Spawn , Kızgın Oğlan (Photoshop anlatımı)

The cakan's

New member
Reaction score
0
Baştan sona Photoshop ve intuos 3 ile yaptım.. biliyorsunuz dinodream de tabletle iş çıkartan benden daha tecrubeli ve bilgili kişiler var. aslında bu eğitsel birazda onlara şu soruyu sormak için > izlediğim yöntem doğru mu? eksiklerim nelerdir?

1. çok özensizsiz bir eskiz ile spawn'ın duruşunu belirliyorum.

34_spawn_angry_boy_01.jpg

2. daha düzgün ve özenli çizgiler ile ifadeyi ve fonu belirliyorum

34_spawn_angry_boy_02.jpg

3. siyahlari çekiyorum

34_spawn_angry_boy_03.jpg

4.silgi ile siyahlara biraz mudahele ederek resmi hareketlendiriyorum.. sadece pelerine degisiklikler yaptim.spawn'ın eti oldugu gibi kalacak.

34_spawn_angry_boy_04.jpg

5.eskiz layerlarını silikleştirip spawn ı boyamaya başladım.

34_spawn_angry_boy_05.jpg

6. pelerin içinde aynı renkleri kullanıyorum, ancak doku özelligini farklı boyayarak spawn ile pelerini birbirinden ayırıyorum

34_spawn_angry_boy_06.jpg

7. cayır çimen

34_spawn_angry_boy_07.jpg

8. derinlik ve ışık katarak arkadaki, evi ve agavı da boyuyorum

34_spawn_angry_boy_08.jpg

9. bulutların temel rengini atıyorum

34_spawn_angry_boy_09.jpg

10. bulutlara ışık ve hacim katmaya çalışıyorum

34_spawn_angry_boy_10.jpg

11. kasvetli bir gökyüzü spawn ı ön plana çıkartacak.

34_spawn_angry_boy_11.jpg

12. gözler ve dişleri ekleyip eskiz layerlarını silince tamamlanmış oldu.

34_spawn_angry_boy_550.jpg

işte kullanILAN renk paleti.

spawnın vücudunu be bulutları boyarken aşağıdaki gibi bir yöntem izledim.

önce ana rengi sürdüm.. ardından fırcamı %23 flow yaparak bir koyu rengi sürdüm. sonra en koyu rengi. sonra ana rengin bir açığını sürdüm ( hala %23 flow ) ..flow u %100 yapıp fırca boyunu küçülterek bir açık rengi sürdüm.. sonra fırça boyunu tekrar küçültüp en açık rengi sürdüm.

34_spawn_angry_boy_13.jpg
Alinti

Yapmaya yaparızda BU okullar açıldı onların kitap tasarımlarıyla uğrasmaktan Kafam dunuyor Bitse Forma ağirlik verecem çok yoğunuz a.q hepsi ust uste geliyor geldimi Bir is bitmeden bir is geliyor kitaplarbitecek dergibaslar simdii offofff

cok guzel gercekten yaban arkadasi tebrik etmek lazim boyle guzel bi calismayi bize sundugun icin theda tessekur ediyom ee artik monanin dedigi gibi darisi senin basina

Super bisey oLmus :) yapan arkadas'in eLine sagLik ;)

gaayet güzel...ne eksiği fazlası war be:D

calısma basarılı ama spawn olmamıs yahu.yanı benzememıs spawna.(spawn funı olarak yazıoyorum bu satırları yanlıs anlama)

wala tebrik etmekten başka ne gelir elden bilemiyorum......tebrikler kardeşim...umarım harcanmıyorsundur...bunu kullan biyerlerde .....harbiden mütişşşşş

güsel olmuş ellerine ve emeğine sağlık

Geri