Streaming Videolarda Masaüstü Laptop Performans Farkı

redhouse1

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar video izlerken laptopda yayını kesintisiz izlerken masaüstünde devamlı bir donmayla karşılalıyorum bir tane daha külüstür laptop var onda bile hızlı başına böyle birşey gelmiş olan varsa yardım etsin cevaplarınızı bekliyorum saygılarrr

Ayni aga bagli iken donmalarla karsilasiyorsaniz sebeplerini siralayayim.

Wireless driveri eskidir, yeni bir surumle guncellemenizi tavsiye ederim.
Kullandiginiz flashplayer surumu eskidir, guncelleme gerekebilir.
Kullandiginiz tarayiciyi degistirip denemeniz gerekebilir, firefox gibi eklentili tarayicilarda bu probleme denk geldim. (Onerim Google Chrome olacaktir.)
Bunun disinda sistem temizlik programlari ile kayit defterini temizleyebilir gereksiz kayitlari yok edebilirsiniz.(CCleaner tavsiye edebilirim)

Bunlarin disinda eger sorun hala cozulmemis ise isletim sistemini yeniden kurduktan sonra tekrar test etmenizi tavsiye edecegim.

(Kastedilen donma sanirim internetten veri alirken yasanan donma, aksi halde grafik karti ile alakali bir problemde olabilir. Isinma-Surucu guncelleme vs..)

firewall den dolayı bır yavaslama veya kaspersky kullanıyorsan web secu low yapcaksın baska cagren yok bıde ıslemcın onemlı tabıkı ıslemcı modelın nedır celeron sa hiç boşa uğraşma virus olmadıgı yonunde emın ol bide kullandıgın bır ınternet hızlandırıcı program varsa oda kasma yapabılır.

Geri