Suriye, bir Türk savaş uçağını düşürdü. TR'nin vermesi gereken cevap ne olmalıdır?

Suriye, bir Türk savaş uçağını düşürdü. TR'nin vermesi gereken cevap ne olmalıdır?

• TSK`nın yapacağı bir açıklamayla konu geçiştirilmelidir

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hiçbir şey olmamış gibi davranılmalıdır, öpüşülüp barışılmalıdır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Suriye, bir Türk savaş uçağını düşürdü. Sizce Türkiye`nin bu olaya karşılık Suriye`ye vermesi gereken cevap ne olmalıdır?

önce amerikaya danışılmalı sonra israilden izin istenmelidir sonra fetullah gülen hocadan fetva çıkartılmalı ulemadan icazet alınmalıdır.

askerimizin başına çuval geçirilmiş sesi çıkmamış bir iktidarın çıkaracağı savaşa destekler yada gidersem namerdim, karı gibi ağlayan teröristleri bize güldüren bir komutanın emriyle hareket etmem daha henüz Şerefimi kaybetmedim daha henüz Türklüğümü kaybetmedim buyursun şuursuzlar allahekber diyerek savaşsın kafir suriyeyle...

Esad Köpeğini iktidardan indirecek bir yol bulmalı

Uçak Düşene Kadar Esada Hak Veriyordum. Ancak Bundan Sonra Ne Yapılması Gerek Sorusuda Sorulursa. Önce Tazminat Ve Özür. Olmazsa Ondan Sonrasına Ondan Sonra Bakarız. Savaş Çığlıkları Atmak Doğru Değil.

şubatta elektriği,mart gibi de atatürk barajının kağaklarını açmayı tercih ederdim,iyi bir intikam olurdu.

Geri