Spor Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ŤêΧâŠ

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Son zamanlarda spor bölümünde yaşanan sıkıntılar nedeniyle her takım taraftarının kendi bölümünde yorum yapmasını diğer takımların bölümlerine girmemelerini, girip mesaj yazarlarsa ceza verilmesini öneriyorum..
(Bu arada Beşiktaşlıyım, herkes bilirki eğer taraftarı oldugunuz takım önemli bi maçta yenilmişse ister istemez üzülüyor veya sinirleniyorsunuz. Ve bu durumdayken kendi forumuma yani Bjk forumuma girdiğimde insanı çığırdan çıkaracak mesajlara şahit oldum.)
Önerim yukarda açıkladıgım sebeplerden dolayıdır.
Bu arada forum yöneticisi oldugunu söyleyen Clipper1907 arkadasımızın Beşiktaş tüm branşlarıyla çöküşte başlığını açması, biz uyardıktan sonra ''ben payalşım yaptım sadece ne yani ben nickimde 1907 var die beşiktaş bölümüne konu açmayacakmıyım.
ben bunu cliper1907 olarak deil de beşiktaşlı ahmet olarak açsaydım kim ne dicektiyemi getiriosun. hakaret içermez resmi siteden alıntıdır.''demesi ama resmi sitesinde böyle bi başlık olmayıp, bu başlığı kendi yorumuyla bJk bölümüne yazmasının bir yöneticinin olgunluğuna yakışmadıgını söylemek isterim.
SAYGILARIMLA

yerden göğe kdr haklısın texas herkes kendi bölümüne açsın konuyu bölece ne tartışma çıksın nede bu tür kıvırmalar olsun

tex kardeşim fikir iyi ama insanlar birbirine saygılı olmayı ve sabretmeyi de öğrenmeli
yoksa insan olmanın ne kıymeti var herkese bir yerleri yasaklayalım o zaman
araya duvarlar örelim

Spor bölümüne belki bir mesajım bile yoktur.
Ama bence mantıksız gibi isteyen istediği konuya yorum yapabilir.Tabi ki hakaret olmadığı karşı tarafın değer yargılarına ters bir söz söylemediği sürece.
Sonra bi adamın hangi takımı tuttuğunu nereden bileceğiz :)

Mevsımlık seyler bunlar :D
Lıg sampıyonlugununda sonuna yaklasılıyo 1-2 hafta sonra dahada ortam yatıscaktır.

Bana gore kımseyı o sekılde fblı gs vs dıe ayıramayız kontrol edılemez o kadarda.Hem zaten herkes her bolume yazmalı.
Yasaklayıcı zorlayıcı degıl, ogretıcı yapıcı olalım derım.

Bikaç hafta sonra ne köy kalır ne kasaba, güzel bi düşünce ama adam belki iyi bişi yazcaktır, bunun takibatını yapmak zor olur.

GüseL Bir Fikir aMa Herkes Daha DikkatLi oLup TahrikLere KapıLmamamız GeRekioo Bende Bazen SiniR oLuorum aMa NapaLım;FikRin İçin SaoL !!!

oldukça mantıklı ................

daha önce onLarca kez öne sürüLdü bu fikir ama ben katıLmıyorum,
daha az önce 2 kişiyi banLadık,2 kişiyi de uyardık,
insanLarın koLLarını keseceğimize,sadece bir çizik atıp bir daha oraya yazarken dikkatLi oLmasını sağLıyoruz..
eğer devam ederse o koL bi daha HH'de yazı yazamaz zaten siz merak etmeyin..

LaZiSH' Alıntı:
daha önce onLarca kez öne sürüLdü bu fikir ama ben katıLmıyorum,
daha az önce 2 kişiyi banLadık,2 kişiyi de uyardık,
insanLarın koLLarını keseceğimize,sadece bir çizik atıp bir daha oraya yazarken dikkatLi oLmasını sağLıyoruz..
eğer devam ederse o koL bi daha HH'de yazı yazamaz zaten siz merak etmeyin..

lazish eren12 nin akıbeti nedir? bi önceki postumda görebilirsin durumu.
bu arada daha önce birçok kez bu konu önerildiyse bi sorun var galiba bu durumla ilgili

eren12 uyarıLdı,her gereksiz mesaj yazan üye karşıLığını mutLaka aLır,
unuttuğumuz bir şey var; rakip takım böLümünde hakaret içeren mesaj yazmak zaten yasak..!
yani bu yasağa uymayanLarı biz zaten göz önünde buLunduruyoruz..

işte yanlışın kendisini sen yapıyorsun.

ben orda kitleyi bildirirken sen direk bana karşı tavır alıyorsun.
yaptığın burada tamamen fanatikliktir...
ayıptır yanlıştır.

