sxmg4.dll hatası

trojan-exe

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarı actıgımda bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz ??
2f0bxau.jpg

sana en ıyı yardımı burada ben ederım arkadasım.ılk olarak al elıne bı format cdsı format at en temızınden.cok farklı yonlerı varda sımdı sen bunu buraya sorduguna gore anlatcagımıda anlamıcan.sen format at. bilemedin attır.burada kalabalık yapma be yav:)

sana en ıyı yardımı burada ben ederım arkadasım.ılk olarak al elıne bı format cdsı format at en temızınden.cok farklı yonlerı varda sımdı sen bunu buraya sorduguna gore anlatcagımıda anlamıcan.sen format at. bilemedin attır.burada kalabalık yapma be yav:)

Daha 3 gün önce format attık Ayrıca Cok süper Yardım ettin allah razı olsun :vur ya arkadaşlar ne olur bi yardım lütfen yaa

buyuk ihtimalle virus girdi sende tarama yaptirdin, virusleri sildin,
hatirladigim kadariyla trojan uzantisiydi,

eger sistemin tamamiyle temizlendi ise regeditten kaldirman gerekecek, tabi msconfig' ten de kapatman gerekecek

kolay gelsin

buyuk ihtimalle virus girdi sende tarama yaptirdin, virusleri sildin,
hatirladigim kadariyla trojan uzantisiydi,

eger sistemin tamamiyle temizlendi ise regeditten kaldirman gerekecek, tabi msconfig' ten de kapatman gerekecek

kolay gelsin
İşte Onlar Nasıl Yapılıyor Bilmiyorum kardeşim Yaa eskiden Bişi oldumu Hemen HErkez yardıma koşardı şimdi kimse yardım etmiyor :saskin:saskin

regeditten "f3" veya "lctrl"+"f" tuslari ile arama konsolunu cagirip bu uzantilarin bulundugu yazarak bulabilir dosyalari inceleyip silebilirsin, guvenli kipte iken yapmani tavsiye ederim

msconfig ayarlarina ise baslangic kismina yerlesip yerlesmedigini kontrol etmek amacli bakmalisin, eger supheli gordugun bir uzanti varsa buradan kapatip makineyi tekrar virus taratmasina sokmani tavsiye ederim...

not:incele dememdeki amac yanlis bir dosyayi silmemen icindir...

kolay gelsin

regeditten "f3" veya "lctrl"+"f" tuslari ile arama konsolunu cagirip bu uzantilarin bulundugu yazarak bulabilir dosyalari inceleyip silebilirsin, guvenli kipte iken yapmani tavsiye ederim

msconfig ayarlarina ise baslangic kismina yerlesip yerlesmedigini kontrol etmek amacli bakmalisin, eger supheli gordugun bir uzanti varsa buradan kapatip makineyi tekrar virus taratmasina sokmani tavsiye ederim...

not:incele dememdeki amac yanlis bir dosyayi silmemen icindir...

kolay gelsin
kardeş teşekkür ederim bu olaydan 2 gün sonra yine çöktü format attım :D:D:D

arkadasım belırttıgın dll dosyası

SXMG4.DLL description :The filename SXMG4.DLL was last seen on 10.23.2008, and it is considered unsafe. This threat is associated with the malware group Win32.FraudLoad.vcqa. Threat name Win32.FraudLoad.vcqa Filename [System32Root]\sxmg4.dll Filesize

vırusludur :] gerısını sen dusun

Geri