Suskun ve Cehennem Buluşması ;)

ѕυѕкυη

Banned
Reaction score
0
HH deki Buluşanlar ve Tanışanlar

canım arkadaşım ¢єнєηηєм in daveti üzerine buluştuk
bana göstermiş oldugu ilgi alakaya misafirperverligine çok teşekkür ederim
gerçekten güzel bi buluşma oldu
¢єнєηηєм arkadaşımın sayesinde yeni bir il daha gördüm çok güzel ve bi o kadar şirin adıyamana hayran kaldım
çok yakın zamanda tekrar buluşmak üzere sözleştik

hanginiz cehennem hanginiz suskun :)

ne güzel ya dosluk arkadaşlık güzel şeyler

hh'ın en çokta bu yönünü seviorum.. : )

ѕυѕкυη' Alıntı:
canım arkadaşım ¢єнєηηєм in daveti üzerine buluştuk
bana göstermiş oldugu ilgi alakaya misafirperverligine çok teşekkür ederim
gerçekten güzel bi buluşma oldu
¢єнєηηєм arkadaşımın sayesinde yeni bir il daha gördüm çok güzel ve bi o kadar şirin adıyamana hayran kaldım
çok yakın zamanda tekrar buluşmak üzere sözleştik

ne demek kardeşim herkesin başımızın üstünde yeri var gelmek isteyen herkes gelebilir memnun kaldıysan ne mutlu bana bende kısmet olursa yakın zamanda oraya gelecem ѕυѕкυη & g_є_η_є_я_α_ℓ & ¢єнєηηєм buluşması yaparız g_є_η_є_я_α_ℓ gelemedi işinden dolayı kısmetse ben gelirim başka kim var Mersinde bilmiyorum ama bildiklerimin yanına gidecem Hackhell farkı budur

¢єнєηηєм' Alıntı:
ne demek kardeşim herkesin başımızın üstünde yeri var gelmek isteyen herkes gelebilir memnun kaldıysan ne mutlu bana bende kısmet olursa yakın zamanda oraya gelecem ѕυѕкυη & g_є_η_є_я_α_ℓ & ¢єнєηηєм buluşması yaparız g_є_η_є_я_α_ℓ gelemedi işinden dolayı kısmetse ben gelirim başka kim var Mersinde bilmiyorum ama bildiklerimin yanına gidecem Hackhell farkı budur

kardeşlerime bak ya buluştular ama ben ne yazıkki işlerimin yogunlugundan aralarında bulunamadım cehennem kardeşim her zaman başımızın üstünde yerin ne zaman istersen buyur gel bütün hh deki kardeşlerimizin başımızın üzerinde yeri var ama en kısa zamanda toplu bi buluşma yapacaz inşaallah bunu planlayalım buluşalım

nerde buluştunuz ? hangi şehir merak ettim...

hımm... hemen bizim üstümüzdesin : )

tanısmanız ıyı olmus bu sayede ıkınızde gormus oldum :sigara:

Gaziantepteyim ben : ) gelirseniz başımın üstünde yeriniz var : ) ama öğrenciyiz taby elimizden ne gelirse o artıq : )

güsel görüntüLer:sigara:

Geri