ßöLüm modLarı var arkada$Lar.. eğer ßi tartı$ma varsa tartı$an cezayı hakeden kişi çeker cezasını.. Siz anında ßir oLaya mudahaLe istiyosanız şikayet ihbar hattına yazarsınız forumda kim hangi takımLı onu takip edicek haLimiz yok isteyen istediği konuya yorum yapar"seviyeLi bir şekiLde" yapmayanda çeker cezasını.. SizLer hoşgörünüzü kaybetmeyin..Aykırı ßa$LıkLar editLenir.. böLüm modLari ßize uyarılacak ßanlanacak kişileri bildirir gereğini yaparız 1-2 kişinin gazına gelip ßu tür konular açmayın her zaman huzuru bozucak olan kişiler çıkıcaktır bunu engelleyemeyiz.. sadece forumdan uzaklaştırırız.

texas arkadaşım tartışma çıkmadan olay çözülsün istemiş haklıda , bi tartışma bı olay çıkmadan konuşulsa daha dogru olur ama bölüm mod u ve smod lar ilgileniyolarsa anında müdahele ediliyosa da bize bişey söylemek düşmez , ama tetikleyici başlıklara bende karşıyım.

cliper1907' Alıntı:
işte yanlışın kendisini sen yapıyorsun.

ben orda kitleyi bildirirken sen direk bana karşı tavır alıyorsun.
yaptığın burada tamamen fanatikliktir...
ayıptır yanlıştır.

cliper1907 ben sempatizanım fanatik değilim, davranısının bana yanlıs geldiğini söyledim, seni eleştirmekle yanlış yaptıgımı da düşünmüyorum.
karma, gaza gelerek konu açmadım bu konu yüzünden bi çok kişi uyarıldı veya banlandı. bi sorun oldugunu düşündüm ve bir öneri yaptım.
yöneticiler sizlersiniz, öneriyi değerlendirme hakkı da sizin.

ŤêΧâŠ' Alıntı:
cliper1907 ben sempatizanım fanatik değilim, davranısının bana yanlıs geldiğini söyledim, seni eleştirmekle yanlış yaptıgımı da düşünmüyorum.
karma, gaza gelerek konu açmadım bu konu yüzünden bi çok kişi uyarıldı veya banlandı. bi sorun oldugunu düşündüm ve bir öneri yaptım.

bende yaptığımın sonuna kadar arkasındayım. iyi bir fb taraftarı olabilirim ama herşeyden önce çok iyi bir sporseverim ve bugüne kadar sayısız konular açtım bjk bölümne yada dier bölümlere. ben fenerbahçeyi yeren resimlere bile esprisi güzel diye takdir etmiş bir kişiyken ki lazish de böyle durumları hatırlayacaktır sen direk burada beni hedef saçiyorsun yanlış yapıyorsun...

Kusura bakma TEXAS ama ben destek veremiyecem =(

Çünkü;
Burası Taraftar forumu değil..
Ne kadar fanatik olursak olalım..Bi yerde sewiyeli konuşmasını ve sabretmesini bilmeliyiz..

ŤêΧâŠ' Alıntı:
Önerin için te$ekkürLer.. Gaz derken orada her gün bir kaç dengesizin kışkırtıcı mesajı sizLeri sinirLendirip burada öneri açmaya kadar getirmemeLi.. knight böLümündede hergün koxp adı altında trojan içerikLi konular açılıyor..Sadece spor böLümünde oLan bir şey değiL ßir çok böLümde dengesizLer var.. Biz burdayız tek ricamız tahriklere kapılmayın ßiz gerekeni yaparız.. tekrar öneri için teşekkürLer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri