ali06can
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Öncelikle silkle avatar item alıyoruz.
Bendeki avatar item "Arabian Dress" Ve ben buna Blue bastım ve nasıl basılacağınıda gösteriyorum.Bunu yapmak için herhangi bir stone,tablet yada elemente ihtiyac yoktur direk sehirde bulunan Black Smith'e (silahcıya) giderek
resimleri takip ediyorsunuz...
Resimdeki gösterilen yere tıklıyoruz...
ve cıkan ekran..
İlk önce sapkamızı koyalım..
Sapkamızı alıp bos kutucuğa koyuyoruz ve cıkan seceneklerden birini secerek o özelliği iteme basıyoruz.
1. özellik:İtem giyildiği zaman karaktere 1 int kazandırır.
2. özellik:İtem giyildiği zaman karaktere %5 oranında br parry ratio kazandırır.
3. özellik:İtem giyildiği zaman karaktere 150 mana point kazandırır.
4. özellik:İtem giyildiği zaman karakterde %25 oranında bir mp recovery artısı görülür.
bunlardan birini secerek confirm diyoruz.
Simdide ana itemimizi koyalım
1. özellik:İtem giyildiği zaman karaktere 150 heal point kazandırır.
2. özellik:İtem giyildiği zaman karakterde %25 oranında bir hp recovery artısı görülür.
3. özellik:İtem giyildiği zaman karakter saldırsığı canavarın defansını %1 düşürür.
birini secip confirm diyoruzz..
ve son olarak da aksesuar..
Bundaki tek özellik ise:İtem giyildiği zaman karakterde %25 oranında bir hp recovery artısı görülür.
ve secip confirme tılıyoruz..
ve blue ları bastık hayırlı olsun güle güle kullanın....,
Bendeki avatar item "Arabian Dress" Ve ben buna Blue bastım ve nasıl basılacağınıda gösteriyorum.Bunu yapmak için herhangi bir stone,tablet yada elemente ihtiyac yoktur direk sehirde bulunan Black Smith'e (silahcıya) giderek
resimleri takip ediyorsunuz...

Resimdeki gösterilen yere tıklıyoruz...
ve cıkan ekran..
İlk önce sapkamızı koyalım..

Sapkamızı alıp bos kutucuğa koyuyoruz ve cıkan seceneklerden birini secerek o özelliği iteme basıyoruz.
1. özellik:İtem giyildiği zaman karaktere 1 int kazandırır.
2. özellik:İtem giyildiği zaman karaktere %5 oranında br parry ratio kazandırır.
3. özellik:İtem giyildiği zaman karaktere 150 mana point kazandırır.
4. özellik:İtem giyildiği zaman karakterde %25 oranında bir mp recovery artısı görülür.
bunlardan birini secerek confirm diyoruz.
Simdide ana itemimizi koyalım

1. özellik:İtem giyildiği zaman karaktere 150 heal point kazandırır.
2. özellik:İtem giyildiği zaman karakterde %25 oranında bir hp recovery artısı görülür.
3. özellik:İtem giyildiği zaman karakter saldırsığı canavarın defansını %1 düşürür.
birini secip confirm diyoruzz..
ve son olarak da aksesuar..

Bundaki tek özellik ise:İtem giyildiği zaman karakterde %25 oranında bir hp recovery artısı görülür.
ve secip confirme tılıyoruz..
ve blue ları bastık hayırlı olsun güle güle kullanın....,