Steve Jobs'dan mutsuz iPhone 3G kullanıcılarına mesaj var

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
32846001663636000179.jpg

Steve Jobs'dan iOS 4'den bekledikleri performansı alamayan iPhone 3G kullanıcılarını mutlu edecek açıklama sonunda geldi.

iOS 4 güncellemesinden sonra iOS 3'e göre oldukça yavaşlayan, aşırı ısınan, bataryası çabuk biten telefonlarından mutlu olmayan kullanıcılardan biri Steve Jobs'a gönderdiği elektronik postada bu sorunu dile getirmiş;

Telefonumun adam akıllı çalışmasını sağlayacak iyileştirmeleri barındıracağı umuduyla 4.0.1 ve 4.0.2 güncellemelerini sabırla bekledim. Birçok forumda Jailbreak yaparak iOS 3'e geri dönmemi tavsiye eden yazılar okudum ancak apple'ın desteklemediği bir metodu kullanmayı tercih etmiyorum.

Steve Jobs'da bu elektronik postaya her zamanki üslubuyla iPhone'u aracılığıyla cevap verdi;

Yazılım güncellemesi yakında gelecek.

Wall Street Journal da yakın zamanda yayınladığı haberinde Apple'ın iPhone 3G kullanıcılarından gelen şikayetleri inceleme altına aldığını belirtmişti. Bakalım Apple'ın 4.1 güncellemesi olması muhtemel olan yazılım güncellemesi iPhone 3G kullanıcılarının sorunlarına çözüm getirebilecek mi ?

Geri