Spor Dünyasına Bomba Gibi Bir Haber Düştü...

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

nwewq0.jpg

Spor dünyasına bomba gibi bir haber düştü...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Kokteyl Life Dergisi'nin, kendisine gelen ihbarlar doğrultusunda yola çıktığı ve Aziz
Yıldırım'ın 28 yaşında bir güzelle aşk ilişkisi yaşadığını ortaya çıkardığı belitildi...

Büyük bir kulübü yönettiği için göz önünde olmak istemeyen Aziz Yıldırım'ın, sevgilisine Riva'da aylık 3 bin dolara bir villa tuttuğu ve sevgilisini oraya yerleştirdiği öne sürüldü.

Kokteyl Life Dergisi'nde yer alan haber şöyle:

KİM BU GENÇ VE GÜZEL SEVGİLİ?

Özel bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışan esmer güzeli, Aziz Yıldırım'ın talimatı üzerine işten ayrıldı ve bütün zamanını Riva'daki muhteşem villada geçiriyor.

Aziz Yıldırım, yaklaşık 8 aydır yasak aşk yaşadığı sevgilisinin bütün ihtiyaçlarını ise kendisi karşılıyor. Bu aşkın ilk hediyesi olarak da sevgiliye 0 kilometre bir otomobil ve bir pırlanta seti alınmış.

HAFTANIN BİRKAÇ GÜNÜ RİVA'DA

Haftanın birkaç gününü sevgilisine ayıran Yıldırım, bu aşkın duyulmaması için de bir hayli titiz davranıyor.

34 H..... plakalı cipinin devamlı Riva'da görüldüğü, çevre sakinlerinin bu ilişkiye yakından tanık olduğu, ama Aziz Yıldırım'ın ricası üzerine kimseyle paylaşmadığı da gelen bilgiler arasında...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın spor dünyasında adeta bomba etkisi yapan bu haberle ilgili nasıl bir yol izleyeceği daha şimdiden merak konusu oldu. (gazeteport)

vatan

Kaynak

ßen olsam 28 değil 18'lik çıtıra ev açardım az ßile yapmış teßrikler ßa$kan!

ya adamın zerre kadar vakti yok çok çıkan haberlere bak ah qtm ah igrenç yalanlarına devam et

ne erkek degil mi ya nıye sasırdınız kı bu kadar : ))

Erkekde Manitası Kızı Yaşında Nerdeyse !

“Bu çirkinlikleri gördükçe aday olma fikrim daha da güçleniyor”

“Bu çirkinlikleri gördükçe aday olma fikrim daha da güçleniyor”

Başkanımız Aziz Yıldırım, bazı internet sitelerinde bugün kendisi hakkında ortaya atılan iddialara cevap vermek amacıyla düzenlediği basın toplantısında, "Bu çirkinlikleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine kendilerini layık gören bu zihniyete sahip olan insanları gördükçe, yeniden aday olmam gerektiği konusundaki fikrim daha da güçlenmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü bu tarz çirkin ve küçük hesapların peşinde olanların eline bırakılamayacak kadar değerlidir" dedi.

Başkanımız Aziz Yıldırım, kendisi hakkında ortaya atılan ve bazı internet sitelerinde yayınlanan haberler nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, Asbaşkanlarımız Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Temelli ve İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar katıldı: Başkanımız Aziz Yıldırım, toplantıda şunları söyledi.
"Aslında böyle bir toplantı yapmaktan dolayı üzüntülüyüm ve hem de hicap duyuyorum Fenerbahçe Başkanı olarak. Bugün ailem ve şahsım adına bir saldırı yapılmıştır. Biz Türklerde aile kavramı ayrıdır. Aile içerisinde olanlar, hep aile içerisinde kalır. Söylüyoruz ve buna göre davranış içerisinde bulunuyoruz.

