Spider-Man ve Batman

Oifurtrk

New member
Reaction score
0
Evet sevgili Hackhell okurları... Size büyük bir sürprizim var!
Belki de en çok hayran kitlesine sahip en popüler çizgi roman kahramanları Örümcek Adam ve Batman'in crossover'ı nihayet Türkçe. Tam 49 sayfa ve tamamen ücretsiz olan bu eseri blog'umdan okuyabilirsiniz. Tek yapmanız gereken www.fanzinci.com linkine tıklayıp, ilgili konuya bir göz atmak. Beğenerek okuyacağınızı düşündüğüm bu sayıyı, başka çizgi romanlar da takip edecek. Tabii önerilerinizi, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi forumlardan yapabilirsiniz.
Herkese iyi okumalar.

tek tek resim açmak uzuuun zaman alır be yine tşk

Haklısınız ancak böylesi bir kısıtlı blog sayfasında maalesef bu şekilde yayınlayabiliyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda desteklerinizle daha profesyonel bir site oluşturup daha pratik bir sunum yapabilirim.
Saygılar.

Herkese selamlar,
TeknoX'in rapidshare bağlantısını kaldırmış olması beni gerçekten çok duygulandırdı. Burada kendisine teşekkür ediyorum. Bizi destekliyor olmanız harika. Bu arada size büyük bir sürprizim var: TAŞINDIK!!!
Yeni sitemiz www.fanzinci.com Ve sizleri büyük bir sürprizle bekliyoruz: THOR: GÖK GÜRÜLTÜSÜ ÇAĞLARI Yine Türkçe, yine ücretsiz. Galeriler kısmında. Ayrıca görüşlerinizi forumlar kısmından paylaşabilirsiniz.
Saygılar

Geri