Suçlu Biz miyiz? Zaman mı?

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Zaman geçmedi ki herşey aynı kalsın .

Birgün herşey eskisinden daha anlamsız daha habersiz ve daha kötü olmaya başladı .

Gençler tarz aramaya başladı kimi emo oldu insanların gözünde , kimi beyaz çoraplı kro oldu , kimi de ne olduğu belli olmayan oldu insanların gözünde .

İsyan eden asabi bir toplum olduk , ilerlemek yerine geriye gider olduk , geçmişi özledik yaşantılarımızda .

Hiçbir ideali kalmadı gençlerin , kalsa da kuruttular ya da kurutuldu yabancı eller tarafından .

Kimi doğuştan şanssızım dedi kimi hayatın ortasında şans beni nasıl bulsun dedi .

Aslında kabahat hepimizde , herkes birbirini eleştirdi ama kimse kimsenin elinden tutmaya çalışmadı . Elinden tutulabilenler ise kıskananlar tarafından parçalandı .

Yozlaştık sanki , gazete okuyan dergi okuyan kitap okuyan bir gençlik oldu ama sözde oldu özde değil . Kitap isimlerini herkes bilirken içeriğini kimse keşfetmek istemedi .

Gençlik şimdi playsiteyşinlarla internet kafelerde gidip geliyor .

Çocuklar ya cocuklar ne oldu , sokakta cocuk göremez olduk , görsekte yarım saat durdu eve kapandı . Duvarların arasına kendini hapsetti , milyonlarca cevher çöp oldu gitti hala da gidiyor yeryüzünden . Çöpten kastım tabi ki insanları ezmek değil işe yararken en verimli çağında yok olduğunu kast ettim .

Bilmem bana katılır mısınız ama herşey bir başka , herşey daha çok ama daha yok gibi .

Gençlik tükenirken sıra kimde bilemiyorum . .

Alıntıdır...

Geri