Squ'larla Halı Saha Maçı :) İTO vs Sabit Buyukbayrak

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Ewt beyler bayanlar bugun 17 ile 18.00 arasında gecen maçta squların sınıfı yani ito radyo televizyon bolumu buyuk hezimete ugratılmıstır !

İpneler birde dısardan adam alıp bizim sınıfta diye kakalamaya çalıstı neyse kabul ettik ama nede olsa bizim sınıf :)

KooZ'un yıldızlastıgı maçta ben gol atamadım :( futboldan pek çakmam açıkcası :cool:

Son olarak bugun Okan Buruk Tesislerinde yapılan maçın skorunu veriyorum

İTo = 9
Sabit Buyukbayrak = 15

Gecmiş olsun muraacatları Squ'ya pmden veya bu baslık altından bildirebilirsiniz

Edit : sınıfta 9 erkek war 7sini surdum sahaya siz dusunun !

Saygılar !

Maçtan önce ağlayan blade bizi yenmeyin aq biz okl turnuvasında sonuncu olduk dedi. Bende o yüzden yedek kadroyu çıkardım. Getirdiği adamlar öküz gibi çıktı :eek:ut:
hepsinin maşallahı wardı ( Kooz hariç )

Nese bir kalecileri war kaleci demeye dilim warmıyo adam panter çıktı aq :ter:

ne kdr vurduysak almadı :(

kale önünce kaçırdığımız pozisyonlar girse 2+2 gibi bişi olacaktı ama olmadı maalesef.

Nese yenildik kardeşim bunda bişi yok skoruda doğru yaz bu arada 14-12 ötünden uydurma skoru.

Azcık adam olun la 30 milyon saha parasını 7 kişi wermediniz :Sopa
ben kendi takımımda 4 lkişiyi çektim. Siz 7 kişi yetiştiremediniz aq YUHHH !

bide onun üstüne üstlük Blade'i ewine taksiyle Bıraktık adam mubarek sadzamın sol t... :D

bundan sonra çulsuzlarla maç yaban squ'nun kafasına milli piyongo kuşları sıçtın :mad:

squ muahahaha
giden vurmuş gelen vurmuş ne olmuşunuz olm siz :):):)
yrn da bizim maçımız var, bölüm hoca larıyla yapıoz :)

zuahahah bas git olm okulda yedik tum parayı , ne bileyim ben sahanın 70 kagıt oldugunu :) solemedin ki ipne

skor doğru yawrum uydurma dotunden :) sie lem yedek kadroyu cıkarmıs 1 tane dısardan adamınız wardı zaten o 6 gol attı :)
o da sizin sınıftan deildi zaten .
asıl bir daha ben onunla maç yapmam hiç zevkli bir maç deildi o ne ole tek kale :)
o 9 golude biz korner kullanıcaz defansta kimse yoktu o yuzden attılar :) yoksa oda olmıcaktı

bırakıcan tane ewime , o kadar yendik sizi daha ne olsun !

ehu ehu squ hiç yakıştıramadım bunu size ben böylemi öğrettim :D:D

adam çok ii topcuydu eskiden adamın tırnağı kalmadı artık aq halı saha maçında basmaktan yawrum o adam 1 gol attı :D diğeri 6 gol atan ;)

senin gibi cenabet adamla oynamam bi daha ben :D kooz'da çok havalandı 2 tekmede aldım aklını çok ağladı ama :D

mauhauaha
kooz ne dicek bakam:D

muahua sonuçlar editlenmesin diye herteldene taşımış mauahua:)
kimin yarası var beyler :D:D

siz onu gecinde play statıondaki mac noldu bozuk kol kimde kaldı gene ;)

squ sana dicek söz bulamıyom toptan anlamayan adamlarla top oynadık:D:D:D
maça gelelim bladein dediği gibi maçta yıldızlaştım 4 gol 4 asist ve milyonlarca çalım squda sadece beni izledi:D:D:D bi de beni tutacakmış olum sen git önce topla tanış sahada topu gördü bu ne dedi ::p:p:p:p
her şey klavye ile olmuyo birazda toptan anlıcan vallahi ben sahaya ilk geldiğimde bi squya baktım bide topa baktım ikiside aynıydı kime vurıcam dedim squya vurdum arada bide top geldi önüme oda gelince 4 gol 4 asist yaptım benden bu kadar squ bundan sonra takım getir bizim önümüze:D:D:

iSpiYonCu' Alıntı:
siz onu gecinde play statıondaki mac noldu bozuk kol kimde kaldı gene ;)
maç pc deydi. ispik :) kol sağlam garantisi war hijbijiyi yok :) gene yendim nolcak her maç atıyorum 5 6 7 8 tane aklı başına geliyo walla :D

KooZ_BuyCu' Alıntı:
squ sana dicek söz bulamıyom toptan anlamayan adamlarla top oynadık
maça gelelim bladein dediği gibi maçta yıldızlaştım 4 gol 4 asist ve milyonlarca çalım squda sadece beni izledi:D:D:D bi de beni tutacakmış olum sen git önce topla tanış sahada topu gördü bu ne dedi
her şey klavye ile olmuyo birazda toptan anlıcan vallahi ben sahaya ilk geldiğimde bi squya baktım bide topa baktım ikiside aynıydı kime vurıcam dedim squya vurdum arada bide top geldi önüme oda gelince 4 gol 4 asist yaptım benden bu kadar squ bundan sonra takım getir bizim önümüze

kooz aq sana bakıp gülmekten top oynamaya vakit kalmadı. cep herkülüm benim :D

bi tane daha maç yabicaz ;) haftaya ok mu len çulsuzlar ! bu sefer bizde as kadroyla çıkıcaz ama :) nese siz önce eski maçın parasını werin sonra maç yabarız sizle .;) şerefsizler yaw çıkmadı hiçbirinden para filan :s üstlerine kdr aradım bi kibrit çıktı başkja bi bok çıkmadı :s

kooz sen parayı denkleştir anam sonra yabalım maç ;)

SQULACHİ' Alıntı:

maç pc deydi. ispik :) kol sağlam garantisi war hijbijiyi yok :) gene yendim nolcak her maç atıyorum 5 6 7 8 tane aklı başına geliyo walla :D

kooz aq sana bakıp gülmekten top oynamaya vakit kalmadı. cep herkülüm benim :D

bi tane daha maç yabicaz ;) haftaya ok mu len çulsuzlar ! bu sefer bizde as kadroyla çıkıcaz ama :) nese siz önce eski maçın parasını werin sonra maç yabarız sizle .;) şerefsizler yaw çıkmadı hiçbirinden para filan :s üstlerine kdr aradım bi kibrit çıktı başkja bi bok çıkmadı :s

kooz sen parayı denkleştir anam sonra yabalım maç ;)

ahahah ahaha yaparız olum önemli olan sizin futbo oynamaznı bizde diğer 2 tane adamları çağırırız 1 si varki hiç oynamayın yani onu diyim size:D

Geri