Suse Linux 10.0 Final (((ftp)))

chamfer

O Şimdi Asker
Reaction score
0
suse10boxlkl5il.jpg

download

saol adsl kotali olmasa indirirdim!!!ahahaha:D

abi sunu tam yazarmısınız dvd versiyonunumu indirelim yoksa 5 cd olannnımı hangisini indireli lütfen yarım ve kurarken winxp var ucurmaz degil mi

zebani_81' Alıntı:
abi sunu tam yazarmısınız dvd versiyonunumu indirelim yoksa 5 cd olannnımı hangisini indireli lütfen yarım ve kurarken winxp var ucurmaz degil mi

Arkadaş ucurmaz ama yüklemei bilirsen ! :)

hıı bide dwdrither midir nedir yoksa bence cd sini indir

arkadaşlar lütfen yardım aklıma takıldı şimdi son cd iniyo msn kullana bilecekmiyiz illaki kulanacagızdır ama goruntulu kullana bilirmiyiz ? ve içicde geliyor mu hazır kurulu
2 sorum :) turkce Q klavye kullana biliyormuyuz turkce dil paketi varmı ?
ilk kez kullancam lütfen yardım edin arkadaşlar bende linux ailesine katılıyorum sanırım :)

zebani_81' Alıntı:
arkadaşlar lütfen yardım aklıma takıldı şimdi son cd iniyo msn kullana bilecekmiyiz illaki kulanacagızdır ama goruntulu kullana bilirmiyiz ? ve içicde geliyor mu hazır kurulu
2 sorum :) turkce Q klavye kullana biliyormuyuz turkce dil paketi varmı ?
ilk kez kullancam lütfen yardım edin arkadaşlar bende linux ailesine katılıyorum sanırım :)

ilk soruyu es geçiyorum çünkü bende bilmiorum :) 2. sorunun cevabı evet yüklemeye çalışırken gördüm bende. ama tam olarak türkçeye çevrilmemiş yani "bazı yerlerde ingilizce ifadelerle karşılaşabilirsiniz" diye uyarı veriyo.türkçe Q klavye desteğide var. bu arada bende ilk defa kurcaktım linux ama yalan oldu walla. yeterli boş yer yok diye hata verdi.kafayı yicem bi yardım edin...

ben 5cd olanı linux u indiriyom ama benim adsl de sınırlı olduğu için her ay 1cd indiriyom 1. 2. ve 5. cd leri aldım

Tamamen Tavsiye ediLir.. fakat iLk kez Linux kuLLanicak birisi bence zahmet etmesin z0rLabiLir.. ama kenarda buLunsun =)

hehe ılk kuracak arklar allah kolaylık versın sıze :)

cok saol kardes umarım benım pc ye bu sefer olur hdd satada lınuxu bu yuzden kullanamıyorum ne yazıkkı :( denıyelım bakalım 4 cd ındı kaldı 5. sıdı :)

Sanırım msn kullabiliriz. Bununla ilgili bir program olması lazım :)

slm arkadaşlar

linuxte exe dosyalarının çalışması için bir yama vardı nerde bulabilirim. biliyor musunuz.

linux mandriva, redhat ve suse arasında ne gibi farklar var bilen bir arkadaş açıklaya bilir mi?

şimdiden tşkler....

Dun gecenden beri indiriyorum hala bitmedi off. 4 cd yi indirdim sıra son cd de :D:D:D

TeŞekkÜrler....

Geri