Sucuğu Soksam?

vinsinity

New member
Reaction score
0
Birgun bir cocuk kasap olan babasının yanında gider.
Babası cocuğuna kendi işini tanıtmakta ve büyüdüğünde kendi işini devam ettirmesi için kücük yaştan eğitmeye baslamıştır.En sonunda bir gun kıyma doğrama makinesinden başlayıp geriye kalan tum makineleri tek tek tanıtmıştır. en sonunda cok teknolojik makineye sıra gelmiştir ve babası cocuğa dönüp;
oğlum bak bu makinenin bu tarafına etini soktuğumuz zaman diğer taraftan kısa bir süre sonra sucuk eti olarak cıkıyor.
cocuk bu lafı duyduktan sonra uzun uzun düşünmüş ve babasına sormuş;
baba peki sucuğu cıktığı yere soksak dana etini soktuğumuz yerden dana cıkarmı ?
babanın yanıtı şu
o teknoloji sadece ananda var evladım:D

* * * *

Cocuk yapma arzusunda olan bir çift varmış.KOcası eve gelince kadın büyük bir sevinçle
- kocacığım biliyormusun tam bir ay geciktim yarın doktora gidip hemen testleri yaptıracağım , demiş
Ertesi gun olmus.bu arada elektrik fatırasını yatırmayı unutmus olsalarki eve elektrik idaresinden bir memur gelmiş.
_hanımefendi tam bir ay geciktirdiniz demez mi
Bizimki tabi şok olmus bir şekilde:
_neeee!! siz nerden biliyorsunuz olamaz böyle bi şey demiş
Memur:
-ama hanımefendi bizdeki tum kayıtlarda tam bir ay gecikmeli olduğunuz görülüyor
Kadıncağız sok olmus bir şekilde 'tamam durumu kocama anlatacağım o sizinle görüşür' demiş ve akşam olmus,
kadının kocası eve gelmiş.kadın olıp biteni kkocasına anlatmış.tabiki adamda bu duruma sinirlenmiş
ertesi gün sabah elektrik dairesine durum hakkında bilgi almak için memurun yanına gelmiş.
_kardeşim dun bizim eve kadar gelim karıma tam bir ay geciktiğimii söylemişsin bu ne kustahlık hem siz nerden biliyosunuz butun bunları' demiş
memur:
-beyefendi bu bizim işimiz herşey bizim sayemizde oluyor ve biz burada yapılan her şeyin kaydını tutuyoruz ve sizin resmi kayıtlarınızda elimizde ve geciken bir ay için borçlusunuz' demiş
adamcağız sinirli bir şekilde
-ya ödemezsek nolur
memur
-mecburen kesmek zorunda kalırız!
-neeee! peki ya sonra
-o zaman hanımefendi mumla idare etmek zorunda kalır

* * * *

Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış karısı başka bir adamla yatakta
hemen tabancasını almış ve öteki adam:
-madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorm!..
Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler,kapıyı kapamışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış;
-Aslında kimsenin canının yamnasına gerek yok,ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım,karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en cok sevdiği odur!
Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar... kadın silah sesini duyar duymaz içeri gelmiş..Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış..:
-Hayatım cıkabilirsin ikiside öldü.!!​

ellerine sağlık çok güzel olmuş
hele sonuncusu en güzeli olmuş :)

:D:D:Dsonuncu bomba olmuşşşş saolasın

vinsinity' Alıntı:

Cocuk yapma arzusunda olan bir çift varmış.KOcası eve gelince kadın büyük bir sevinçle
- kocacığım biliyormusun tam bir ay geciktim yarın doktora gidip hemen testleri yaptıracağım , demiş
Ertesi gun olmus.bu arada elektrik fatırasını yatırmayı unutmus olsalarki eve elektrik idaresinden bir memur gelmiş.
_hanımefendi tam bir ay geciktirdiniz demez mi
Bizimki tabi şok olmus bir şekilde:
_neeee!! siz nerden biliyorsunuz olamaz böyle bi şey demiş
Memur:
-ama hanımefendi bizdeki tum kayıtlarda tam bir ay gecikmeli olduğunuz görülüyor
Kadıncağız sok olmus bir şekilde 'tamam durumu kocama anlatacağım o sizinle görüşür' demiş ve akşam olmus,
kadının kocası eve gelmiş.kadın olıp biteni kkocasına anlatmış.tabiki adamda bu duruma sinirlenmiş
ertesi gün sabah elektrik dairesine durum hakkında bilgi almak için memurun yanına gelmiş.
_kardeşim dun bizim eve kadar gelim karıma tam bir ay geciktiğimii söylemişsin bu ne kustahlık hem siz nerden biliyosunuz butun bunları' demiş
memur:
-beyefendi bu bizim işimiz herşey bizim sayemizde oluyor ve biz burada yapılan her şeyin kaydını tutuyoruz ve sizin resmi kayıtlarınızda elimizde ve geciken bir ay için borçlusunuz' demiş
adamcağız sinirli bir şekilde
-ya ödemezsek nolur
memur
-mecburen kesmek zorunda kalırız!
-neeee! peki ya sonra
-o zaman hanımefendi mumla idare etmek zorunda kalır

ben bundan bişe anlamadım mum ne alaka?

walla kardeşim süpersin yaw :D kutluyorum seni teşekkür bilem ettim:D

Geri