staj nerede yapcam ?

violent

New member
Reaction score
0
Öncelikle merhaba ben ANADOLU İLETİŞİM MESLEK LİSESİ /Gazetecilik/Foto muhabirliğinde okuyorum 3. sınıf öğrenciyim staj işlemleri en gec ne zamana kadar olcak?

Staj için TRT kontenjan almıyormus duyduguma göre torpille girmek bile zor
tavsiye edebilceğiniz yerler var mı mesela iyi bir kodak fotografcı dükkanı gibi?

son bir soru bu stajda başka yerde çalışsak mesela
benim babamın işyerinde bilgisayar işleri için adam arıyolarmıs orası olur mu ?

Kardeşim liseler zaten öğrencilerine staj yeri buluyor. Ama senin istediğin başka yer varsa orayada gönderiyor seni. Bence kodak foto dükkanı yeine büyük bir özel şirket bulmaya çalış ilerde göreceksin senin için iyi bir referans olacaktır.

TRT'de staj yapmak zor degil arkadasım torpil yok diye canını sıkma herkesi alıyorlar.
hatta oglen yemekhane indiginde neredeyse memurdan cok ogrenci bile gorebilirsin.
ben eletronik müh. okuyorum yazın staj yaparken atıyorum yemek saatleri 12-13 arasıysa asırı kalabalıktan stajerler icin bu 13-13:30 arası yapılmıstı :)

abicim biz konustuk okul cok dandik yerlere gönderiyormuş geçen seneki öğrencilerle konustuk tanıdık lazımmış ayrcaı özel şirket derken neresi mesela ben ankarada oturuyorum

peki abicim saol stajı başka yerde yapsak mesela babam askeriyede çalışıyor hava ikmal orda bilgisayar la ilgili işler yapsam staj yerine geçer mi yani kabul ederlermi

ANADOLU İLETİŞİM MESLEK LİSESİ /Gazetecilik/Foto muhabirliğinde okuyorum 3. sınıf öğrenciyim
benim babamın işyerinde bilgisayar işleri için adam arıyolarmıs orası olur mu ?

Sence mantıklımı :D kendı bolumunle alakalı bı yer olmalı..

bide okuldan bi dosyamı ne alcakmısız 50 ytlye o nedir

ya bide bu staj da getir götür işleri yaptırıyolarmış dogru mu

TRT oldu bölüm Yayın arşivi ordaki bayan banada dediki aktarmaya alcaz seni dedi ama nedemek istedigini pek anlamadım

Geri