Spikerden Canlı Yayında Deprem Gafı

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
1syv2whaberturk.jpg

Habertürk spikeri canlı yayında büyük pot kırdı.

Büyük depremin ardından medya kuruluşlarıda duyarlılıklarını göstermeye başladılar. Fakat dün habertürk ekranlarında ki spikerin canlı yayında kırdığı gaf herkesi şoke etti.

Videoyu İzLe

Türkiye Van'da meydana gelen depremle sarsılmışken Habertürk spikerinin canlı yayındaki deprem gafı herkesi şaşkına çevirdi.

Van'da meydana gelen 7.2'lik depremin ardından Habertürk'te canlı yayın yapan Duygu Canbaş'ın gafı tepki çekti.

GERÇEKTEN ÜZÜLDÜK MÜ?

Spiker Duygu Canbaş, canlı yayında depremle ilgili bilgileri paylaşırken "Deprem her ne kadar Van'da da olsa hepimiz üzüldük" dedi. Habertürk spikerinin canlı yayında sarf ettiği bu sözler sosyal medyaya bomba gibi düştü, programın ilerleyen dakikalarında rejinin uyarısı üzerine Duygu Canbaş'tan açıklama geldi.

Deprem gafıyla izleyenleri şaşırtan Canbaş, "Sözlerim yanlış anlaşıldıysa tüm izleyicilerden özür dilerim" şeklinde açıklama yaparak hatasını düzeltmeye çalıştı.

KaynaK

Millet ne kadar geri zekalı arkadaş deli oluyorum bazen. Kürtlerin hepsini PKK lı yapıveren zihniyeti diyorum.. Belki orada hayatının kaybeden kürt kardeşlerimizin %10 PKK destekçisiydi. Orada ölen bir sürü Türk de var. Hala yok iyi olmuş , yok Allah'ın sopası yok... Ne kadar düz mantık düşünüyor millet..

arkadaşlar genelleme yapmak çok yanlış benimde kürt arkadaşlarım vardı hepsi çok iyilerdi fakat ortada şu durum var acaba orada ki bölücülere,pkk ya destek veren kürtler acaba bu yardımları nasıl değerlendirecek ? bu yardımın,insanlığın kıymetini bilebilecekler mi ? acaba onlara şimdi pkk mı yardım ediyor yoksa seferber olan devlet,asker mi ? pkk yandaşı olanlar pkk ya destek verirler fakat bişi oldumu devletten yardım isterler ve mehmetçiği sırtından vuran o.çocuklarına da destek verirler.eğer insanlıktan bir nebze bile kalmışsa içlerinde artık neyin ne olduğunu bilirler.inşallah onlar bu iyiliğin insanlığın kıymetini çok iyi idrak ederler.şunu da bilmeliler ki gerçek türk hiçbir zaman insanlığından ödün vermez.

Geri