Soyadını Niye Kılıçdaroğlu Yaptı?

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
CHP'nin son dönemdeki yıldızı Kılıçdaroğlu'nun mazisi aydınlanmaya başladı. Eskiden soyadı Kılıçdaroğlu değilmiş, değiştirmiş. Değiştirmeden önce neler yapmış?

CHP’li Kılıçdaroğlu, SSK Genel Müdürlüğü döneminde onlarca yakınını kurumda işe almış.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile canlı yayında girdiği tartışma ile gündeme damgasını vuran CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde 70 akrabasını işe yerleştirdiği belirlendi. 1966 yılında Karabulut olan soyadını değiştiren Kemal Kılıçdaroğlu, SSK Genel Müdürlüğü’ne atandığı 1992 yılından 1998’e kadar eski soyadını taşıyan akrabalarını işe aldı. Kılıçdaroğlu bu dönemde Karabulut soyadlı 31 yakınını işe başlattı.

EN SEVİLEN AKRABA

Kılıçdaroğlu'nun annesinin kızlık soyadı olan Gündüz soyadlı 26 yakınını da işe alırken eşinin hısım ve akrabalarını da ihmal etmedi. Kızlık soyadı Düzgün olan eşinin 13 yakını da Kılıçdaroğlu döneminde işe başladı. Kılıçdaroğlu döneminde işe alınan Karabulut, Gündüz ve Düzgün soyadlı 70 civarında personelin hala kurumda çalıştıkları öğrenildi.

LİBYA PRİMİ SKANDALI

Kılıçdaroğlu Libya’da işçi çalıştıran müteahhitlere Yargıtay kararlarında aksi belirtilmesine rağmen Libya’daki prim oranını uygulayarak kurumu o dönem 4.5 trilyon TL zarara uğratmakla suçlandı.

İhaleleri yakınlarına dağıtmış

Kılıçdaroğlu'nun icraatları yakınlarını işe almakla da sınırlı kalmadı. Anılan dönemlerde Kılıçdaroğlu’nun SSK ihalelerini yakınlarına ve CHP’lilere verdiği de konuşuldu. Bu ihalelerden bazıları şöyle:

SSK İstanbul Kartal Hastanesi Onarım İnşaatı: 1992 yılı birim fiyatlarıyla ilk keşif bedeli 12.7 milyar TL. 1998 birim fiyatıyla 1.9 trilyon lira ödendi. İhaleyi Kılıçdaroğlu’nun yakını olduğu ifade edilen Şahin Güven aldı.

SSK Göztepe Hastanesi Genel Onarımı: 1992 birim fiyatıyla ilk keşif bedeli 24 milyar TL. 1998 birim fiyatlarıyla 3 trilyon TL ödendi. İhale Ali Özcan adlı CHP İl Başkanı’na verildi.

Tunceli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı: 1993 fiyatıyla keşif bedeli 28.5 milyar TL. 1998 fiyatlarıyla müteahhide 1 trilyon 100 milyar TL ödendi. İhale Ali Rıza Olcay adlı Kılıçdaroğlu’nun yakınına verildi.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=185914

Bu ne ki?

Bu ne ki? Şehir camiilerinde imam kalmadı. Köydekileri şehire getirdiler. Köyde namazı bir fatiha, iki zammi sure bilen kıldırıyor. Öteki imamlara ne mi oldu? Son gördüğümde bir tanesi TRT'nin başındaydı. Ötekinler çeşitli yerlerde müdürlük yapıyordu. Yaklaşık 30.000 fehtullah müridi polis oldu. Yalnız akp'nin hakkını yemeyelim. Akrabalarını işe almadı. Hepsine kıyak ihaleler vererek dolar milyoneri yaptı.

Hala utanmadan konu açabiliyorsunuz cidden forumda 3 kişi kaldınız ama ben bu AKP sevginize takdir ediyorum.

Bunca hırzılık,kaçakçılıga rağmen buraya gelip bu adamları savunmak zor olsa gerek...

Hala utanmadan konu açabiliyorsunuz cidden forumda 3 kişi kaldınız ama ben bu AKP sevginize takdir ediyorum.

Bunca hırzılık,kaçakçılıga rağmen buraya gelip bu adamları savunmak zor olsa gerek...

sen o hırsız ve hortumcuları git Çankaya beledeiyseinde ara.

