Spartak Moskova'da Atmosfer Endişesi

admiral

New member
Reaction score
0

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Spartak Moskova'nın Teknik Direktörü Unai Emery, İstanbul'da kendilerini gergin bir atmosferin beklediğini belirtti.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Spartak Moskova’nın Teknik Direktörü Unai Emery, İstanbul’da kendilerini gergin bir atmosferin beklediğini belirterek, “Önce bu atmosferi yenmeliyiz” dedi. Kendisine ait internet sitesine açıklamalarda bulunan İspanyol hoca, “Türk taraftarlar, takımlarını genelde agresif bir şekilde destekliyor. Türkiye’deki maçlar, konuk takımlar için her zaman, oluşan atmosfer nedeniyle zor geçer. Ben, bunu Bursa’da yaşadığım için iyi biliyorum. Fenerbahçe Stadı’ndaki rövanş maçında da böyle bir atmosfer olacak” sözlerini sarfetti. Fenerbahçe’nin kadrosunda daha önce CSKA Moskova forması giyen Krasiç ve Liverpool’da oynayan Kuyt’ın bulunduğunu hatırlatan Emery, “Ayrıca iki Brezilyalı oyuncusu var. Yine benim çok yakından tanıdığım ve Valencia’da iki yıl birlikte çalıştığım Mehmet Topal bulunuyor” diye konuştu.​

Geri