Street Fighter Full PC Koleksiyon

mchasso

New member
Reaction score
0
Paketteki Oyunlar
1) Street Fighter MAME versiyonları
2) Street Fighter Game Boy versiyonları
3) Street Fighter Game Boy Advance versiyonları
4) Street Fighter GENESIS versiyonları
5) Street Fighter MASTER SİSTEM versiyonları
6) Street Fighter NEO-KAWAKS versiyonları
7) Street Fighter NES versiyonları
8 ) Street Fighter 3D versiyonları
9) Street Fighter SNES versiyonları
10) Kısaca Hepsi

25qyiyb.png

15s9cfa.png

11j8b3m.jpg

119ts9z.png

ixupg0.png

fntm4k.png

Part 1
Part 2
Par 3

Rar Pass tıkLA

süpersin dostum teşekkürler. inşallah çalışır

teşekkürler, joystick ilede oynama imkanı oluyormu?

Teşekkürler Kanka emegine SaĞLIK..

bi kerede indirdiğim oyun vs sorun çıkmasa kafamı kesicem zaten...hocam bi el atta kurtaralım partları indirdim pass giriyom çıkartırken hata veriyo...bir de açıklamalı anlatırsan sevinirim şimdidn tşkler....

bi kerede indirdiğim oyun vs sorun çıkmasa kafamı kesicem zaten...hocam bi el atta kurtaralım partları indirdim pass giriyom çıkartırken hata veriyo...bir de açıklamalı anlatırsan sevinirim şimdidn tşkler....

dostum 3 dosyayı yeni bir dosya oluştur de oraya at 3 dosyayı 3 dosyayıda seç ctrl ye basarak buraya çıkar de çıkarırken pass isticek belirttiğim şifreyi gir niye açmasın rar passı yazarken boşluk oluşabilir bu yüzden elle gir şifreyi copy paste yaparken boşluğuda karakter olarak alabılıyor iyi forumlar

dostum 3 dosyayı yeni bir dosya oluştur de oraya at 3 dosyayı 3 dosyayıda seç ctrl ye basarak buraya çıkar de çıkarırken pass isticek belirttiğim şifreyi gir niye açmasın rar passı yazarken boşluk oluşabilir bu yüzden elle gir şifreyi copy paste yaparken boşluğuda karakter olarak alabılıyor iyi forumlar

valla yok öyle böyle olmuyo...madem bi ii lik daha yap bana sadece street fighter van damme lı olan versiyonu nu sadece onu upload edersen sevinirim...teşekkürler.

bende indiriyom ama şifre nerde

Harikaymış Ben Eskiden Bilmezdim Adını

Afedersiniz

Sidik Faytır Derdim

Geri