Bugün internet sitelerinde bazı haberler şahsımla ilgili, ailesel çerçeve içerisinde, paralel yapılmıştır. Duyumlara göre bir haber yapılmıştır ve buna da kaynak olarak ilk defa bu ay çıkan bir dergi gösterilmiştir. Sabahleyin bu haberi aldıktan sonra, gerekli olan girişimleri yaptık, yalanlamak için. Önce bu dergiyi tespit etmeye çalıştık, bulamadık. Türkiye'nin büyük holdinglerinin magazin sorumlularıyla görüştük. Onlara sorduk Böyle bir dergiden sizin bilginiz var mı? Tanıyor musunuz? Diye.

Maalesef bütün medyanın büyük kuruluşları, bu dergiyi tanımadıklarını ve hiçbir bilgileri olmadıklarını, şaşırarak bu haberi okuduklarını söylediler, ifade ettiler. Sonra derin araştırmalar sonunda, internetspor kanalı diye bir siteye girdik. Onun sahibiyle ben konuştum. Böyle bir suçlamanın yapılabilmesi için öncelikle bilgi ve belgelerin olması gerektiğini ve aksi halde bunun bir karalama politikası olduğunu söyledim, ifade ettim. Özür diledi ve hemen yayından kaldıracağını söyledi. Bunun haricinde bir iki internet yayıncısıyla daha konuştuk. Onlar da aynı şekilde özür dilediler ve kaldıracaklarını ifade ettiler. Sonunda o dergiye bizim iletişimci arkadaşlarımız ulaştılar. 2-3 bin tane bastırılıp, bedava dağıtılan bir dergi olduğu ve bir internet sitesine bağlı olarak çalıştığını da tespit ettik.

Yakın tarihte bize gelen bilgiler, Fenerbahçe Başkanlığına aday olan bir isimin Saydam Piar şirketi çatısı altında bir lobi grubu oluşturduklarını ve bununla ilgili Fenerbahçe Başkanı aleyhine çalışmaya başladıklarını duymuştuk. Bu grupta eski bir TFF yöneticisi ve isimleri kamuoyu tarafından malum bazı eski kulüp yöneticileri ve gazeteciler bulunmaktadır. Buradaki gazetecileri, muhabir gazeteciler olarak da vurgulamak istiyorum. İsimleri de bizde tespitli mevcuttur. Grubun amacı, seçim süreci boyunca belden aşağı vurma, karalama kampanyası yürütme ve benim başkanlık yarışında aday olmamam konusunda bir yıldırma, yıpratma, soğutma kampanyası yürütülmesi şeklindedir. Bu kişilerin Altunizade'de bir ofiste sık sık bir araya geldiklerini de çok iyi biliyoruz. Burada şunu da belirtmek istiyorum. 11 yıl önce Fenerbahçe Başkanlığına aday olduğumda Sayın Vefa Küçük ve Sayın Çavuşoğlu ile aday olduk. Ama hiçbir dönemde, biz bir birimize, belden aşağıya biçimde tabir edilen şekilde vurmadan seçim çalışması yaptık. Hepimiz de projelerimizi Fenerbahçe camiasına sunduk. Onların vermiş olduğu değerlendirme sonucunda da 11 yıl önce bu kulübün başkanı olduk.

Bunlar bu lobi çalışması sürecinde, mevcut bazı taraftar sitelerinde ve yeni kurmayı planladıkları bazı internet sitelerinde, kendi yazarları vasıtasıyla kamuoyu oluşturmaya çalışacak ve bu şekilde her tür çirkin saldırıyı yapacaklar ve kendi lehlerine bazı sonuçlar çıkacağını ummaktadırlar.
Bunların ilk örneğini bugün yaşadık. İnternet sitelerinde yayılar önümüzdeki günlerde çıkacak. Bir dergiden alınmış bir haber, bu aşağılık çalışmanın geldiği vahim noktayı göstermektedir. Üzülerek belirtmem gerekir ki bu vahim noktadan daha ileri boyutta haberler önümüzdeki günlerde de olacaktır.

Öncelikle haber şahsıma, aileme, sosyal hayatıma bir saldırı niteliğindedir. Haber sitelerinin hiç bir şekilde doğrulatma gereği dahi duymadan yaydıkları bu haber, hukuka ve basın ilke ve esaslarına açıkça aykırıdır. Tamamen iftira mahiyetindeki haber, söz konusu kampanyayı yürütenlerin sahip olduğu anlayışın geldiği korkunç noktayı göstermektedir.
Bu anlayışta olanların kulübü yönetmeye talip olması ise son derece düşündürücüdür. Hiç bir proje üretmeyen bu kişilerin, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yönetmeye talip olmaları kabul edilemez.

Bu çirkinlikleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine kendilerini layık gören bu zihniyete sahip olan insanları gördükçe, yeniden aday olmam gerektiği konusundaki fikrim daha da güçlenmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü bu tarz çirkin ve küçük hesapların peşinde olanların eline bırakılamayacak kadar değerlidir. Fenerbahçe camiası bu çirkin oyunları görmektedir ve zamanı geldiğinde bu kendini bilmezlere, unutamayacakları bir demokratik ders verecektir. Bir Fenerbahçeli olarak, yürütülen bu çirkin kampanyayı endişe ile izliyor ve duygularımı buna göre geliştirerek, daha önce de söylediğim gibi Nisan ayındaki divan toplantısını bekliyorum.
Bu arada bu şerefsiz ve çirkin yayınlarda bulunanlar hakkında gerek Kulüp, gerekse şahısım adına hukuki her türlü girişimde bulunacağımı kamuoyuna belirtmek istiyorum"

BENİ YILDIRMAYACAK

Başkanımız Aziz Yıldırım sözlerini, 8 yıl önce Riva'ya, Serkan Acar'la birlikte Fenerbahçe'ye arazi almak için gittiğini, arabasının plakasının da 10 senedir aynı olduğunu ve araba değiştirdikçe plakasını da değiştirdiği şeklindeki ifadelerle sürdürerek, "Bunu bütün Türkiye biliyor. Ama çıkarları olduğu için, bu şekilde ifadelerle bu yayınları yaptılar. Konuşmamda da söylediğim gibi, daha da derinlerini bekliyorum. Ama dediğim gibi bu beni yıldırmayacak. Tam tersi beni daha da kamçılayacak. Bütün Fenerbahçe camiası da bunu böyle bilsin. Teşekkür ediyorum" diyerek tamamladı.

Kaynak

yani bu bence başkana yapılan bir terbiyesizliktir insanlar bir şeyi elde edebilmek için artık hertürlü pisliği yapabilmekte

sende sacma sacma konusma sankı dunyadakı tek yas farkı onda fenerbahcenın baskanı olmasa kım bılır nası konusurdun bıraz objektıf olun

bu arada bende galatarasaraylıyım ; )

uabarış bi daha bu başLığa yorum yazmazsan sevinirim..
haber hiç şaşırtıcı değiL,
aziz yıLdırım'ın babası da manita katiLiydi hatırLayın.. ;)

Haberin çıktığı gün aziz yıldırım acilen basın toplantısı düzenleyerek

haberi yalanladı bende basın toplantısını aynen size aktardım lakin inansam mı

inanmasam mı habere ? tam net olarak kafamda bir fikir oluşturamadım hayırlısı olsun diyelim artık : )

bu tür haberler feneri çökertmek için yalan haberlerdir

sende sacma sacma konusma sankı dunyadakı tek yas farkı onda fenerbahcenın baskanı olmasa kım bılır nası konusurdun bıraz objektıf olun

bu arada bende galatarasaraylıyım ; )

Adı Üstünde Fenerbahçe Başkanı LoL
Herkes Gibi Davranamaz

Geri