swgln we msn

ilkaayy

New member
Reaction score
0
arklr sewdıınıze msn sfrenızı wrrmsnzzzzzz???? bn wrmm bosuna gerılm absurd muhbbt olrrrr:))))))

bi ara vermiştim iki de bir girip bu kim bu kim diye başımı...

arkadaşlar hicc tavsiye etmem valla sonra başın cok ağırırr ağırır anlarsınız

:D benm hiç vericek sevgilim olmadı biliyormusun :D ( sakın vermeyin msn inde tadı kaçar )

basım agrıdır vermeyin arkadaslar diger manitalara sulandıklarınıza karsı olmuyor :D yazıor msn e ben sevgılısıyım felan dıyeee gunlerce gecelerce ugrastıgınız manıtalar kacıyor

hahaha işte varya süper özetledin naser günlerdir dil döktüğün hatunlar senin biri ile çıktını öreince direk engel :d ya bu kız milleti böle kısnaçmı olur ya hiç geniş diiller çok kıskançlar :D normal arkadaş oldugum bi kız var 4 aydır ben biri ile çıkmaya başladım dedim bu başladı kötü davranmaya yalandan başkalarına sevgilim ayagı :D dünyanın çivisi çıktı

ikimiz de birbirimizin msn + forum şifresini biLiyoruz..

GaaayeT de muTLuyuz :)

:biggrin:biggrin:biggrin​

bir defa istedim vermedim

ikinci defa istedi vermedim

üçüncüsünde verdimmmm

hay vermez olaydım msn listesi iş arkadaşlarımla dolu e doğla olarak bayan iş arkadaşlarımda var

iki saat boyunca bu kim bu kız neiş yapar bu kız güzxelmi gözleri ne renk konuşurken nasıl hitap ediyor....

gelde anlat

bence şifreyi vermeyin eee birde vereceğiniz zaman mailiniz boşaltın bendne demesiiii

baslarda israr israr yedi beni vereyim diye vermek bi yana bana geldiginde bilgisayari acmiyodum bi gun es kaza acik birakip markete alis verise gittim derimi yuzecekti :) ama o tilki ben kuyrugu misali inceden yikama yaglama herkezi silecem deyip baska msn aldim

versen neoluyoki aldatmak istedikten sonra msn adresi almaktan kolay ne var...

ben siliyorum verdigimde :D sonra ben alınca tekrar ekliyorum hehe

Geri