Ne diyor CHP li Çankaya belediye başkanı:" CHP LİLERE RÜŞVET VERMEKTEN İŞ YAPAMIYORUM"

işte kendi ağzından CHP nin kısa ve öz ÖZETİ

konu akp icraatları değil,,partisinden inancından sıkıntısı olan sol -kemalist eğilim değilmi.. bu açılan konu kılıçdaroğlunun durumunu anlatıyor ama zevat koşmuş gelmiş akpyi savunmakla suçluyor:) tayyip gerçekten derin darbe yapmış sanırım ,sol ,travmatik bulgular gösteriyor türkiyede ,ve sıkıntılar solun elitliğinin altında,zengin partisi olmasının atındaki rüşvet ,iltimas,kayırma ,işe alma,hortumu köye yayma,tunceliyi ankara-istanbula taşıma projelerinin suya düşmesinden kaynaklanıyor.. sol eriyor,,tayyip bu işi biliyor ,oy vermedim ama bir dahakine evet durmak yok yola devam.

Hadi akrabalarına bir şey demiyoruza terörsitleri neden doldurmuş işe

aman allahım yoksa akarabalarımı ?

Sevgili kardeşim! boşuna uğraşıyorsun. Bunların harddisklerine belli konuları yüklemişler, üstünede deep freeze çakmışlar. Sen ne belge gösterirsen, göster. Kabak gibi ortada duran hangi gerçeği gösterirsen, göster. Bunlar harddiskte ne varsa onu sana okuyacaklar. Ya! Cahilliklerinden inadına yapıyorlar yada avantalarını kaybetme korkusu paranoyaya dönüşmüş. Baksana! hala yalan-dolan haber çankaya belediyesi masalını gerçek sanıyorlar.

Bu zihniyeti niye anlıyamadığımı şimdi çok daha iyi anlıyorum şaka gibisiniz : )

İlginç..
Cumhuriyet Tarhinin en büyük kadrolaşmasını yapanlar eski zamanlasrda yapılan kadrolaşmaları sorguluyor..
Bu arada bence Kılıçdaroğlun'na yüklenmeyin komik oluyor adam şamar oğlanına döndürdü bi kere :D Geçti Bor'un pazarı akp sür eşeği Niğdeye!

İlginç..
Cumhuriyet Tarhinin en büyük kadrolaşmasını yapanlar eski zamanlasrda yapılan kadrolaşmaları sorguluyor..
Bu arada bence Kılıçdaroğlun'na yüklenmeyin komik oluyor adam şamar oğlanına döndürdü bi kere :D Geçti Bor'un pazarı akp sür eşeği Niğdeye!

bozkurt kardeşim,,moğultayın ağzından şu adalet bakanlığı kadrolarının solcular tarafaından şişirildiği dönem aklıma geliyor,adama söylediklerinde ,ne yani ülkücülerlemi dolduracaktım demişti,çok sular akmış belli,şimdi bugünün kadrolaşmasına sövmek için geçmişi silip kaldırmak eski düşmanla kolkola girmek ferasetmi anlamadım.. asıl önemli kadrolaşmayı shp li dönemlerde hani şu dyp -shp koalisyonlu dönemlerde dep' inde meclise birşekilde sokulduğu dönemlerde yaşanan devletteki kadrolaşma kadar, gazi mahalleleri gibi kurtarılmış bölge ilan eden terör mahalleleri oluşturulmasıydı..şimdilerde çekilen kapkaç-arsa-arazi-otopark-hırsızlık-gasp-terör belalarının kaynağı o dönemdeki sol kadrolaşmaların devletteki uzantılarının toplumdaki yansımasıdır. buna dolaylı olarak desdek veren herkişi ,er kişi değildir. unutulmasın ki o dönemi yaşayan bilirde bu forumda bir çok kişi dyp-shp koalisyonundan bile habersizdir. hatta sol kesimnden yazanlar shp diye bir partti varmı onu bile bilmiyordur sanırım..:)

Başa gelip kendi kadrosunu işe yerleştirmeyen yok önemli olan akp nin din üzerinden siyaset yapması dini kullanması aslında dinle alakaları bile yok...

Başa gelip kendi kadrosunu işe yerleştirmeyen yok önemli olan akp nin din üzerinden siyaset yapması dini kullanması aslında dinle alakaları bile yok...

siz alemsiz valla.

Kemal ın kendi akrabalarını ve bununlada yetinmeyip nerede terörist varsa bulup devlete doldurması öğrenince hemen yapılanın doğru gibi göstermeye çalışıyorsuz.
başa gelip kendi kadrosunu yerleştirmeyen yokmuş diyerek.

soyadını değiştirmesinin sebebi nekadar akrabası varsa işi doldurmak için

kendisinin kinide dikkta çekmesin diye değiştimiş

yav uyanık seni

Kılıçdaroğlu nun bu yaptıkları yanına karmı kaldı.(Doğru olduğunu kabul ederekten yazıyorum)
Geleceğimizi kararttı .
Geçmiş yıllarda yapılan hortumlara karşı olduğum için sağcı
oldum salcu oldum .Her türlü etikete yafta oldum.
BU gün de AKP yi eleştirdiğim için dinsiz oldum.
Arkadaşlar inanın tek derdim herkesin üzüm yemesi
yosa bağcıyla ne işim olabilir.Yeterki bağcı bağı satmasın
üzümleri eşit dağıtsın...

adam ak partiye goll attıı adama saldırmaya basladılar taktılar adamın soyadını nie degiştirdigine . adam iyikii 2-3 tane gol atmadı atsaydı o saman ne olcaktı düşünemiyorum.. durmak yok saldırmaya dewam

Aslanlarım çıkın bunları meclisin önünde okuyun? Olmaz mı? Yoksa Kemal amcanız sizi de Dengir amcanız gibi terletir diye mi korkuyorsunuz? Ankara'ya gitmek zor değil. Otobüs, tren, uçak...vb her şeyimiz var. Neyi ima ediyorsunuz? Buyrun gidin yerine, makamına söyleyin. Ama uyarıyorum en sivrizekalınız bile çok terledi, çok bunaldı orada. Zinhar dersinizi çalışmadan gitmeyin! Mazallah kireç gibi suratla dönersiniz ((:)

Soyadını Niye Kılıçdaroğlu Yaptı?

sanane banane onane sizene bizene onlara ne .bu ülkede zekeriya öz yokmu kardeşim alla alla

birileri fıratın iddialarım var ama kanıtlayamadığım şeyleri internette kanıtlamış . helal olsun onlara

kaynaktan alıntı;

Tunceli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı: 1993 fiyatıyla keşif bedeli 28.5 milyar TL. 1998 fiyatlarıyla müteahhide 1 trilyon 100 milyar TL ödendi. İhale Ali Rıza Olcay adlı Kılıçdaroğlu’nun yakınına verildi.

kayıp 1 trilyon davası deyip erbakana yüklenenler için kapak mahiyetinde, adamın (kılıçdaroğlu)sadece tek bir ihalede yakınına verdirdiği rakam 1 trilyon 100 milyar:) görülüyorki kayıp trilyonlar asıl chp nin yakasında at nalı gibi duruyor. yiyin beyler yiyin ,utanmadan yiyin.

kaynaktan alıntı;

kayıp 1 trilyon davası deyip erbakana yüklenenler için kapak mahiyetinde, adamın (kılıçdaroğlu)sadece tek bir ihalede yakınına verdirdiği rakam 1 trilyon 100 milyar:) görülüyorki kayıp trilyonlar asıl chp nin yakasında at nalı gibi duruyor. yiyin beyler yiyin ,utanmadan yiyin.

sen hala kayıp 1 trilyondamısın tayyibin sponsorla bursla amerikada Ancak okuyabilen oğlunun gemisi 2.5 milyon dolar bee..
bursa sponsora ihtiyacı olmayanları ssen düşün artık

hani bi laf vardır ya mecaz anlamda anlamaya çalışın lütfenn
Dİnime küfür eden Müslüman olsa bari........

kılıçdaroğlunu eleştiriyo dediklerini yaptıysa o da şerefsiz ama o konuştumu ya genel başkan yardımcınızı istifa ettiriyo ya da Dengir abinizin sesini kesiyo
Dengirin attığı imzadan haberi yok Kılıçdaroğlundan alıyo belgeyi inceliyo ve sizde hala daha çırpının akpyi ssavuncaz diye hatta deniz fenerine de bağış yapın tayyip bu sene geceliği kişi başı 27000 dolara tatil yapamadı eksiklik hissediyomuş....

Geri