Stoke City 2-1 BeşiktaşJK [29.09.2011 UEFA Avrupa Ligi] Tek Başlık!

icemen

New member
Reaction score
0
fft1mm1523540.jpg

Ada’ya son seferinde Manchester United’ı yıkan Beşiktaş, bu kez Stoke City’ye karşı zafer arayacak. Büyük düello 22.05’te başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Stoke City: Sorensen, Huth, Shawcross, Upson, Wilkinson, Whelan, Diao, Pennant, Palacios, Jerome, Crouch

Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, Sivok, Sidnei, Egemen, Ernst, Aurelio, İsmail, Quaresma, Simao, Edu

İnsallah Alırız MAcı. 2 Gol Atsak o 2 Golden Sonrada Golü Atan Crouch'un Yanına Bi Ugrasa :sneaky2:

Bu camiaya bi ingiliz galibiyeti daha gerekli,
Saldır Kartalım

Bu Maç Bizim Herkes Rahat Olsun Akşama ..

ilk yarı 1-1 bitti.
Beşiktaş çok istekli ama adamlarda 2 şer metre boy var. her yan topta korkuyorum

UEFA Avrupa Ligi (E) Grubu'nda, İngiltere'nin Stoke City takımıyla Beşiktaş arasında yapılan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı

Stoke City - Beşiktaş 29.09.2011

sorun yok çok iyiydik kiev de zaten berabere kaldı bu demek oluyo ki kieve her 2 maçtada üstünlük sağlıcaz ayrıyetten stok İNÖNÜ' ye gelecek tel aviv'i konuşmuyorum ..

Sonuç kötü ama 10 kişiyle bu kadar güzel oyun bizi ziyadesiyle tatmin etti. Edu biraz bitirici olsa her türlü fark atardık.
Bir de carvalhal in taktiksel hatası sonuca götürmedi bizi, adamlar zaten kavak kadar daha yan toptan gol arıyoruz. Uzaktan bol bol şut denemeliydik.

İyi Oynadık. Hakeminde düdükleri cok anlamsızdı. Stogu burda yeriz gibime geliyo ki bugünde elimizden kacırdık. dedigin gibi dr ilerde bitirici biri olsaydı farklı bile kazanabilirdik. neyse futbol tatmin etti. hayırlısı olsun diyelim.

yenildiğimize üzüldüm ama kızmadım oyunumuzda teselli buldum burda inönüde de o sırık petere de sokarız o lafları

Hak etmedik gerçekten bu mağLubiyeti hak etmedik..

Geri