Super Msn Şakas

cafer67

New member
Reaction score
0
Bu şaka gerçekten eşşek şakası.Şaka tam 15-20 dakika sürüyor.Sizede bu dakikalar boyunca deli gibi gülmek kalıyor.

Bu program bilgisayarına Microsoft tarafından yapılmış 10 Tane Ücretsiz masaüstü programı yükleyeceğini söylüyor... Arkadaşınız kur dosyasına tıklıyor ve onun için olay orada bitmiş vaziyette... Program sevgilisinden mesaj olup olmadığından, bilgisayardaki kabloların renklerine kadar her şeyi denetliyor... Bu yaklaşık 15-20 dakika sürüyor... Arkadaşınız programı İptal de edemiyor... Siz oun arkasında kıs kıs gülüyorsunuz... En sonunda programın yüklenmesini için uygun hava koşullarının olmadığı gerekçesiyle kur hata veriyor ve program kapanıyor... Arkdaşınız deli oluyor ve siz de gülmekten yerlere yatıyorsunuz... Şaka programlarını sevenler için yeni bir tecrübe.
işte link:

http://www.qrmoon.net/deepo/umut/belakur/kur.exe

emege ssagı:melek

güzel şakaymış arkadaşım emeğine saglık, akşam bi deneyeyim bakem. :))

sene 2004 te bi arkadaşıma göndermiştim :D ona ctrl+shift+delete denen bişey var unuttun mu? bide bilgisyrcı olcan demişti !!genede emeğe saygı !

krdş kendi pc denedim şak oldugunu bildigim halde beni çok sinir etti saol en yakın zmnda birisinde deniycemm

saol paylaşim için güzele benzi yor bi deneyelim bakam
:)))

sağol ama vista kullanan birine yediremezsin bu şakayı. ben de bi deneyeyim dedim. ben vista kullanıyorum ve 1-2 adım sonra runtime error deyip kapanıyo. deli etmedi yani :durdurun

bu program 1999 da yaygın olarak bulunmaktaydı. bir dos programı.güzel bir şaka. emeğine sağlık. yalnız link ölmüş düzeltirsen ii olur.

Geri