Spor Bölümleri Ayrılsın

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Spor bölümü kendi içinde takımının amblemiyle ayrılsın hem herkes istediği yere girer hem hoş görünür hemde taraflı yazıları okumak daha çok gaz verir:D:D:D

+1 Bencede olur bu başlıklarda alt başlıklar...

hep tartıma ortamı azalmış olur şimdi bi fenerlinin fb aleyhne tahrik edici şeyler görmesi onu kızdırabilir rahatsız edebilir eğer ayrılırsa ne tahrik olur ne tartışma ortamı +1.............

ewt yani takımıyla ilgili kötü bi yorum görmek istemez kimse (hele bu bensem valla burada rastlamadım ama başka bi formda rastladım çok kötü deildi ama yinede beşiktaş alyhinde kötü bi yazı ana avrat kaydım sınırsız banladılar:D)işte bu yüzden ayrılsın desteklerin devam etmesi dileğiyle (hem o zamn belki beşiktaş kısmında modluk isterim:D)(türkçe müzikte vermediniz ne yapalım :(

bence olmaz. BJK bölümüne ne yazcaz?
bu hafta mağlup
bu hafta berabare
uefa da ezik
tr kupasında çizik mi yazcaz?
istemem
böyle ne güzel arada kaynıyoduk...

ben bi beşiktaş taraftarı olarak bunu sonuna kadar destekliorm eğer sen paylaşmak istemezsen girmezsin o bölüme biz beşiktaşımızı SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK

ya babacan, sana bir sır veriyim mi? hh'de benim kadar bir tane daha Beşiktaşlı yoktur! Ama gereken yerde, gereken tepkiyi veririm! Biz bu sığırlara tonla parayı, Büyük Beşiktaş'ın Futbol takımını bu hale getirsinler diye vermiyoruz! Neyse konu sapacak şimdi...
Umarım anlamışsındır.

illuminati' Alıntı:
ben bi beşiktaş taraftarı olarak bunu sonuna kadar destekliorm eğer sen paylaşmak istemezsen girmezsin o bölüme biz beşiktaşımızı SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK

biz beşiktaşı SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :clap:

valla babacan bizde kapalıda yırtınıoruz ama bişey olmuo küme düşsün beşiktaş ben o kapalıya yine giderim yine tek başıma bağırırım(senin gibi beşiktaşlıyı gördük serdar bilgiliydi adıda ş....siz şimdi beşiktaşlı deilim dio)ben böle beşiktaşlı olunmaz diorum
ki zaten beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur

ALEM DUYSUN BÖLE AŞKI BU ALEMDE KRAL ÇARŞIIIII

tamaaam tartışma ortamı olmasın . illuminati sen de az lafına dikkat et ( senin gibi ) diyosun sonra da ( şe.....siz ) diyosun . Laflarımıza dikkat edelim . Hem burada birbirimizin kalbini kırmakla beşiktaş 1. sıraya yükselmez ...

dert tasa bülbülde olur. . .artı ben hackheldeki hiç kimseye ş....siz demedim onun adı SERDAR BİLGİLİ denen......... nese ya boşverin eee şu bölümleri ayırak artık:D:D:D

hani hatırlıormusunuz böle bi istek yapmıştım ve işin açıkcası sora vazgeçilebilir demiştim ama Anelka adlı topicte gördüüm muhabbet harbiden hackhelle yakışmıodu ayrılsın bu bölümler yoksa seviye düşüo ulan ordan çıktım adulta girdim daha bi terbiye vardı insanlar daha saygılı birbirlerine. . .

bölümlere ayrılabilir aslında ama yani bölümlerede ayrılacak kadar büyük bi paylaşım yapıldığını zannetmiyorum-güncel olaylar hariç-
ama bu takım kavgası yüzünden forumdakilerin gereksiz yere birbirlerinin kalplerini kırmayı önler sanırsam , bölümlere ayrılarak...

ewt yani güncel bi konu okurken e bi beşiktaşlı kendi gözüyle yorum yapıo bi gsli kendi gözüyle buda sürtüşmelere neden oluo bu yüzden ayrılsın bence

bende ayrılsın taraftarıyım ...
antu nun fb yorum ve paylaşımlarını okumaktan bi hal oldum yaf:D

adam mod oldu hala uslanmadı

bencede ayıralım hem mantıklı hemde güzel olur kim hangi takımlıysa ona girar neden olmasın gayet ii olur ...

Geri