Spor bölümünde görev almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Spor bölümünde görev almak istiyorum

Malum şu anda spor bölümünde yoğunluğuna rağmen 1 mod arkadaş var

Olumlu veya olumsuz oylarınızı bekliyorum

Konuyu tekrar açtım, Karma kendisini forumun sahibi olarak görerek karar verip konuyu 2. defa kapattı, bana ne garezi var bilmiyorum, smodla inatlaşılmaz derler ama onda inat varsa bende var.

Ben diyorumki ben adaylık konusu açtım kapatamazsın oyunu olumsuz kullan ben yasa dışı bir konu açmadım sadece adaylık konusu açtım

Efendim benim ban cezam varmış, sabıkalıymışsım, aday olamazmışım

Kardeşim ben aday olurum siz yaparsınız yapmazsını o ayrı

İşte tekrar adayım ve beni süresiz banlayana kadarda aday olacağım

Dai sen gönüllerin modusun. Site için bişiler yapmaya çalışan kim varsa herkesi bu siteden soğuttular ama HH aşkı bu işte, 3. konuyu açıyosun, yine de bunu görmezden gelip milleti soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Konu neden açık kalmasın ki ? Moderatör yapmazsınız o ayrı konu.

Dai sen gönüllerin modusun. Site için bişiler yapmaya çalışan kim varsa herkesi bu siteden soğuttular ama HH aşkı bu işte, 3. konuyu açıyosun, yine de bunu görmezden gelip milleti soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Konu neden açık kalmasın ki ? Moderatör yapmazsınız o ayrı konu.

Teşekkürler kardeş

Şu son cümle benimde anlatmak istediğim ama karma inatla anlamak istemiyor

+1903 Hayırlı Olsun

Benim için olumlu (+) :)

Sana Güzel dille msn de ne yapman gerektiğini bütün işlerim arasında zaman ayırıp dakikalarca telefon tuşlarında msn'e girerek yazdım..
Daha önce 5 ten fazladır belki de ban cezası aldın.. Bir çok kez uyarı aldın. Yapma denileni yaptın.
Sana Abi dedim hitap ettim durumu arz ettim. Sen inadım inat sınırsız banlasanda tekrar açıcam vs. gibi tehditkar konuşmalar yaptın.
Konunu kapıyorum normal şartlar kurallar bunu gerektiriyor. Mod olma vs. demedim. Solarie Pm at durumunu daha önce ceza aldıgını ama unutup bunları forumda görev almak istediğini anlat. Uygun görürse konunu açsın dedim.. Ben yapmam sen söyle dedin. Tamam dedim ben iletirim. Üstüne inat tehdit eder gibi msnden yazıp 2 konu daha açtın..
Haklıyken haksız duruma düşürme kendini dedim. sen bana bak bu inatın sonu nerelere varıcak görürsün deyip yine tehdit eder gibi konuştun..
Garezim oldugunu düşünüp inata vurdun.. Daha önce Bir çok kez bu duruma gelmiş ceza almış kişilerin konuları kapatıldı. O zaman ses çıkarmadınız şimdi neden ilk kez omuş gibi ayaklandınız gerçekten düşündürücü..

Konuyu tekrar kapatıp Solariz'in yorumuna bırakıyorum. Uygun görürse oylamaya açacaktır..
Tekrar konu açıldığı takdirde cezalandırmak zorunda kalacağım..

çok fazla banlandıgını biliyoruz bukadar çok sorun çıkaran ve siteden uzaklaştırılan bir üyenin
mod olma olasılıgı yok özcan yerinde bir karar verip gerekli açıklamayı yazmış ısrarla konu açman geçmişini unutmamıza neden olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri