Stefano Marrone'nin zaferi!

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Beşiktaş son vuruşlarda beceriksizdi,hücum hattındaki pas alışverişlerinde acemice davrandı,kanatlardan yapılan onca ortadan taş çatlasa 5 tanesi tehlike yarattı.Peki neydi Beşiktaş'ın 1-0 dan 75 dakikadan 1-3 yapmasının sebebi.Takımın bitmek tükenmek bilmeyen TEMPOSU.
Kocaeli takımı ikinci yarıda kaç kere kaleye gidebildi? Peki Beşiktaş bu dakikalarda nasıl oynadı bakalım.geride sivok zapo bekliyor sadece iki defans,kanatlardan ekrem üzülmez,holosko,yusuf topla tüfekle saldırırken orta sahada uğur,tello,ernst kocaeli savunmasında gedik açmaya çalışıyor.75 dakikada bunu yapabilmek için gerekli olan tek şey kondisyondur. Bizden olmayanlar penaltıyı diline pelesenk etmiş durumda. Peki onlar bu sene takımlarının bu kadar baskılı oynadıklarına şahit olmuşlar mı hiç? televizyonları başında çakallar gibi Beşiktaş'ın malubiyetini beklerlerken 70.dakikaya 1-0 geride giren Beşiktaş'ı gördüklerinde maçı rahat izleyebilmişler mi acaba?

çakalların huzurunu kaçıran,kartallar gibi saldıran bu oyuncu topluluğunu yaratan adam Stefano Marrone'ye teşekkürler​

Bu Adama Çokşey BorçLuyuz.
ŞampiyonLukda Stefanonunda Göz Ardı EdiLemez Katkısı Var..

takım resmen 70. dkkadan sonra bile aynı hızda koşuyordu :D takımda bir tek yusuf koşmuyor çünkü adam yavaş şimşek yavaş yavaş gol atıor eskişehire ne attı ama :D

Şampiyonluk kutlamalarında taraftar tribüne çağırdı onuda. Hakkını verdi Stefano Marrone'ye.
Acaba nerde görülmüş böyle bişey.
İlginçiz gerçekten :D

stefano ya teşekkürler. bu takımda koşan oyuncular onun eseridir

bizim sayemizde diğer takımların gözüde açıldı reykardın kondisyoneride çok kaliteli bir adam gs maçları baya bir dişe diş geçer demek isterdim ama gs serveti satarak hayatının hatasını yaptı ben bu sene birşey beklemiyorum gsden ama teknik kadrosu ii ...

Geri