Street Fighter IV HD Android ! - Süper Grafikler !

nuri552

New member
Reaction score
0

1_2135128951.jpg

street-fighter-4-mobile-android.jpg

Arkadaşlar merhaba.

Kurulumu, aşamalı bir şekilde anlatıyorum.

Aşağıdaki işlem adımlarını yapabilmeniz için, telefonunuzun rootlu olması ve "Superuser" isimli programa sahip olmanız gerekmektedir.

1-)Öncelikle aşağıdaki dosyalar indirilecek :

APK dosyası(Street_Fighter_IV_HD_v1.0_WVGA_by_Nops.apk isimli) indirme linki => Street_Fighter_IV_HD_v1.0_W…apk (5,08 MB) - uploaded.to

SD dosyası(SF_IV_DATA isimli) indirme linki => SF_IV_DATA.7z (368,58 MB) - uploaded.to

Titanium Backup APK'si indirme linki => TitaniumBackup.apk (3,16 MB) - uploaded.to

Backup dosyaları indirme linki => Backup.7z (4,85 MB) - uploaded.to

Üstteki dosyaları, bilgisayarınıza indirin.

2-)İndirdiğiniz "SF_IV_DATA" isimli .7z uzantılı arşiv dosyasını bir yere çıkartın. "SF_IV_DATA" isminde bir klasör oluşacak. Bu klasörü, sdcard denilen telefon hafızasına atacaksınız. Sdcard denilince, hafıza kartı ile karıştırılıyor. Yanlışlık olmasın. Telefon hafızasına atacaksınız.

3-)İndirdiğiniz "Street_Fighter_IV_HD_v1.0_WVGA_by_Nops.apk" isimli APK dosyasını, telefonunuza atıp kurun. Kurulum bitince, sakın çalıştırmayın.

4-)Titanium Backup'ın APK dosyasını da telefonunuza atıp kurun ve programı çalıştırın. Çalıştırınca, sizden superuser onayı isteyecek. Onaylayın. Daha sonra programdan çıkın. Programı açıp kapama nedenimiz, telefon hafızasında "Backup" diye bir klasör oluşturması...

5-)İndirdiğiniz backup dosyalarının içinde, "Backup" klasörü var. Ve bu klasörün içerisinde de, aşağıdaki 3 dosya var :

jp.co.capcom.android.sf4hd-20111228-232733.properties

jp.co.capcom.android.sf4hd-20111228-232733.tar

jp.co.capcom.android.sf4hd-ff70500560ed0b065d11df98e00503b1.apk

Bu 3 dosyayı, telefon hafızasında oluşmuş olan "Backup" klasörünün içine atın.

6-)"Titanium Backup" programını çalıştırın. Program içerisinde bazı gereksiz pencereler açılacak."Tamam" veya "Hayır" şeklinde cevaplarla bu uyarıları geçiniz. Şu şekilde bir pencere gelecek :

5_144130_1.jpg

Üst kısımdaki "Backup/Restore" yazan menüye tıklayın. Gelen pencerede, telefonunuza kurulu olan tüm programları göreceksiniz. Oradan, 3. aşamada kurmuş olduğunuz oyunu bulun.(SF IV HD 1.00.00 isminde)

Bulduğunuzda, parmağınızla 1 tane tıklatın. Yeni bir pencere açılacak. Gelen pencereden "Restore" 'yi seçin. Yeni bir pencere daha açılacak. Gelen pencereden "Data only" seçeneğine tıklayın.

Yapmanız gerekenler, bu kadar. Anlatım bana aittir. Bir teşekkürünüz yeterli... İyi oyunlar. :)

motorola defy de çalışır mı dostum

Kusura bakmayın, mesajınızı henüz okuyabildim.

Motorola DEFY'nin özelliklerini inceledim. Eğer telefonunuz rootlu bir vaziyetteyse, kuramamanız için hiçbir engel yok.
:smile:

Geri