Merhaba arkadaşlar öncelikle uygulamanın ücretini söyleyeyim. Bunu siteden alıntı yapıcağım :
Evet.. benim aylık ücretim 20 kontoru geçmiyor. Yarım saat duruyorum 1-2 kontor gidiyor.
Uygulama tüm java programlarında çalışıyor..
Programı Sitesinden Telefonuna Yollamak İçin Tıklayın (8 kontor)!
Wap'tan indirmek için telefondan wap.ceptemsn.com girin.(gprs ücretlendirilmesi, bende 2 kontor gitti.)
TURKCELL GPRS KURULUMU :
SMS BÖLÜMÜNDEN WAP YAZIN BİR BOŞLUK BIRAKIN TELEFON MODELİ YAZIN 2222'E GÖNDERİN. ÖRNEK: "WAP K700i" "WAP 6600"
kurulum ücretsizdir..
işinize yararsa bir teşekkürü eksik görmeyin!
verildiyse özür dilerim arkadaşlar!
Not: Telefonum k700..
edit: CepteMSN Forumu
:hhman:
CepteMSN'i tüm operatörlerden kısa numara ile yükleyerek telefonunuza kurulumun bedeli 4 SMS/8 kontördür.
Kullanmaya başladığınızda ise sadece GPRS operatörünüz tarafından ücretlendirilirsiniz.
GPRS bağlantısında sadece gönderip aldığınız yazışmalarınız ücretlendirildiğinden binlerce kelimelik bir yazışma yapsanız bile ancak birkaç kontör harcamış olursunuz.
Bir "merhaba"nın maliyeti (7 Byte'lık veri) yaklaşık 0,000014 YTL'dir. 1000 kez merhaba yazmanın maliyeti farklı GSM operatörlerine göre aşağıdaki gibidir:
Turkcell; 0.0140 YTL = 14 kuruş
Avea; 0.0140 YTL = 14 kuruş
Telsim; 0.0105 YTL = 10.5 kuruş
Türkiye'de ortalama 1 aylık CepteMSN kullanımı tahminen 3 ya da 5 YTL'dir.
Evet.. benim aylık ücretim 20 kontoru geçmiyor. Yarım saat duruyorum 1-2 kontor gidiyor.
Uygulama tüm java programlarında çalışıyor..
Programı Sitesinden Telefonuna Yollamak İçin Tıklayın (8 kontor)!
Wap'tan indirmek için telefondan wap.ceptemsn.com girin.(gprs ücretlendirilmesi, bende 2 kontor gitti.)
TURKCELL GPRS KURULUMU :
SMS BÖLÜMÜNDEN WAP YAZIN BİR BOŞLUK BIRAKIN TELEFON MODELİ YAZIN 2222'E GÖNDERİN. ÖRNEK: "WAP K700i" "WAP 6600"
kurulum ücretsizdir..
işinize yararsa bir teşekkürü eksik görmeyin!
verildiyse özür dilerim arkadaşlar!
Not: Telefonum k700..
edit: CepteMSN Forumu
:hhman: