Spam Kralı Öldü

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Spam olarak bilinen istenmeyen e-postalar artık hayatımızın bir parçası oldu. Genelde ticari bir amaç doğrultusunda kullanıcıların isteği dışında posta kutularını işgal eden bu tür e-postalardan bazı kişilerin büyük miktarda para kazandığı biliniyor. Bu kişilerden birisi olan Rus vatandaşı Vardan Kushnir, geçtiğimiz gün feci bir şekilde dövülmüş olarak ölü bulundu.

Yıllardır genelde Rusya'da olmak üzere İnternet kullanıcılarına American Language Center isimli bir şirketin reklam e-postalarını yağdıran Vardan Kushnir, Moskova'da ölü bulundu. Moskova polisi yaptığı açıklamada Kushnir'in başına ağır cisimle pek çok vurulduğunu ve evinin soyulduğunu bildirdi.

Moskova polisi ayrıca Kushnir'in ölümünün tamamen planlı bir şekilde gerçekleştirildiğine inandığını da belirtiyor. Bir grup tarafından gerçekleştirildiğini belirten polis amacın soygun olduğunu bildiriyor. Rus kamuoyunun olay karşısında medya aracılığıyla dile getirdiği 'memnuniyet' ise oldukça düşündürücü.

Kushnir'in isteneyen e-postaları zamanında Rus hükümetini bile devreye sokmuştu. Edinilen bilgilere göre Rus hükümeti ünlü spam'ciyi engellemek için ofisine günde binlerce telefon çağrısı yapıyordu.

Kushnir'in en verimli zamanlarında Rusya ve diğer ülkelerden İnternet kullanıcıları, .ru alan adı uzantılı e-postaları olduğu gibi engellemeye kadar çeşitli önlemler almışlardı. Bütün bunlara rağmen Rusya'da herhangi bir spam karşıtı yasa bulunmuyor.

Dünyadan bi mikrop daha eksilmiş parazit herif :D

iyi olmus rusya da sevinmistir iste.Bence onlara mikrop diye adlandirma aramizda bunlari yapan olabilir sonucta bir hack sitesi.iyi ki gebermis ama cok sevindim :D :D :D

Prince' Alıntı:
yaa uzunefe neden ban yemiş ya

uzunefe sanırım bunu soran sensin ip adresin de aynı :D
mod sorunlu abicim bakarsa annar :D
bu arada ben de fazla konu açtığından ban yemiştir diye düşündüm ?

bu dünya kimsyeeeee ökalmaz arkdaş onada güle güleeee.........

Geri