Stadı Biz Yıkarız !!!!!!!!!!!!!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
İzine gerek yok stadı biz yıkarız!

Robinho transferinde yaşanan gelişmeler, taraftarları çıldırtmış durumda... İnternet sitesi ve forumlarda biraraya gelen Beşiktaşlılar aynı görüşte: İnönü'yü Robinho ve Quaresma'yla yıkarız!

fft1mm1041326.jpg

Önce Ricardo Quaresma hayalini gerçeğe dönüştüren Beşiktaş Yönetimi’nin Robinho transferi için kolları sıvaması Siyah-Beyazlı renklere gönül verenleri de oldukça heyecanlandırdı... Yönetimin üst üste yaptığı Schuster, Quaresma ve son olarak da Robinho hamlesinden çok memnun kalan Beşiktaşlılar, her gün saatlerce internet siteleri ve forumlarda bu transferi tartışıyor, büyük umutlarla bir dünya yıldızını daha Siyah-Beyazlı formayla görmeyi umut ediyor...

İşte taraftarların yorumları:

- Robinho, Beşiktaş forması giyerse, Anıtlar Kurulu dinlemez bu taraftar. Yıkarız bu stadı...
- Bu bünye bir haftada 2 dünya yıldızı kaldıramaz.
- Demirören’e ne oldu böyle. Bir insan bu kadar kısa sürede değişemez.
- Ağustos’ta askere gideceğim. Robinho da gelirse Başbuğ beni affetsin. Kapalıdan kombine alacağım.
- Robinho da gelirse, vallahi tibünde bir tane aklı başında adam kalmaz. Topluca kafayı yeriz!
- Gelirse intihar etme riskim olur.
- Ben senin Beşiktaş’a transfer olabilmenin ihtimalini sevdim.

İzine gerek yok stadı biz yıkarız! - www.fanatik.com.tr

bi biskrem versek gelir misin robiş..=)

GeL robinho sende geL..GeL gözün gönLün taraftar görsün takım görsün..

Gel abicim yaa.. Daha havaalanında başlayacak şaşkınlığın ve diyeceksin ki hayatımda hiçbir yerde böyle bir şey görmedim :) Sonra biz bir bir öğreticez sana hayatında görmediğin taraftarın yaptıklarını yapacaklarını.. :)

ReaLden barcadan oyuncu aLmayın bizi çıLdırtmayın uLennnn.. =D

Geri