyetçi ve radikal Ermenilerden elde etti" dediğini aktaran gazete, Stallone’nin projesinin yaratabilecek fırtına ile ilgili olarak Yahudileri öfkelendiren Mel Gibson’un İsa konulu filmi anımsatarak “Yanında, Mel Gibson’ın Tutku: Hazret İsa’nın Çilesi filminin yarattığı gültürü çok yumuşak gibi gözükebilir" değerlendirmesini yaptı.(ANKA)

http://www.milliyet.com.tr/2007/01/18/son/sontur14.asp

baktığın zaman böyle bir soykırım olmuşsa bile haketmiş şerefsizler 85 yıldır bu konuyu kurcalayıp duruyorlar onların avrupa birliğine ancak romanya gibi fahişe yatakları yakışır

Sylvestre Stallone seninde allah belanı versin...

sylvester emmi rocky filmlerinde kafasına çok darbe almış galiba baksanıza adamın dimağı durmuş :D

bunca sözden sonra keşke yapmış olsaydık demeye başladım.

en azından şimdi havlayacak soyları kalmayacaktı. sen sağ ben selamet oturacaktık. o zaman isteyen istediğini söylesin, evet yaptık derdik.

yapmadığımız halde ispatlayamıyoruz.

rock dayı bunamaya başLamış...

Bii halt yiyemez bu denyo...Güya bii sansasyonla ün yapıcak köpek...

Haber için saol dostum...Osiris senin lafa da baya güldüm doğrusu..İyi demişsin...;)

lan bu kadar olay çıktı keşke öldürmüş olsaydıkda boşa gitmeseydi bu kadar tantana

ben bu adamlarin niyetini anladım artık bunlar bole die die sonunda gercekten bize bu katliami yaptıracaklar arnold sivasdanegezer den başlıcaz bu şişme balona kadar hepsi gorecekler hem onlar rahatlıcak hemde biz artık yaptık dicez

Bu film çekilirse sonuçları hiç iyi olmaz.En iyi müdaafa taarruzdur deyip bizim iyi bir film çekmemiz lazım.Geçenlerde yazar Kenize Muradın bir söyleşisi vardı gazete de,çok güzel bi tesbit yapmış sözde soykırımla ilgili karşı cephenin binlerce eseri olmasına rağmen bizimkiler bir elin parmakları kadardır.ayrıca günümüz dünyasında it ürür kervan yürür siyaseti iflas etmiştir.Soğuk savaşın rehavetinden kurtulup bişeyler üretmemiz lazım.

sylvester midir nedir bi poh yapçana diil sadece karışıklık istiyo şerrefsiz tabi adam rocky ken baya dayak yedi BUNADI!!!

Stallone SENİ TENHADA KISTIRIRIM!!!!!!!

inşallah tez vakitte Allah belasını verir "Rocky'nin"

ßırakın yapsın fiLmi.. fiLmi bitiremez zaten yarısında ölür çok ya$Landi Denyo ;)

osiris_cemo' Alıntı:
sylvester emmi rocky filmlerinde kafasına çok darbe almış galiba baksanıza adamın dimağı durmuş :D

konuyu iLk okuduğumda benim akLıma da iLk geLen buydu hisLerimin tercümanı oLmuşsun osiris :D

artık biLmiyor syLvester dai demekki biz sıcak patatesi EZER püre yabarız pazuLarı ve yumrukLarı sert oLabiLir ama demek ki hiç OsmanLı Tokadı yememiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri