Speakychat SUPERADMIN Girme Programi Dagitiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derdo_

Banned
Reaction score
0
Selam Ben EINSTEIN ve simdi size verecegim Programi ozel Speakychat icin yaptim SUPERADMIN girme Yetenegi var cok emek verdim ve herkeze dagitmak istiyorum Simdi siz diyeceksinizki neden bu sagiz boyle zor bulunan programi bize versinki sorunun cevabi ( benim Gorulecek Hesabim Vardi Speakychati Yapan Sagizla ona inat superadmin girme programi yaptim ve inadina herkeze dagitmak istiyorum ki herkez speakychat olan paneleri dagitsin ki kimse artik speakychat panellerini almassin benim amacim bu sadece Simdi Programi Indirdikten sonra Nick yaziyorsunuz Ve gireceginiz Sitenin adresini yaziyorsunuz sonra connect tikliyorsunuz otomatik olarak baglaniyor superadmin moduna giriyorsunuz ve orda superadminler seni banlayamaz cunku sen onlarin panellerinde yoksun

------------

Ya İndiren Biri yokmu taratmış biri... =)

Milleti Ne die Kandırırlar böle bilmem

Einstein Univoicedeki İcraatlerini Bu Versiyondada Bekliyoruz ama Link Ölü ...

derdo Kardes senin amacın ne sen kimsinkide kafa tutyorsun ..Speakychat sahibi kim nereli...kardes bilmeden konusma sahibi lipyalı muhammed cafuri ve mısırli arap simdi alm kaselde kaliyo...ben iyi tanirim onlari Allah belalarını versin bu konuda acmısın kendı kendıne pirimmi etmek istiyorsun...Anlamada Link vermisin bise yok neyse birsey yapiyorsun adam gibi yap hersey faydalansın
kouda acmıssan sunu düzenle ......

açıkcası çok saçma bir link ve ben hiçbirşey anlamadım anlayan varsa sölesin lütfenn...çokkk aptalca bir link ya kusuruma bakmayın ama bişey anlayan varsa tanrı aşkına sölesin yok neymiş panele süperadmin olarak girilebiliyomuşş pehh böle bişey yokk :p varda voice panellerde var bir kere .......

ya kafam attı ya Allah aşkına bende birilerinden hırs kaptım gıcıklığına saldırı yapmak istiyorum bana yardım etmek isteyenleriniz olabilir sizlere msn adresimi vereyim olmazmı ???????*acill kısa bi cvp bekliyorum sizlerden ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri