Super Mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Dostlarım ilk başlığımda Her Telden e mod olmak istemiştim bikaç tartışma çıktı bu yüzden hepinizden özür dilerin. Dün sitede gezinirken inanın 20 - 30 tane konu buldum ve bu konuların çoğu yanlış yerlere verilmişti . Önceden açılan konular ve gereksiz konuları da hesaba katmadım . Smod olarak şu an aktif olarak görev yapan bildiğim 2 kişi var Jackal ve Reactor . Bu arkadaşlara yardım etmek amacıyla smod olmak istiyorum . Düşünceleriniz nelerdir ?????

Sen yakında Yönetici OLmak isterimde dersin :)

Kurallara o kadar riayet eden kuralları o kadar benimseyen bir insansınki ne desem eksik kalır :) uzun zamandır yazı yazmıyor uzak durmak istiyordum ama bu tr konuları görüncede çok tuhafıma gidiyor sistem yanlış bu sistemin içinde sende istediğini alırsın emin ol nede olsa sende yanlışsın!

uzun efe modluguna - verdim smodlugunada eksi vercem ama Allah şahidim olsun adminligne sponsor ben olucam walla bak:D

baba düşüncemiz ne olsun + sonsuz derim ben..sen zaten mod değilmiydin lem...sen olmasanda gönüllerimizin modusun..aslanım benim avatarına bak hele :D

edit: yaw bu adam normal üyeymiş harbi....

hakkındır bence

burda ve diğer forumlarda direk süp.mod.olanı ben görmedim eğer sen süp.mod.olursan burda bir çok mod.istifa edeceğinden emin olabilirsin.. sözlerimi kimse yalnış anlamasın kimseye kasti bir düşüncem yoktur iyi forumlar asistan modluguna +1 yardımcı olacagına eminim....

Ya Biri supermod olucaksa bu modların içinden çıkar bence + süpermod isteğini yöneticilerle özel görüşerek yapmak bence daha şık olur.

Edit: Ama ben özel bi konuda bilgi sahibi değilim fakat çok iyi bir yöneticiyim dersen o başka

Modluğu fazlasıyla hak eden bi arkadaşımızsın ama super modluk için bence biraz erken..
Moderator +61
Supermoderator -61

ee dostum baktım attığım 4-5 pm e cevap veren yok biz de başlık açtık . + veren de sağolsun - veren de maksat sadece yardım etmekti eğer kabul edilmiyorsa bana göre hava hoş ben yine paylaşımlarımı yaparım , yardımlarımı ederim normal üye Uzunefe olarak :)

Uni_Ts' Alıntı:
Modluğu fazlasıyla hak eden bi arkadaşımızsın ama super modluk için bence biraz erken..
Moderator +61
Supermoderator -61

10 ay da ne kadar erken :):):):):)

uzunefe varlıgın hackhell varlıgına armagan olsun....benligini bu siteye oldugu gibi bagışlayan sen bence admin olmalısın....çıtayı biraz dasha yükselt efe yakısmıyo alçaklardan uçmak sana

sitede daha yeniyim ama gerçekten bencede yazdıgı mesajlar çok fazla demekki bu iyiye işaret :) benden de +1

önce asistan mod sonra mod sonra smod . sıra budur.bu konunun uzaması da anlamsız..

konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri