Statta dehşet!!!

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Statta dehşet!!! [Tek Başlık]

Ali Sami Yen Stadı`nda insanın tüylerini diken diken eden bir olay yaşandı. Kavga eden iki taraftardan biri kapalı üstten aşağıya düştü. Sabah bu anı kare kare görüntüledi

Galatasaray, Ankaragücü engelini 3-0 ile aşarken, tribünlerde insanın tüylerini diken diken eden bir olay yaşandı. Maçın bitiminde, kapalı üst tribünde iki taraftar arasında çıkan kavgada, taraflardan biri aşağı düştü. Kapalıda "Beşiktaş" diye bağıran bir kişi fitili ateşledi. Ardından kovalamaca başladı. Olay bir kişinin yüksek bir noktadan alt tribüne sert bir şekilde düşmesiyle son buldu. İşte SABAH`ın kare kare objektiflerine yansıyan fotoğrafların hikayesi:

1- BİR taraftar, diğerini kovalarken, güvenlik görevlisi araya girmeye çalıştı. Bu sırada yaşanan kavgada Galatasaraylı (Beşiktaş taraftarı) olmadığı iddia edilen taraftar kaydı.

2- ADI Kamil Özen olduğu öğrenilen 27 yaşındi fanatik, kapalı altın çatısına tutunmaya çalıştı. Alt bölümde olan sarı-kırmızılılar ise bu görüntüyü dehşet ve korku içinde izledi.

3- ARTIK tutunacak gücü kalmayan Kamil Özen kendini boşluğa bıraktı. Bu görüntü tribündeki insanların adeta kanını dondurdu.

4- AĞIR yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan Özen`in durumunun ciddi olduğu ve kafatasında çatlak olduğu bildirildi.

ANKARAGÜCÜ OLAY ÇIKARDI

Bu arada maç öncesinde stada alınmayan bir grup Ankaragücü taraftarı olay çıkardı. Ankara`dan 17 otobüsle gelen fanatikler, Ali Sami Yen Stadı`na alkollü oldukları için alınmadılar. Stat dışında kavga çıkaran fanatiklerin, beş polisi hafif şekilde yaraladıkları öğrenildi. Yapılan aramalarda, çoğu döner bıçağı olmak üzere 20`nin üzerinde kesici madde ele geçirilirken, yedi taraftar da gözaltına alındı.

G.SARAY HASTANEDE
G.Saraylı yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin de hastaneye giderek Kamil Özen`in sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. Sezgin hastaneden çıkarken, "Bilinci yerine geldi. Adını kendi söylemiş. Kırıkları çok" dedi. Özen`in vücudunun çok yerinde kırık olduğu bildirildi.

Sabah

ne işi varmış GS lilerin arasında hani bi söz vardır ya eceli gelen it duvara işermiş .. kim bilir ne yaptı .

Stadın yada yetkiLiLerin suçu yok çünkü geçen sene yanıLmıyorsam F.Bahçe maçından sonra o tribüne hem teL hem de çatı yapıLdı yani.. Kavga eden iki kişi suçLudur..
Geçmiş oLsun diyeLim yine insan oLarak..

olayları bilip bilmeden kimse konuşmasın otobüste giderken minübüslerle taksilerle otobüslerle olay çıkartmak için gelen g.saray taraftarı vardı polis gerekli önlemi almamış bizim otobüsün camlarını da çekip koysalardı daha iyi olurdu zeytinburnulular açmış gs atkısı aramıza giriyor herşey iyiydi muhabbet vardı o yaptığı yanlıştı gerekli müdahale yapıldı polisin yüzünden daha da büyüdü neyse bunlar bireysel olaylar
öenmli olan nasıl bir insanlıktır trüünden taraftar atılıyor direk öldürmek için
geçmiş olsun

ßu Sabah Lig Radyoda Olayın yaşandığı yerde bulunan bi taraftar durumu net bi şekilde anlattı. kesinlikle bir kavga olmadığını düşen taraftarın alkollü oldugunu Milan Baros'un attığı golden sonra çok sevinip kendinden geçtiğini Maç sonunda üçLü çektirmesi için Sabri'nin tribünlere çağrıldığı sırada ona sarılmak için tribünden kendini aşağı bıraktığını söyledi.. Hatta taraftarın alkollü olduğunu aşağıya düşeceğini söylediklerini cam duvarların oldugu bölümden taraftarın alınması için güvenlik görevlilerine ikazda bulunduklarını çok kez söylediklerini ama ilgilenilmediğini söyledi..

ßu Sabah Lig Radyoda Olayın yaşandığı yerde bulunan bi taraftar durumu net bi şekilde anlattı. kesinlikle bir kavga olmadığını düşen taraftarın alkollü oldugunu Milan Baros'un attığı golden sonra çok sevinip kendinden geçtiğini Maç sonunda üçLü çektirmesi için Sabri'nin tribünlere çağrıldığı sırada ona sarılmak için tribünden kendini aşağı bıraktığını söyledi.. Hatta taraftarın alkollü olduğunu aşağıya düşeceğini söylediklerini cam duvarların oldugu bölümden taraftarın alınması için güvenlik görevlilerine ikazda bulunduklarını çok kez söylediklerini ama ilgilenilmediğini söyledi..

Bu taraftar baya sallamış dogrusu Aşagı dusen taraftar beşiktaşlı barosun golune niye sevinsin...

Adamıda Alkollü diyemi tekme tokat dövüp ayağıyla aşağı itmişler.İlginç...

Bu arada bi önceki konu kapanmış =)

G.Saray stadında sebebi biLinmeyen bir kavga çıkmış,bunu kuLübe ve tüm taraftara bağLamanın mantığı yoktur tıpkı G.Saray böLümünde bir BeşiktaşLının Ankaragücü'ne noktaLı şekiLde de oLsa küfretmesi kadar mantıksızdır işte..
UnutmayaLım ki Fb maçında siLahLa,Bjk maçında bıçakLa insan öLmüştür,yakın seneLerde..

Az önce kapattığım konunun kapanış sebebi: konuya giren üyeLerin 'herhangi bir kuLüp'e hakaret etmesi ve konu sahibinin oLayLa iLgiLi her detay başına bir konu başLığı açmasıdır..
Burdan devam edebiLirsiniz..

kardeş benim yazımı düzenliyorsun ama bjk düzenlemiyorsun ona serbest bize mi yasak herzaman aynısı oluyor bu sitede ayıp bişey yaptığınız küfür herkese serbest bize mi yasak bizde noktalı koyduk

kardeş benim yazımı düzenliyorsun ama bejekelininkini düzenlemiyorsun ona serbest bize mi yasak herzaman aynısı oluyor bu sitede ayıp bişey yaptığınız küfür herkese serbest bize mi yasak bizde noktalı koyduk

Beşiktaş isminide farklı şekilde yazmak küfürdür şuan yazdıgın gibi düzeltirsen mutlu olruz...

kardeş benim yazımı düzenliyorsun ama bejekelininkini düzenlemiyorsun ona serbest bize mi yasak herzaman aynısı oluyor bu sitede ayıp bişey yaptığınız küfür herkese serbest bize mi yasak bizde noktalı koyduk

kardeşim kusura bakma o mesajı işaretLedim siLmeyi unuttum.. :goz:
iyi forumLar.. :goz:

Beşiktaş isminide farklı şekilde yazmak küfürdür şuan yazdıgın gibi düzeltirsen mutlu olruz...

ben internette küfür etmeyi hakaret etmeyi sevmem kolay kolay da etmem birisi ters bişey yazarsa yazarım ben hiçbir zaman başlatmam neyse iyi forumlar düzelttim

ben internette küfür etmeyi hakaret etmeyi sevmem kolay kolay da etmem birisi ters bişey yazarsa yazarım ben hiçbir zaman başlatmam neyse iyi forumlar düzelttim

Aynen bende öyleyimdir biri bana küfür etmedikçe bende ona etmem düzelttigin için teşekkürler iyi forumlar...

Galatasaray-Ankaragücü maçında kapalı tribünden aşağı atılan Beşiktaş`lı taraftarın polis kamerasından alınan görüntüleri medyaya dağıtıldı.

İşte o dehşet anı...

Videoyu izlemek için tıklayınız

- HABER1903 -

video açılıyor diyor açılmıyor neyse evden bir denerim izlerim basın da hiç yer bulmuyor niyeyse bizim otobüsten çıkan emanetleri gösteriyor
hangi takım deplasmana emanetsiz gidiyor sanki istanbul bld. bile deplasmana emanetle gider (iyi bişey değil savunmuyorum) ama basın bunu da görsün artık

video açılıyor diyor açılmıyor neyse evden bir denerim izlerim basın da hiç yer bulmuyor niyeyse bizim otobüsten çıkan emanetleri gösteriyor
hangi takım deplasmana emanetsiz gidiyor sanki istanbul bld. bile deplasmana emanetle gider (iyi bişey değil savunmuyorum) ama basın bunu da görsün artık

evet tribünü yaşayan herkes oradaki durum hakkında fikir sahibi oLabiLir ama kLavyesiyLe taraftarLık yapanLar biLemez ne oLuyor ne bitiyor..

..:.. keske oLmasa böLe oLayLar oLuyor maaLesef ..:..

Geri